Agreste restaurant, és un lloc entranyable, fruit del treball del Fabio a la cuina i la Roser a la sala. Un lloc molt recomanable, del que fa pocs dies un poca pena, va deixar com un drap brut, per pur revengisme obscè. 

Agreste

Calle Funoses Llussà 2 (Teixonera)

Web del restaurant

Tel.: 932 13 50 05

Agreste Sostres

Rarament escric posts d’opinió i em limito a descripció, no pas crítiques,  d’estades a restaurants, però en aquesta ocasió, tinc ganes de descriure les misèries d’aquest «sostres» de poca o ínfima altura.

Tot és degut a una crítica de pur revengisme, escrita pel tal Sostres, d’Agreste restaurant, un lloc que està en les meves preferències i que tinc publicat recentment en aquest enllaç: Agreste 2023.

Qui és el tal SOSTRES, que ataca Agreste restaurant?

Parlem d’un individu, que l’única cosa en què destaca, és en la seva capacitat d’escriptura, tant en català com en castellà. I estem en temps, que si a una bona traça d’escriptura, li afegeixes dosis de provocació, ja es genera un seguici de babaus, que poden arribar a secta.

No parlaré de la seva trajectòria política, actualment instal·lada en una dreta rància amb ínfules, ni tampoc dels infinits cops que ha desbarrat amb frases masclistes, ni quan ha deixat anar comentaris, al llindar de la pederàstia. Em limitaré al seu darrer escrit.

Tot això va per un dels seus darrers escrits

No llegeixo aquest home, ni tampoc ho tindria fàcil per llegir-lo, perquè el diari ABC queda lluny de mi i al compte Twitter on va deixant anar la merda, em té curiosament bloquejat. Els seus articles més fastigosos, me’ls envien per privat, amics o coneguts de les xarxes.

La seva trajectòria en restaurants, són cicles en què s’enamora d’un determinat lloc, va agafant les seves «confiances» i en el moment que li deixen de ballar l’aigüeta o li paren els peus, comença a trobar tots els problemes del món, on fins fa pocs dies, tot era una meravella. I ara li ha tocat a Agreste restaurant.

Un exemple és quan va mal parlar de DiverXo i ara li ha tocat a un negoci familiar. En concret el restaurant Agreste, on no fa gaire es creia amb dret a tot i ara ha escrit les mil pestes. Us escolliré alguna de les perles. L’article sencer el teniu al compte Twitter @sostresarticulo.

El cuiner «se pierde cuando no le guias» ?

Ara resulta que el cuiner d’Agreste restaurant «se pierde cuanto no le guias». Analitzeu quina pedanteria hi ha en aquesta frase ??‍♂️. El «no quiero soportar ni un minuto más a su mujer», sobta menys, perquè tots coneixem la seva accentuada misogínia.

Agreste restaurant atac 01

La tracta de «vanidosa». S’ha vist ell al mirall? ?

Continuem amb les perles. La Roser, dona del Fabio i cap de sala d’Agreste restaurant, és una persona amable i correcta. Si personalment li he de trobar algun defecte, seria la timidesa que no sempre ajuda a la vida real, i menys quan estàs enfront de gent pedant que es creixen a la que detecten timidesa.

D’aquí a tractar-la de «torpe, vanidosa, cursi….» resulta totalment inversemblant. I quan parla de clients que «tenemos otras cosa que hacer en la vida», suposo es deu referir a mamar còctels o fer soroll als restaurants a l’estil «aquí estoy yo y molesto porqué se puede!!».

Agreste restaurant atac 02

«Conversaciones que no són de su agrado en Agreste restaurant» ?

Sempre he vist a la Roser, amb molta prudència i amb certa timidesa, com deia al paràgraf anterior, i si s’ha posat en alguna conversa, posaria la má al foc que ha estat a partir d’algun dels seus escandalosos comentaris habituals.

I tothom sap dels comentaris fastigosos que fa aquest personatge. No cal escoltar-lo… només veient que publica, encara que sigui esporàdicament, ja saps de quin peu calça. I a més, no ens oblidem: la Roser està a CASA SEVA a Agreste restaurant. Massa corda li han donat a aquest personatge ?.

«Choza suburbial» anomena a Agreste restaurant …??

Recordar que fa quatre dies fanfarronejava per allà i ara, com la faula de la guineu i el raïm, anomena «choza suburbial» a aquest  prou digne restaurant.

Reflexions al voltant de l’atac a Agreste

El personatge és un pedant de collons i a la primera imatge, quan diu «que cal orientar al cuiner» i més endavant en un altre paràgraf, que no he copiat, diu que «el cuiner té categoria per dues estrelles», ja ens vol dir que ell està a escala superior ?.

Són ben conegudes les seves conspiracions i darrerament alguna contra  Laporta, president del FCB, que té a l’abast recursos per defensar-se. Però un atac així a una empresa familiar o es treballa durament, com és el cas d’Agreste restaurant, és una INFÀMIA ?.

També us diré, que segurament l’error d’Agreste, és haver-lo aguantat massa. Aquest tipus de gent, es van encoratjant i quan els pares els peus es reboten i intueixo que el personatge s’havia agafat massa llibertats allà.

Els meus contactes reals amb aquest personatge

He tingut la mala sort de trobar-me aquest personatge en dues ocasions, una a la desapareguda barra de l’Abellan, on dinava amb tres persones, de les que coneixia una. Vaig anar a saludar a qui coneixia, sense saber amb qui estava i me’l van presentar i encara recordo amb fàstic quan em va donar la mà, tova i llefiscosa.

L’altre va ser una coincidència al restaurant Agreste, motiu d’aquest post, en que ell i uns «compinxes» organitzaven un xivarri, que tot i estar a l’altre extrem de la sala, era molt  molestós.

Per respecte a Agreste restaurant, que per molts és un referent, no vam cridar-li l’atenció amb els companys de 3(o+)aTaula. Per la meva part, poques manies en fer-ho i tinc antecedents. Però vam pensar que seria contraproduent pel restaurant.

Vaig fer una foto del seu grup, que vaig publicar a Twitter. I en dies posteriors els del restaurant em van demanar per activa i per passiva que la retirés per por del personatge. No en tinc proves, però ja podeu imaginar que els va pressionar i els va tocar a ells fer el paperot. I passats uns pocs dies, la vaig retirar.

I poc més a dir… tot un personatge i en aquesta ocasió, amb ganes de fer mal.

Per últim, fer una crida a la gent normal i fans d’Agreste restaurant, a tornar-hi, gaudir dels seus plats, del tracte de la Roser i amb la seguretat, que no trobarem al personatge & friends, fent el fatxenda a la taula rodona, del final de la sala ?.

Finalment, si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.