Bangkok Cafè, és un restaurant petit, que ofereix cuina tailandesa a Les Corts. Els plats estan ben resolts, l’ambient és agradable i els preus assequibles.
Bangkok Cafè
Bangkok Cafè, és un lloc que sorprèn sempre. Segurament el primer cop és el que més, però en visites successives, continua sorprenent pels seus plats i per la seva estètica.
En un local petit i amb les parets amb escrits i amb algun mural de fotos que ens sorprèn com aquest. Les 10 taules que ofereix el local, són petites i segurament massa juntes. Però en aquest cas no em queixaré, doncs ja saps a quina estètica vas.
La carta de Bangkok Cafè, és prou assortida i de les que costen decidir que demanes. I encara més difícil, sinó ets massa expert en menjar tailandès. Molts dels plats tenen picant i s’ha de dir que a més d’estar indicat, el cambrer t’avisa. En el meu cas, la sopa que vaig demanar, tot i que em van avisar, vaig voler anar de sobrat i el grau de picant, superava el llindar del que soc capaç de suportar. Però mea culpa, per no haver fet cas.
Que vam demanar a Bangkok Cafè
Vam començar amb dues sopes, dons era un dia fred i venien de gust.
Tom Yam Kung, que anava de brou picant tailandès amb gambes i pollastre i del que oferien també una alternativa vegetariana. Aquesta ja anava indicat com molt picant i és la que vaig patir per voler anar de sobrat.
Keang Sarai, un brou natural amb pollastre, tofu, algues i verdures.
I tot seguit vam optar per Kaeng pet kung, al curry vermell, amb pollastre. I un plat dels suggeriments del dia: Wok d’ànec amb verdures de temporada. Tots dos prou dignes i els vam gaudir.
A l’hora de les postres a Bangkok Cafè vam decidir-nos per una opció propera:Trufes de xocolata amb nata.
La carta de vins a Bangkok Cafè, és senzilla, però millor del que t’esperes d’entrada d’un lloc d’aquestes característiques. Vam optar per un rosat de la DO Penedès i dels cellers Pinord: El Diorama , fet a base de pinot noir, que va resultar fresc i afruitat.
Conclusions de Bangkok Cafè
Sense cap mena de dubte és un lloc d’èxit. Vam anar un dilluns vespre i el local estava ple i vaig veure com remuntaven taules. D’acord que el preu ajuda, però aquest no és l’únic motiu.
Millor reservar sempre. I jo ho vaig fer el dijous anterior i em van advertir de que tenen dos torns i a les 22:30, comença el segon. Inicialment vaig demanar les 21h, però per tranquil·litat de tots, vaig modificar-ho a les 20:45.
Sinó heu estat mai a Bangkok Cafè , penso que cal que feu la prova. I a més podreu veure passatge de Tubella, una meravella de la Barcelona de principis del segle XX , doncs el local és cantoner i l’entrada està situada allà.
També sol sorprendre el target de públic, amb un aspecte de «nivell adquisitiu», pel damunt del que s’espera del lloc. Es nota que estem al barri de les Corts. També molt públic estranger del que resideix habitualment a BCN.
RESUM de Bangkok Cafè
- Un restaurant de cuina tailandesa, autèntic i sense «teiatru»
- Local petit amb les taules molt properes
- Bons plats i servei diligent
- Cost assequible
- Sinó el coneixeu, val la pena provar-lo
I per acabar com sempre ….
Tot i que tampoc seria una primera opció per a mi, i en aquella zona no tinc ara gaire lligam, l’anoto com una altre opció de cuina thai a Barcelona, que té una interessant oferta d’aquesta gastronomia.
I pel que fa al picant i pel teu coneixement (sense cap càrrec, que avui estic de bones…), et diré que el compost actiu anomenat
capsaïcina, fa que la libido augmenti i estimuli el sistema cardiovascular dilatant els vasos sanguinis i alliberant endorfines que augmenten el desig sexual. Ahí és nà!
Abraçada!!
Ets un pou de ciència…. Ni sabia que existissin coses com la « capsaïcina»….
El lloc em va agradar, dins de les meves possibilitats. I signaria tenir-ne un a prop, que fessin take away… Per comoditat i també per evitar tenir que airejar la roba, un cop arribes a casa…
Abraçada!!
Un dels meus fixes a Les Corts, a 5 carrers de casa. Subscric tot el que dius, val la pena gaudir-lo.
Salut,
Pepin
De que vaig escriure el post de Punta Aguila , que per cert em va agradar, vaig rebre una petita «bronca», d’algú que es queixava de que havia comentat que a les Corts hi havia «poca oferta». Li vaig aclarir que parlava de manera relativa en el sentit de densitat, però en general els «enfadats», deixen la caguerada i ja no tornen a veure la resposta😅
Però a partir d’aquí em vaig proposar, explorar més (el meu fill viu també per la zona) i en pocs dies he publicat Lagman que ens va encantar, i ara aquest…
Salutacions!
Aquest estiu he estat 3 setmanes a Tailàndia, potser cladrà anar-hi per recordar la cuina thai
No sé que dir-te…. 🙂
Sovint aquestes coses acaben en decepcions, doncs aquí es van relaxant i no és el mateix que la competitivitat local.
En tot cas, si acabes anant, m’encantarà saber el tei parer….
Salutacionss!
M’agrada aquesta cuina però sense picant, el meu llindar és baix, tot el contrari que el Santi, així que no puc compartir amb ells gaires plats.
El veig una bona opció per visites a Barcelona i si a més a més té el plus de la capsaïcina (com diu el Jordi) ja es fa la visita rodona!!!
Té pebrots la cosa XDDDD
Salut!
😄😄😄😄
En tot cas, el grau de picant està ben indicat a les cartes i el cambrer ho repeteix…. El problema va ser culpa meva d’anar de sobrat… Però pot anar-hi perfectament sense pors a picants…
El lloc està bé, però és imprescindible reserva prèvia. El meu fill hi va sovint i ja em diu que sense reserva, millor no perdre el temps anant cap allà.
Salut!!
Veig que continua tenint problemes amb l’extracció de fums…motiu pel que vam deixar d’anar ja fa uns anyets! Ara el thai de referència amb bona rqp per mi és el Petit Bangkok.
Sense ser molt greu i tot i que allà no ho vaig percebre, si que l’endemà vaig notar que el meu jersei roba, calia airejar-lo.
Però tampoc és que fos molt exagerat.
El curry sembla un verd amb gambes, de fet per el nom hauria de ser curry vermell (kaeng pet) de gambes (kung), res de pollastre. El lloc per mi ha anat baixant amb el temps i ara mateix esta molt millor l’ altre local que van obrir fa un temps a la gran via.
Ostres… segur que tens raó. No va ser la meva opció i igual m’ha fallat la memòria o no m’hi vaig fixar prou….. Dels meus si que em recordo bé…
Jo només he estat doc cops i no he notat diferència, però amb dos cops tampoc puc opinar massa de l’evolució del lloc.
I gràcies per les teves aportacions!