Blavis, és un petit restaurant a Gràcia, amb capacitat per unes 16 persones, que destaca pels seus plats, el seu molt bon tracte i una gran RQP.  

Blavis

Carrer Saragossa, 85

restaurantblavis.com

Tel.: 640 503 611 (només WhatsApp)

Blavis entrada

Blavis

Blavis és un lloc del que portava temps escoltant comentaris positius. Però dues coses m’impedien anar. La primera és que només obren de vespre i vivint ara lluny de BCN, em va millor els migdies. La segona, és la dificultat que hi havia per fer reserves, que actualment ha millorat a partir de la seva web. Ara ja és més fàcil. I cal tenir en compte que Blavis, té un aforament màxim de 16 persones.

De fet ja el tenia publicat a la meva web, a partir d’un post que va escriure la Laura Beaumont, al 2015, com «guest» al meu bloc. I per tant, ja en tenia excel·lents referències. El post de la Laura, ja no es mostra públicament, degut a que he tret de les cerques, els posts anteriors a 2016.

Blavis, és un lloc ben curiós, que podem qualificar en la categoria BBB. Els preus són continguts, el local acollidor i el tracte, dels millors que m’he trobat. Naturalitat, simpatia, proximitat són les paraules que el poden definir.

La carta és reduïda i de fet és una pissarra amb dues cares. En una d’elles trobem els plats clàssics de lloc. Mentre que l’altre mostra els suggeriment de la setmana.

Blavis carta 1

Blavis carta 2

Que vam demanar a Blavis.

Vam anar demanat diferents plats per a compartir. Vam començar amb uns porros amb romesco i un carpaccio d’albergínia. Els dos plats van resultar molt plaents. En el cas dels porros, estaven fets al forn i combinaven perfectament amb el romesco, mentre que albergínia, finament tallada i amb un toc de planxa, es presentava amb una agradable amaniment estil vinagreta.

Blavis porros

Blavis albergínia

Tot seguit, ens va fer gràcia demanar unes patates emmascarades, que ens portaven records del berguedà. Molt correcte, però una mica healthy al nostre gust, que tenim rodatge en les emmascarades de Cal Garretà a Grauges. Però també entenem que Gràcia és un lloc de costums més healthys :). No tenim fotografia del plat 🙁 .

I els dos plats que van venir a continuació a Blavis, van ser l’’entrepà vietnamita i el wok Thai de llagostins, que no diré que ens vagin decebre, però no els vam gaudir com els anteriors. Vull dir que si tornem, triarem les opcions més clàssiques i de proximitat a Blavis.

Blavis entrepà

Blavis wok

Com vi vam escollir el DO Montsant que ens van suggerir. El Terrícola, amb un cupatge a base de  Garnatxa, Carinyena, Sirà i Cabernet. Va resultar prou fresc i agradable.

Blavis terrocola

I com postres a Blalvis, vam compartir un pastis de formatge molt ben aconseguit.

Blavis postres

Conclusions a Blavis

És un lloc d’aquells que si tens prop de casa, es converteix en un fix per a sopars informals. La cuina és molt correcta i en el nostre parer, una mica desigual, però en tot cas satisfactòria. I el tracte, com deia al principi del post, modèlic. I si a tot això li afegim un cost molt moderat, doncs ja ho tenim tot de cara.

Blavis tiquet

RESUM de Blavis

  • Plats que venen de gust
  • Espai molt reduït, però acollidor
  • Tracte súper amable.
  • Molt bona RQP
  • En conseqüència, recomanable

Finalment si voleu saber més de qui ha escrit això…