Bodega Amposta, està ubicada en un espai remodelat, respectant l’estil antic del local i mantenint un aire de bodega de barri. Amb bon nivell de producte i cuina. Si hi aneu sense excés d’expectatives, us agradara, però compte segons quina crònica heu llegit abans.

Bodega Amposta

carrer d’Amposta 1

www.bodegaamposta.com/

Tel.: 936 73 83 46

Bodega Amposta entrada

Bodega Amposta

De nou una trobada 3(o+)aTaula, amb elecció per part de l’Esther i crònica comuna a càrrec del Jordi. Va acabar sent un 2aTaula, degut a una grip del’Esther, però com ella hi havia estat fa pocs dies, ha pogut aportar punt de vista i puntuació.

La Bodega Amposta està situada al barri de Sants-Montjuïc, al costat de la Fira de Barcelona. És un d’aquests llocs nous, a càrrec d’un equip jove i altament preparat, que a més tenen recursos de comunicació al seu favor.

Recursos, que a partir d’una espurna inicial, aconsegueixen generar un efecte bola de neu i el conseqüent boca orella (modernament  les xarxes socials) posterior. Evidentment si la cuina no fos bona, la bola de neu es fondria ràpidament. Però en ocasions, tot i donant per fet, que la qualitat hi és,  es poden generar masses expectatives, que comportin algunes decepcions.

Quines sensacions em van quedar de Bodega Amposta?

Els plats que vam demanar estaven prou bé i els veureu a la crònica conjunta, però no tot és excels, com explicaré tot seguit. I en canvi fa pocs dies en Sorrós, a El Periódico, el proposava en una de llista de candidats a ser el millor nou restaurant del 2018. Que ara que hi penso, ni he mirat qui ha guanyat la votació.

Compartia llista amb tot aquest conjunt de llocs beneits pels mitjans, en el que també estaven alguns que brillen amb llum pròpia com Sato i Tanaka i Slow&Low. I per descomptat,  amb els que han de sortir «si o si», perquè estan tocats pels Deus com el Pur del Jubany i el Xavier Pellicer.

Per cert els dos darrers, no han sortit gaire ben parats de les nostres visites 😅. Si feu clic veureu com va anar el tema.

Algun plat a destacar a Bodega Amposta?

Veureu al post conjunt que hi havien coses que estaven prou bé. Però com contrapunt, parlaré d’un que em va caure a mi i que no em va convèncer gens. Vaig demanar el bacallà i va arribar això…

Bodega Amposta bacallà

Quan va arribar a la taula (el seu cost era 17€) i veient que la ració era prou generosa, ja vaig sospitar que no em trobaria un bacallà de primer nivell. Potser estic acostumat a comprar bacallà prèmium i conec els preus. I també sé que no hi han duros a 4 pessetes.

El bacallà, era estellós. Potser calia «amorosir-lo» amb la samfaina excessivament entomcada (en funció dels meus gustos). Però potser perquè m’agraden els sabors purs, vaig menjar primer  l’insuls bacallà. I ja va quedar la samfaina al plat i retornada a la cuina. I tot això, procurant que la samfaina, no sortís de la paella quadradeta en que la van servir i deixés la taula feta una guarrada. 🐖

Torneu a mirar la foto. Està clar que el dia que van impartir la lliço d’idees de com emplatar, devien fer campana 😅.

I la resta de plats a Bodega Amposta?

Bodega Amposta russa

Ja avanço que prou bé. No és lloc per sortir excited, però prou bé. Al següent punt veureu el punt de vista del grup.

Per tant a la pregunta de si el recomano o no, puc dir que globalment està prou bé. Però tampoc al meu punt de vista,  té el plus suficient com per recomanar el desplaçament exprés. Però si esteu per la zona, no quedareu pas decebuts.

Punt de vista global

Si voleu veure les fotos dels plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Finalment si voleu saber més de qui ho ha escrit o contactar, feu clic a: