Bangkok Cafè, és un restaurant petit, que ofereix cuina tailandesa a Les Corts. Els plats estan ben resolts, l’ambient és agradable i els preus assequibles.  

Bangkok Cafè

Evarist Arnús, 65

Facebook del lloc

Tel.: 933 39 32 69

Bangkok cafè sala

Bangkok Cafè

Bangkok Cafè, és un lloc que sorprèn sempre. Segurament el primer cop és el que més, però en visites successives, continua sorprenent pels seus plats i per la seva estètica.

En un local petit i amb les parets amb escrits i amb algun mural de fotos que ens sorprèn com aquest. Les 10 taules que ofereix el local, són petites i segurament massa juntes. Però en aquest cas no em queixaré, doncs ja saps a quina estètica vas.

Bangkok cafè mur

La carta de Bangkok Cafè, és prou assortida i de les que costen decidir que demanes. I encara més difícil, sinó ets massa expert en menjar tailandès. Molts dels plats tenen picant i s’ha de dir que a més d’estar indicat, el cambrer t’avisa. En el meu cas, la sopa que vaig demanar, tot i que em van avisar, vaig voler anar de sobrat i el grau de picant, superava el llindar  del que soc capaç de suportar. Però mea culpa, per no haver fet cas.

Que vam demanar a Bangkok Cafè

Vam començar amb dues sopes, dons era un dia fred i venien de gust.

Tom Yam Kung, que anava de brou picant tailandès amb gambes i pollastre i del que oferien també una alternativa vegetariana. Aquesta ja anava indicat com molt picant i és la que vaig patir per voler anar de sobrat.

Bangkok cafè sopa picant

Keang Sarai, un brou natural amb pollastre, tofu, algues i verdures.

Bangkok cafè sopa

I tot seguit vam optar per Kaeng pet kung, al curry vermell, amb pollastre. I un plat dels suggeriments del dia: Wok d’ànec amb verdures de temporada. Tots dos prou dignes i els vam gaudir.

Bangkok cafè curry

Bangkok cafè wok anec

A l’hora de les postres a Bangkok Cafè vam decidir-nos per una opció propera:Trufes de xocolata amb nata.

Bangkok cafè trufes

La carta de vins a Bangkok Cafè, és senzilla, però millor del que t’esperes d’entrada d’un lloc d’aquestes característiques. Vam optar per un rosat de la DO Penedès i dels cellers Pinord: El Diorama , fet a base de pinot noir, que va resultar fresc i afruitat.

Bangkok cafè diorama

Conclusions de Bangkok Cafè

Sense cap mena de dubte és un lloc d’èxit. Vam anar un dilluns vespre i el local estava ple i vaig veure com remuntaven taules. D’acord que el preu ajuda, però aquest no és l’únic motiu.

Millor reservar sempre. I jo ho vaig fer el dijous anterior i em van advertir de que tenen dos torns i a les 22:30, comença el segon. Inicialment vaig demanar les 21h, però per tranquil·litat de tots, vaig modificar-ho a les 20:45.

Sinó heu estat mai a Bangkok Cafè , penso que cal que feu la prova. I a més podreu veure passatge de Tubella, una meravella de la Barcelona de principis del segle XX , doncs el local és cantoner i l’entrada està situada allà.

També sol sorprendre el target de públic, amb un aspecte de «nivell adquisitiu», pel damunt del que s’espera del lloc. Es nota que estem al barri de les Corts. També molt públic estranger del que resideix habitualment a BCN.

Bangkok cafè tiquet

RESUM de Bangkok Cafè

    • Un restaurant de cuina tailandesa, autèntic i sense «teiatru»
    • Local petit amb les taules molt properes
    • Bons plats i servei diligent
    • Cost assequible
    • Sinó el coneixeu, val la pena provar-lo

I per acabar com sempre ….