130 Restaurant és un lloc que llueix l’etiqueta de carns prèmium. Però la seva oferta, no queda pas restringida al sector carnívor, com podreu comprovar en la crònica.  

130 Restaurant

Laforja, 130,

El seu Facebook

Tel.: 937977570

130 Restaurant entrada

130 Restaurant

Nova trobada de 3(o+)aTaula, en que la que la tria de quin restaurant anàvem, va ser a càrrec del Jordi.

I el post conjunt, l’he escrit jo, intentant mostrar el punt de vista global del grup.

No és pas el primer cop que trepitjava aquest local. Ho havia fet, quan funcionava sota  el nom de Can Nick i també fa no massa, vaig estar-hi, quan ja lluïa com 130 Restaurant, amb l’orientació actual.

Quina és l’oferta de 130 Restaurant

Tot i que la seva comunicació, va molt encaminada a la seva oferta de carns prèmium, podem trobar altres plats, adequats per a no carnívors. A la crònica conjunta en teniu la mostra.

I en cap de les dues ocasions que he estat, hem demanat els plats de carn emblemàtics de la casa. En una ocasió per «culpa» de qui m’acompanyava i en aquesta una mica pel mateix i també per voler fer un dinar més lleuger.

En tot cas, puc posar la ma al foc per la carn que serveixen, doncs conec els seus proveïdors de quan vivia pel Vallès, abans d’emigrar a Cambrils.

I com deia abans, l’oferta a 130 Restaurant, és prou variada i com botó de mostra, aquest carpaccio de gambes d’Arenys que va demanar el Jordi.

130 Restaurant gamba

Conclusions de la visita a 130 Restaurant

Les dues ocasions que he estat, n’he sortit prou convençut. Però amb alguns dubtes de la seva viabilitat. Les dues ocasions i sempre en migdies, en cap d’elles, hi havia massa públic. Ja sé que no és prou base per treure’n conclusions estadístiques, però aquí queda.

Potser avui en dia,  cal una mica més d’esforç de comunicació, perquè un restaurant arribi a la gent. I en conseqüència tingui més clientela.

En tot cas darrera del lloc hi ha gent prou experimentada en el món de la restauració. I qui millor que ells, per saber quin camí els convé més.

El que si puc dir, és que l’atenció, el producte i el resultat final dels plats, és ben satisfactori.

Punt de vista del grup, al voltant de 130 Restaurant

Finalment, si voleu veure els plats, el tiquet i el punt de vista, feu clic a:

I si voleu saber quina altres llocs tinc publicats de la zona, feu clic a Restaurants Sarrià-Sant Gervasi