A Restaurant Hotel Neri, ubicat en  un espai molt atractiu, oferint plats molt ben resolts i amb un servei amable i professional. I amb la possibilitat d’àpats fora d’hores, a partir d’una carta reduïda, però temptadora.

Restaurant A Hotel Neri

Plaza de Sant Felip Neri, 3

Web de A Restaurant

Tel.: 933 17 74 42

A Restaurant Hotel Neri entrada

 

A restaurant Hotel Neri és un dels llocs de BCN, que estan en la meva llista personal de desitjos. Ubicat dins d’un hotel de luxe, en una sala confortable i amb una cuina força creativa, que va més enllà dels plats estàndard típics de cuina clàssica d’hotel.

La mà del xef de la Mundana, es nota en el disseny de la carta, que resulta molt atractiva. Alguns restaurants d’hotel, són una bona alternativa a BCN. De sempre en hi ha hagut, però resulten interessants aquests llocs, en què la cuina tendeix al nivell de les instal·lacions.

També dir que tota la moguda Covid, ha afavorit aquests llocs on l’espai sol ser generós, de la mateixa manera que ha passat amb els llocs amb terrassa digna. Fixeu-vos que he remarcat la paraula «digna» 😉.

Que ofereixen a A Restaurant Hotel Neri

L’oferta és prou curiosa i ben pensada. La podeu veure actualitzada a la seva web, però us mostro un petit fragment, on els plats marcats amb un 🕒, són els que es poden demanar des de les 12 del migdia, fins a les 11 de la nit, de manera ininterrompuda.

 

La resta de plats, estan reservats pels horaris normals de dinar i sopar. I els migdies de dilluns a dijous, ofereixen un menú tipus executiu a 30 € tot inclòs, que resulta molt recomanable i de fet és el que descric tot seguit.

Que vam demanar a A Restaurant

De la secció d’entrants que podeu veure tot seguit i de manera parcial, perquè a més hi havia croquetes i bunyols, vam escollir el Llobarro en adob i tempura i la Focaccia de sobrassada, mel i formatge Comté.

A Restaurant Hotel Neri llobarro

Els dos plats en van sorprendre per partida doble. La seva elaboració era destacable, tot i que això ja era de preveure, però les racions eren més abundants, del que solen ser-ho en llocs d’aquest estil.

De la secció plats principals a A Restaurant i que ells anomenen «reforça» 🤭, vam escollir el pop a la brasa, albergínia amb miso i romesco de kimchi i també el pollastre arrebossat cruixent amb ceba i tomàquet confitat.

A Restaurant Hotel Neri pop

 A Restaurant Hotel Neri pollastre

De nou les mateixes reflexions en positiu, que en els plats anteriors. I el pop que va ser la meva tria, de bon nivell i gens gomós.

Vins i postres

La carta de vins correcta i prou variada, però seguint amb la meva dieta, vaig evitar el vi. Al menú hi anava copa de vi, que si va demanar el meu company de taula. La part negativa del tema arriba quan en servir el vi, ens deixen anar «como vino del menú, tenemos un Rioja». Com jo no prenia vi, vaig abstenir-me en dir alguna de les meves  😂.

La llista de postres a A Restaurant, resulta prou generosa i temptadora pels llaminers,

Al dir que prescindia de postres, em van oferir fruites, de forma molt amable sense que jo mencionés el perquè no volia res de la carta. L’altra tria va ser el Mi-cuit de xocolata amarga, de gran nivell i que de nou va sorprendre pel seu volum, encara que a la imatge no es pugui apreciar del tot. Llàstima que en va quedar quasi la meitat.

A Restaurant Hotel Neri postres

Reflexions / Conclusions a A Restaurant

Un lloc ben recomanable a BCN, que segurament molta gent desconeix i el fet d’estar dins d’un hotel luxós, pot tirar enrere a més d’un.

El disseny de la carta, està a càrrec del mateix xef de la Mundana. I això aporta un tret diferencial, respecte a altres cartes més clàssiques de restaurants d’hotel.

Finalment comentar que en una ocasió anterior, vam estar prenent cafès, a la terrassa superior d’aquest hotel, ubicat al barri del Call i és un espai amb especial encant. També és agradable, la terrassa exterior que obren els vespres quan el temps ho permet.

El tema de l’abundància de les racions,  com ja he dit, ens va sorprendre. En llocs d’aquest estil, solen pecar en sentit contrari. I l’exemple de les postres, ja es veu d’entrada que és excessiu per una sola persona.

I com sabeu que no m’agrada callar el que no m’agrada, entro de nou en tema lingüístic. El personal que ens va servir, tot i mostrar professionalitat i gran amabilitat, obviava totalment català. I tenia dificultats en entendre’l.

La mostra va ser que per demanar el llobarro i veient la cara d’incomprensió de qui prenia nota, vaig fer la bona obra del dia i vaig dir-li amablement «si… llobarro, el que tu entens com lubina» 😂.

Cada un li donarà la seva importància, però a mi com a client, m’emprenya que no m’entenguin en català. De la resta res a dir, ja que tot va ser positiu. En conseqüència, A Restaurant  és un bon lloc, per incloure a les vostres agendes i més si sou dels que aquest «detall» no us afecta.

I tot seguit el tiquet força curiós 😅. No deuen tenir codificat el menú i em va arribar aquest llistat. En realitat, són dos menús de 30

RESUM

  • Entorn molt atractiu. L’hotel i els carrers que l’envolten
  • Plats molt ben resolts
  • Servei professional d’hotel
  • Possibilitat d’àpats fora d’hores a A Restaurant
  • En conseqüència, un lloc que val la pena tenir present a l’agenda

Si voleu veure més llocs publicats a la meva web, de la zona Gòtic Raval, feu clic a,