A Restaurant Hotel Neri, és un dels que recomanem a Barcelona,  ubicat en  un espai molt atractiu, oferint plats molt ben resolts i amb un servei amable i professional. I amb la possibilitats d’àpats fora d’hores, a partir d’una carta reduïda, però molt temptadora.

Restaurant A Hotel Neri

Plaza de Sant Felip Neri, 3

WEB:A Restaurant Hotel Neri

Tel.: 933 17 74 42

A-Hotel-Neri-entrada

 

A restaurant és un dels llocs de BCN, que estan en la meva llista personal de desitjos. Ubicat dins d’un hotel de luxe i amb una cuina força creativa, que va més enllà dels plats estàndard típics cuina clàssica d’hotel. La ma del xef de la Mundana, es nota en la carta.

Igual que comentava en un post anterior, sembla que alguns restaurants d’hotel, resulten una bona alternativa a BCN. De sempre en hi han hagut, però resulten interessants aquests llocs, en que la cuina està al nivell de les luxoses instal·lacions. I curiosament els preus estan en una franja molt correcta.

Aprofito per dir que trobareu A Restaurant,  a la Guia conjunta que fem amb els de 3(o+)aTaula. De moment fent clic a la imatge, podeu baixa-vos la de Primavera 2019, però en pocs dies, l’actualitzarem a la d’estiu, que publicarem en una setmana.

Que vam demanar a A Restaurant

La carta està dividida en aperitius, entrants i plats principals. I vam escollir per compartit, dos plats de la secció picar i un de la secció entrants. De la primera secció vam demanar un parell de croquetes d’Idiazabal amb reducció de Pedro Ximenez i un parell de cruixents de porc, porros, hoisin i iogurt de cogombre i poma.

A Restaurant croquetes

A Restaurant cruixent de porc

Les croquetes molt ben treballades i el cruixent, va ser el plat triomfador de la nit. El vam demanar a l’atzar i vam quedar amb desig de repetir. Molt ben aconseguits!

De la secció primers, vam demanar l’ensaladilla d’anguila fumada, vitello tonatto i tàperes. Aquest plat va comportar una anècdota, doncs quan va arribar la ració semblava miserable i vam quedar com decebuts. Però al clavar la forquilla i havia tot un contingut de fons, que no s’intuïa veient el plat.

A Restaurant ensañadilla

Tot i que els vam explicitar que els plats principals no eren per a compartir, sinó que cada un demanava el seu, van tant a pinyó fix amb el #todosecomparte a A Restaurant, que no ho van entendre. Però cap problema i ens vam reprogramar compartint-los també.

Van ser un Turbot infusionat amb salsa safrà, puré de moniato i gingebre i un Tataki de “rubia gallega” a la brasa , patata amb cítrics , herbes frèsques i pebrots del Padró. Els dos ben presentats i ben plaents.

Vins i postres

La carta de vins correcta i prou variada. Vam demanar el DO Montsant, Peraj Petita del Celler de Capçanes. Un dels seus vins Kosher, en el que predomina la garnatxa, però amb aportacions d’ull de llebre, merlot i sirà.

Per últim i pel que fa a les postres, vam compartir un pastis calent de poma amb gelat de vainilla, que va resultar prou bo.

Reflexions / Conclusions a A Restaurant

Un lloc ben recomanable a BCN, que segurament molta gent desconeix i el fet d’estar dins d’un hotel luxós, pot tirar enrere a més d’un.

La cuina està a càrrec del mateix xef de la Mundana. I el això aporta un tret diferencial, respecte a altres cartes més clàssiques de restaurants d’hotel. Els cruixents de porc i porros que comento abans, en són una mostra.

Finalment comentar que en una altre ocasió, vaig estar per fer els cafès, la terrassa superior d’aquest hotel, ubicat al barri del Call i és un espai amb especial encant.

Per tant un molt bon lloc, per incloure a les vostres agendes.

RESUM

  • Entorn molt atractiu. L’hotel i els carrers que l’envolten
  • Plats molt ben resolts
  • Servei professional d’hotel
  • Possibilitat d’àpats fora d’hores a A Restaurant
  • En conseqüència, un lloc que val la pena tenir present a l’agenda

Si voleu veure més llocs publicats a la meva web, de la zona Gòtic Raval, feu clic a,