Bar Bodega Chiqui, és un lloc que destaca pel bon producte, però també pel seu ambient sorollós, que acaba neutralitzant les bones percepcions. Curiós per a visitar, però sense generar ganes de repetir.

Bar Bodega Chiqui

Vilamarí, 29

Web del lloc

Tel.: 933 25 08 33

Bar-bodega-chiqui-entrada

No sempre trio els llocs on vaig a sopar i quan em van proposar anar a Bar Bodega Chiqui, lloc que no coneixia ni de nom, em va agafar un calfred. Però vaig anar a les xarxes i vaig veure que era un lloc ben valorat pel sector #gastro_garrulos, que no diré pas que no tinguin bon paladar, i els encanten aquests ambients.

També vaig observar que tenia un «Solete» Repsol… aquest llistat creat per l’empresa de la benzina, on tant pots trobar amb total mereixement llocs com Can Vilaró, però també llocs ben discutibles. I és que la Repsol, es nodreix d’uns descriptors molt heterogenis i aquells que tinc la sort o desgràcia de conèixer, no sabria si fiar-me’n massa 😂.

Dit això, i com he posat al paràgraf d’entrada, a Bar Bodega Chiqui, contrasta el bon producte amb l’ambient sorollós, que fa que et diguis ben aviat «aquí no torno» i, en canvi, pensis, «si habités per la zona, cosa que no desitjo pas 😅, hi faria més d’un take away».

I dedicat als que en públic o en privat em comenteu que seguiu la meva ruta, anant als mateixos llocs, advertir que si no us agrada Contracorrent Bar, tampoc us agradarà aquest… Aquí la sonoritat és pitjor i el públic més happy flowers. Per tant, ja sabeu.

Que ofereixen a Bar Bodega Chiqui

El lloc vol mantenir una dualitat entre els seus orígens, que podreu llegir en articles del Sorrós, Comidista, Time Out i fauna semblant, i amb la idea que els va passar pel cap durant la pandèmia de reconvertir-se al món japo. I per això al conjunt de cartes que et deixen damunt la taula, tens:

Bar Bodega Chiqui carta01

i d’aquí i a suggeriment del cambrer, vam acceptar un parell de Gildas… Bones 😊

La de suggeriments del dia, la més interessant de totes

Bar Bodega Chiqui suggeriments

I la més general, d’estil japo també…

Que vam acabar demanant

Van demanar de la secció suggeriments, per ells «fuera de carta» 🫢,  el cruixent d’alga nori, amb tàrtar de tonyina, kizam wasabi, ikura i maionesa de kimchi.

i també un parell de nigiris de wagyu

Bar Bodega Chiqui alga nori

Bar Bodega Chiqui wagyu

Tant un com l’altre, ens van semblar de gran nivell i podrien competir en la lliga de japonesos prèmium.

I per simplificar la comanda (ho justifico a l’apartat conclusions i reflexions), vam optar pel variat de sushi «24 piezas», que sent ben correcte, no estava a l’altura dels anteriors. I reitero que és culpa nostra l’elecció, però volíem simplificar pel motiu que explico més endavant.

I una cosa que em fa una mica de vergonya i tot… sempre que vaig a un japo de batalla, em demano: uns yakisobas… Ja sé que és equivalent de demanar una paella en un «bar espanyol» a qualsevol país remot, però és com un ritual d’anys i que em fa solera a l’estòmac. Aquí els teniu

Postres i vins a Bar Bodega Chiqui

He posat l’apartat perquè ja el tinc a la plantilla, però ni idea de quines postres ofereixen. Massa soroll i ja teníem ganes de marxar.

I pel que fa a l’oferta de de vins, correcta pel nivell del lloc. Hi havia algun vi a copes i vam agafar un parell de copes d’un Penedès, que no em vaig fixar ni amb el nom. Vam facturar més de Vichy que de vi 😂.

Conclusions i reflexions

Els plats que arriben a la taula, són prou bons. Segurament no vam estar massa encertats en la tria, ja que els dos que vam demanar de la carta eren de nivell superior que la safata de variadillo. Però en estar en una taula propera al pas de la cuina, vam veure passar plats que tenien molt bon aspecte.

Però degut a la filosofia del lloc, amb taules cridaneres, altres que retenen a qui pren la comanda per saber plat a plat si conté o no gluten 😨, se’t passen les ganes i ja demanes anant a la comanda fàcil. I d’aquí va arribar el variadillo.

El servei  a Bar Bodega Chiqui, és amable, tot i que una mica desbordat. Pateixen un tipus de públic que requereix explicacions de tot i que són uns caga dubtes.  Però és que fins i tot per a decidir si el plat A o el B, hi havia qui demanava uns minuts per pensar-ho i quan tornava el cambrer, encara li deien que decidís ell 🤷🏻‍♂️.

Bar Bodega Chiqui tiquet

I finalment el quadre d’avaluació, del que cal puntualitzar algun aspecte.  La web mostra els preus en la secció take-away i no he comprovat si son els mateixos que si ho demanes allà. D’aquí la meva valoració «a mitges».

També comentar que de la mateixa manera que el català està absent en la web i cartes, l’atenció va ser totalment en català. Per la meva part ho voldria tot, però en un cas hipotètic que em toqués escollir, prefereixo l’atenció a la carta. Això és el que trobes a Bar Bodega Chiqui.

Bar Bodega Chiqui avaluació

Resum

  • Bon producte i ben elaborat
  • Servei amable
  • Local i ambient sorollòs
  • En conseqüència no és un lloc que pugui recomanar

Finalment, si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.