Bodega Amposta, està ubicada en un espai remodelat, respectant l’estil antic del local i mantenint un aire de bodega de barri. Amb bon nivell de producte i cuina. Si hi aneu sense excés d’expectatives, us agradara, però compte segons quina crònica heu llegit abans.
Bodega Amposta
De nou una trobada 3(o+)aTaula, amb elecció per part de l’Esther i crònica comuna a càrrec del Jordi. Va acabar sent un 2aTaula, degut a una grip del’Esther, però com ella hi havia estat fa pocs dies, ha pogut aportar punt de vista i puntuació.
La Bodega Amposta està situada al barri de Sants-Montjuïc, al costat de la Fira de Barcelona. És un d’aquests llocs nous, a càrrec d’un equip jove i altament preparat, que a més tenen recursos de comunicació al seu favor.
Recursos, que a partir d’una espurna inicial, aconsegueixen generar un efecte bola de neu i el conseqüent boca orella (modernament les xarxes socials) posterior. Evidentment si la cuina no fos bona, la bola de neu es fondria ràpidament. Però en ocasions, tot i donant per fet, que la qualitat hi és, es poden generar masses expectatives, que comportin algunes decepcions.
Quines sensacions em van quedar de Bodega Amposta?
Els plats que vam demanar estaven prou bé i els veureu a la crònica conjunta, però no tot és excels, com explicaré tot seguit. I en canvi fa pocs dies en Sorrós, a El Periódico, el proposava en una de llista de candidats a ser el millor nou restaurant del 2018. Que ara que hi penso, ni he mirat qui ha guanyat la votació.
Compartia llista amb tot aquest conjunt de llocs beneits pels mitjans, en el que també estaven alguns que brillen amb llum pròpia com Sato i Tanaka i Slow&Low. I per descomptat, amb els que han de sortir «si o si», perquè estan tocats pels Deus com el Pur del Jubany i el Xavier Pellicer.
Per cert els dos darrers, no han sortit gaire ben parats de les nostres visites 😅. Si feu clic veureu com va anar el tema.
Algun plat a destacar a Bodega Amposta?
Veureu al post conjunt que hi havien coses que estaven prou bé. Però com contrapunt, parlaré d’un que em va caure a mi i que no em va convèncer gens. Vaig demanar el bacallà i va arribar això…
Quan va arribar a la taula (el seu cost era 17€) i veient que la ració era prou generosa, ja vaig sospitar que no em trobaria un bacallà de primer nivell. Potser estic acostumat a comprar bacallà prèmium i conec els preus. I també sé que no hi han duros a 4 pessetes.
El bacallà, era estellós. Potser calia «amorosir-lo» amb la samfaina excessivament entomcada (en funció dels meus gustos). Però potser perquè m’agraden els sabors purs, vaig menjar primer l’insuls bacallà. I ja va quedar la samfaina al plat i retornada a la cuina. I tot això, procurant que la samfaina, no sortís de la paella quadradeta en que la van servir i deixés la taula feta una guarrada. 🐖
Torneu a mirar la foto. Està clar que el dia que van impartir la lliço d’idees de com emplatar, devien fer campana 😅.
I la resta de plats a Bodega Amposta?
Ja avanço que prou bé. No és lloc per sortir excited, però prou bé. Al següent punt veureu el punt de vista del grup.
Per tant a la pregunta de si el recomano o no, puc dir que globalment està prou bé. Però tampoc al meu punt de vista, té el plus suficient com per recomanar el desplaçament exprés. Però si esteu per la zona, no quedareu pas decebuts.
Punt de vista global
Si voleu veure les fotos dels plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:
Finalment si voleu saber més de qui ho ha escrit o contactar, feu clic a:
Home… potser si el teu principal hagués estat millor en qualitat i presentació, la percepció general del lloc hauria estat diferent. Els entrants estaven més que correctes i havien principals que es veien passar amb molt bona pinta.
A mi no em faria res tornar i tastar d’altres plats de la carta.
Abraçada!!
Ja saps que jo em «desmotivo» amb facilitat.
I així com a altres llocs de la llista de candidats d’en Sorrós, hi penso tornar (sato i tanaka, Slow & Low…), a aquest em passa una mica com el Pur el el p* Pellicer. En aquest cas no es que sortís decebut com d’aquests dos, però el lloc és “poc de pas” i anar per anar, no em passaria pel cap.
Potser és que no m’agrada la Plaça Espanya😅Fixa’t que per la tarda, em vaig quedar en el bar de l’hotel de l’aparcament per fer temps. Doncs durant uns 90 min que vaig estar allà (i el bar no era tronat), van passar com 10 cops a demanar-me almoina i vaig patir un intent de robatori d’abric.
#cadacopemcostamésbaixardecarrerAragó 😂😂😂
Abraçada!!
jajaja…… al final seràs un upper qualsevol! 😉
#totssomupper 😂😂
El dubte és saber upper “que”
Mare meva quin “plat” de bacallà!!!! Fa por menjar sense tacar-ho tot amb ho bé que aniria en un plat…
En fins, jo com no llegeixo res, estic fora d’aquest món, tret del teu bloc i tres o quatre més, només que tinc les expectatives de les fotos del insta, que també deixa-les anar…
Salut!
Segurament vaig tenir mala sort escollit el bacallà. Però això és la realitat….
De la mateixa manera que en un altre restaurant, teòricament inferior, resulta que pillo un plat que entusiasma i llavors explico meravelles.
El que si cal que tinguem clar, és que la gent com tu i jo, NO fem crítica. Ens limitem a explicar com ens va anar.
Salut!!