Bar Omar és un lloc ben interessant i relativament còmode, tot i les dimensions. Els plats estan molt ben resolts i la RQP és correcte, amb servei amable.

Bar Omar

Amigó 34
Facebook
TEL.: 932 50 84 28

Bar-Omar entrada

Bar Omar

S’ha parlat molt els darrers mesos del Bar Omar. I això mai se sap si es bo o dolent. Perquè quan reps bombardeig provinent de determinats sectors del que anomeno ‘chic@s-anuncio’, més val defugir del lloc.

I en tenim mostres recents, de llocs en que hi ha passat tota la troupe de ‘chic@s-anuncio‘, amb tota mena d’elogis. I llavors quan va un per lliure,  pagant i alié a tot aquest món,  en surt mosquejat. Us poso un exemple, que NO té a veure amb el Bar Omar, amb un enllaç a un post parlant de La Vermuterie, escrit per Pues Iremos,  un dels blocaires que sense fer gens de soroll, escriu amb més criteri.

Per això em feia por el Bar Omar, doncs, a més dels “chico@s-anuncio més normals”, hi havien anat,  alguns dels  més pintorescs , dels que mediquen un sopar i a canvi “os publico”… ???. Pels que sabeu de que va, mireu, i si feu clic riureu… “Que buena pinta tenia todo!!!”  ???.

Bar Omar influencers

Però tot va anar prou bé…

Separant el gra de la palla, vaig acabar deduint, que el Bar Omar, podia estar bé i la intuïció no em va fallar. També en aquestes èpoques (més) turístiques, s’agraeix anar a llocs que es trobin una mica allunyats del ‘mogollón’.

El meu entorn, és també una mica ‘cabró’ i quan vaig convocar a qui m’acompanyava per sopar, la resposta va ser “ ahhh… avui anem a un kebab?”. Tot i que el nom Bar Omar, pot donar aquesta imatge, el lloc és molt acurat, amb molt bona cuina i amb un servei molt atén i professional. I pel que vam observar, l’èxit acompanya al lloc, doncs vam reservar per les 21h i quan vam arribar,  qui entrava sense reserva, tot i ser dimecres, tornava a sortir de buit.

Que vam demanar a Bar Omar …

Amb idea de compartir tots els plats, vam demanar dues croquetes de formatge que vam trobar als suggeriments, i de les que ens vam oblidar de fer les fotos. També una amanida de tomàquet amb daus de tonyina només passats un moment per la planxa. Tan el tomàquet com la tonyina, eren de primer nivell. Però no són plats que jo demani en general als restaurants, ja que en temporada sé on trobar bons tomàquets, així com excel·lent tonyina. Però va ser la  tria de qui m’acompanyava. En realitat quasi em molesta quan em suggereixen “tenim uns tomàquets molt bons que ….”. I si m’ho diuen fora de temporada, ja corren el risc d’escoltar alguna de les meves sortides, que algun ja les ha patides… ???. Mostro també un fragment de la carta de Bar Omar, així podreu jutjar si la veieu interessant…

Bar-Omar carta
Bar-Omar amanida

 

Una amanida russa de les que juga a primera categoria. I uns llagostins arrebossats amb kimchi fets amb bon producte i amb bon llagostí dins la massa d’arrebossat #quenosemprepassa.

Bar-Omar russa

 

Bar-Omar llagostins


Tot seguit una truita melosa de patates amb pernil i un tàrtar de salmó amb papaia i miso, que va ser l’únic plat que no ens va acabar de fer el pes. Però és el que sempre dic, és tema de gustos i jo no m’atreveixo a dir que la papaia no lliga amb el salmó. Em limito a dir que no em va fer el pes 🙂 . I també va jugar amb el handicap de que ja va ser el darrer plat i teníem poca gana.

Bar-Omar truita

 

Bar-Omar tartar

Postres i carta de vins …

Com postres vam demanar el «pa amb oli i xoco» i el nivell va ser bo.

Bar-Omar postres

 

La carta de vins de Bar Omar, és interessant i prou variada. I més si tenim en compte que es tracta d’un local de petit format. Vam demanar un Bourgogne, ja que ens venia de gust un pinot noir, però la carta tenia altres opcions interessants.

Bar-Omar vi

 

Bar-Omar compte

RESUM de Bar Omar

  • Un local interessant i relativament còmode
  • Els plats que vam tastar, molt ben resolts en general
  • RQP molt correcte
  • Servei amable i professional
  • Són d’aquells llocs que si els tingués propers, aniria sovint a picar alguna cosa