Bar Omar és un lloc ben interessant i relativament còmode, tot i les seves dimensions reduïdes. Els plats estan molt ben resolts, amb un servei amable i eficient.

Bar Omar

Amigó 34
Web del lloc
TEL.: 932 50 84 28

Bar-Omar entrada

De 2017, que no publicava el Bar Omar, tot i haver-hi estat en alguna altra ocasió. Però com sempre dic, publico menys de la meitat dels llocs que vaig. Atès que la meva tasca no deixa de ser un hobby, amb una publicació setmanal, o esporàdicament dues, em dono per satisfet.

Sempre que he anat al Bar Omar, n’he sortit satisfet pel que fa al tracte i encara més pels plats. L’ambientació o el soroll de sala, ja és un tema més d’atzar. Recordo un sopar en un dia de Champions (quan el Barça hi competia 😅), amb una ambientació #nochedechicas, d’aquells que surts atabalat.

També recordo dels seus inicis, que van fer molt de soroll mediàtic, i per això el primer cop vaig anar-hi amb poca confiança, després d’haver llegit cròniques #so_exciteds dels #chico_anuncios de l’època. Però ja llavors, vaig publicar Bar Omar en positiu i recomanant-lo.

I ara, passats els anys, funcionen sense fer soroll, tenen el seu públic i el darrer dijous que hi vam anar, vam deduir que tot estava reservat, cosa que em va fer content. Sempre m’alegra veure que la feina ben feta, té recompensa.

Que ofereixen a Bar Omar

De fet, ells mateixos es defineixen com un lloc pels amants de la tapa, els platerets. Un lloc desenfadat on es va a gaudir de la companyia i de la cuina feta amb productes frescos i de primera qualitat, amb un toc d’actualitat i creativitat.

I aquesta és la carta, que ens vam trobar el dia que hi vam anar.

Bar Omar carta

Que vam demanar

La idea a Bar Omar, és la del #todoacompartir 😅. Ja sabeu que és un tema que no m’entusiasma, però com ja sé que vaig a això, m’adapto. El problema de compartir-ho tot, és quan jo vull un plat, que no és del gust de qui m’acompanya, llavors cal demanar cada un el seu «plat principal».

I dic «problema», perquè llavors, aquests llocs pensats en tot a compartir, tenen dificultats en sincronitzar que els plats arribin simultanis. Ja ens van avisar, així va ser, tot i que en cap moment ens vam sentir abandonats en el sentit de pensar «que no arriba el meu segon?»

Vam començar compartint la seva ensaladilla russa i uns torreznos amb salsa siracha, que servida a discreció, donava un picant temptador. L’ensaladilla més que correcta i els torreznos, molt bons,  com solen estar aquestes baconades 😋😋.

Bar Omar ensaladilla

Bar Omar torreznos

Com plats principals a Bar Omar, vaig demanar per a mi, l’orella de porc cruixent amb chimichurri, que era el plat que no volia ni tastar el meu fill, que m’acompanyava i per ell el brioix de cua de bou. I els dos plats els vam gaudir de valent.

Vins i postres a Bar Omar

Com volíem anar a copes, per les respectives directrius dietètiques 😅, vam demanar quins oferien i van començar amb la maleïda pregunta de «blanc o negre», com si això fos la solució a tot. Vam dir negre i les opcions eren Ribera i Jumilla 🤬.

Ja sabeu les meves fòbies de voler vi de proximitat, però vaig poder contenir la pujada d’adrenalina i vam agafar la segona opció.

Pel que fa a les postres, ens van dir a viva veu quatre o cinc opcions, jo  vaig passar del tema i el meu fill va demanar el pastís de formatge. El vaig tastar i era realment bo.

Bar Omar pastis formatge

Conclusions i reflexions

Quan al sortir sempre comentem la «jugada», la conclusió va ser la que poso al títol: «en surts amb ganes de tornar-hi». I amb això crec que em defineixo prou.

Un lloc amb cuina informal, amb alguns platets més atrevits com per exemple l’orella i sempre ben elaborats i presentats.

No el podem definir com a restaurant pel que fa a la carta, però el que arriba a taula i tot el conjunt de servei, públic i ambient, supera al de molts restaurants més ajustats a aquesta denominació.

Com a fet que no em va deixar convençut, però es pot perdonar atès la informalitat del lloc, és l’absència d’una oferta més elaborada en vins a copes. És un tema al qual caldrà s’adaptin els restaurants i alguns els hi costa.

Però tret d’aquest detall, un lloc que us puc recomanar a ulls clucs. I amb un preu ben correcte.

Bar Omar tiquet

 

Resum Bar Omar

  • Bons plats
  • Servei amable i eficient
  • Local petit i bulliciós, però agradable
  • En conseqüència recomanable

Voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.