99 Sushi Bar, és un lloc de cuina japonesa, provinent de Madrid, on el producte és de primer nivell. Recomanable per menjar japonès a Turo Parc.

SUSHI BAR

Tenor Viñas, 4
Lloc web
T. 936 396 217

99 Sushi Bar entrada

Un cop més i tal com fem cada 15 dies, publico una visita conjunta amb els de 3(o+)a Taula. I en aquesta ocasió tocava la tria a la part junior del grup, que va optar per la nova estrella de menjar japonès, aterrada a BCN en ple Turó Parc i procedent del país que podeu trobar entre Portugal i Catalunya.

He de reconéixer que hi anava una mica influenciat, després de llegir l’article que havia publicat fa no massa a “La Torre de les hores“… Si feu clic al nom anterior o a la imatge hi podreu accedir….

Segueixo els escrits d’aquest bloc, que m’agrada tant pel seu estil, com per la transgressió que sovint mostra i tot i entenen que està escrit en clau d’humor, em va deixar inquiet, quan vaig assabentar-me que tocava anar allà.
L’espai a 99 Sushi Bar, és senyorial i fosc. El servei molt correcte, però llunya… Notes com més d’un les passa canutes per entendre el nostre “dialecte”, però estan ensinistrats, en fer veure que ho entenen, tot i que després passa algun petit error com el que comentem en el post comú 🙂 .
Els plats que vam demanar a 99 Sushi Bar, van resultar molt bons i sense que s’hi pugui trobar cap “però”. I aquí en teniu un parell de mostra, que pinten prop bé…
99 Sushi Bar assortiment

 

99 Sushi Bar niguiris
Però a aquella pregunta que em faig sovint, al sortir, en el sentit de si m’ha generat desig com per tornar-hi, la resposta és “no”…. Tot i que no estic tancat en banda , si sé que a algú del meu entorn, li fes il·lusió.

Punt de vista conjunt a 99 Sushi Bar

El punt de vista, global, les fotos i el cost, el podreu veure fent clic a

Finalment si voleu saber de qui escriu: