Agut ha estat en altres moments un restaurant de referència per mi. Parlo de quan tenia vint anys. M’alegra que hagi estat capaç de mantenir-se viu i actualment llueixi un bon nivell.

Agut

Carrer d’en Gignàs, 16

No tenen web

TEL.: 933 15 17 09

Agut entrada

 

Agut

Nova trobada de 3(o+)aTaula, amb tria feta pel Jordi i el post a escrit pel Ricard.

En el meu cas, tornar a entrar en aquest restaurant, va ser com un viatge nostàlgic al passat.

En la meva època dels 20-30 anys, hi havia anat infinitat de vegades, alternant amb el desaparegut #Quatre_Barres del carrer Quintana, quan el portava en Lladonosa.

En aquells temps l’anomenaven entre els amics,  l’Agut #barato , per diferenciar-lo del mític Agut d’Avinyó, del tristament desaparegut Ramon Cabau 🙁

A l’Agut d’Avinyó hi vaig estar poques vegades, però el recordo perfectament. En aquells temps, era un dels llocs cars de BCN. Mentre que a l’Agut del carrer d’en Gignàs i anava sovint degut a que tenia preus de casa de menjars. I per tant més assequibles.

Recordo que  allà demanava una sèrie de plats com la bullavesa, que encara està a la carta, que em feien feliç. També recordo anècdotes relacionades en demanar cuixes de granota, amb companys de taula, que els provocaven certa repulsió. I per cert, les segueixen oferint a la carta, en un apartat anomenat Productes del Delta.

Agut cuixes-granota

En resum, que hi vaig tornar després de molts anys. I amb molta por al cos de no trobar-me amb alguna experiència com la del proper Pitarra, recentment desaparegut.

I en canvi, tot va anar sobre rodes, amb una carta prou extensa, un servei correcte i que anava per feina i una RQP, que extrapolant, seria com la que trobava fa 30/40 anys.

Agut preu

 

Punt de vista global

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link: