Can Bosch a Cambrils, és un restaurant del qual la Costa Daurada, pot sentir-se orgullosa, lluint estrella Michelin i amb molt bon producte i tracte.

Can Bosch

Rambla Jaume I, 19 (Cambrils)

www.canbosch.com

Tel.: T. 977 36 00 19

Can Bosch Cambrils

 

Feia com tres anys, que no publicava Can Bosch, tot i que hi he anat algun altre cop. A no ser que vagi amb algú de molta confiança, no faig fotos per a no distorsionar l’àpat i per tant, llavors no puc publicar. Tot i que faig les fotos amb la màxima discreció, no és qüestió de tocar la pera als companys de taula ?.

Va ser la celebració anticipada de Sant Jordi, que ja sabeu que evito de sempre, anar a restaurants en dies assenyalats. L’excés de públic i l’ambient de festius, no és el millor habitat per a trobar-m’hi a gust.

A Can Bosch, a més d’un excel·lent producte, tens la garantia d’un servei professional i proper, així com una sala tranquil·la,  amb les taules grans i convenientment separades. I valoro de manera especial tots aquests factors,  igual que ho faig amb els plats que arriben a taula.

Si observeu l’oferta de Can Bosch a la seva web, a més de l’opció carta, ofereixen diferents menús. El que anomenen «degustació», el «de mar», el de «llagosta», que només fan per encàrrec i el menú «tradició».

Els darrers cops que he anat allà, quasi sempre hem demanat el «tradició». I quasi em fa vergonya demanar sempre el mateix, que a sobre és el més econòmic. Però realment és el que s’ajusta més als meus gustos i sense un continuat canvi de plats i les corresponents explicacions.

La composició dels menús, es manté més o menys estable a grans trets, tot i que s’adapten a mercat i a temporada.

El menú tradició a Can Bosch

Tot comença amb els  cruixents i aperitius.

Tot seguit va arribar la crema de galera praliné d’alls escalivats, textures d’algues i llagostins.

Can Bosch crema galera

Pop a la brasa, papada, miso amb puré d’albergínia fumada i ceba confitada. Un clàssic d’aquest menú i que serveix per a recordar que encara queda pop bo ?

Arròs negre Can Bosch amb escuma suau d’all i oli. Un clàssic de Can Bosch, que no pot faltar. Per clients poc amants de l’arròs, ofereixen com alternativa, un ravioli de bolets i tòfona.

Can Bosch arròs negre

I el plat de peix «segons mercat», que en aquesta ocasió, va ser una suprema de lluç de palangre. Per si algú és poc de peix, ofereixen l’alternativa carnívora, amb jarret de vedella fet a baixa temperatura.

I ja arribem a les postres, la seva versió de la «tarta al whisky»

Can Bosch postres

I finalment per acompanyar els cafès, els «Petits fours»

La carta de vins a Can Bosch

La carta de vins de Can Bosch, ha estat sempre destacable, amb gran varietat de vins, de tots nivells i amb un excel·lent assessorament. Vam escollir un DOQ Priorat i en concret La Solana  del celler Mas Alta, que com és habitual amb els vins d’aquest celler, va resultar excel·lent.

Can Bosch Mas Alta

Conclusions i reflexions

Podem afirmar que Can Bosch és un lloc ben recomanable al sud de Catalunya i tampoc massa lluny de BCN. Està a uns 70’ en cotxe. I sense entrar en polèmiques geogràfiques, si estès al nord de Catalunya, brillaria amb molta més força. Perquè a voltes dóna la sensació que el Nord, està més valorat ?

Can Bosch és realment un lloc molt recomanable. I a més i des de fa uns anys, amb la incorporació de l’Arnau a la cuina, el fill d’en Joan, han guanyat en muscle i ha permès que el Joan, s’hagi pogut alliberar parcialment de l’estrès que comporta portar la cuina.

I finalment tot això ens porta a recomanar el lloc sense cap mena de dubte. Evidentment no és massa el complement adequat per un dia d’excursió a la platja. Però Cambrils té prou d’atractius per fer-hi sortides diferents d’«un dia de playa» ?.

.Can Bosch tiquet

 

RESUM de Can Bosch

  • Un dels estrellats Michelin més planers de tracte i amb menys teiatru que trobareu
  • Producte de proximitat
  • Cuina molt ben treballada
  • Carta de vins de nivell
  • Servei professional, amable, proper
  • En conseqüència, ben recomanable

Restaurants recomanats de Tarragona al Delta

Per últim, poso un enllaç a la meva «Guia» de Restaurants recomanats en la ruta Tarragona – Delta en la que evidentment, trobareu Can Bosch.