Born Voraz és un lloc a tenir en compte al Born. Amb platets molt ben resolts, local ampli i agradable. Servei amable bona oferta de vins de proximitat.

Born Voraz

Princesa, 33
Facebook del lloc
TEL.: 932 95 50 37

Born Voraz entrada

Feia setmanes que tenia pendent Born Voraz, però per diferents motius, s’anava ajornant. Finalment vam anar-hi, sense esperar molt del lloc i en canvi en vam sortir molt satisfets.

Està en la gamma dels platets a compartir, però un esglaó pel damunt de la uniformitat que corre en molts dels nous llocs que segueixen aquesta tendència.

En la meva opinió, Born Voraz guanyaria si no es trobés en un dels carrers més lletjos del Born. Doncs el carrer Princesa, té realment molt poc encant i també el fet d’estar  en un hotel, no l’ajuda massa de cara a destacar externament.

Però en canvi l’atenció i els platets aBorn Voraz, van estar prou bé i és d’aquells llocs en que al sortir, penses “tornaré”, cosa que no em passa en molts dels llocs que vaig publicant. Si estàs pel Born, és un lloc a tenir en compte.

Que vam menjar a Born Voraz…

En aquesta ocasió, la tria la vam fer ajudats per qui feia de cap de sala i va començar amb un ajoblanco amb verat, que ens van insistir tastéssim i ja va arribar dividit en dues petites porcions, com com si fossin uns típic entreteniments i invitació de la casa o. Realment bo i aportant frescor.

Born Voraz verat

Tot seguits un bunyols thais a base d’espinacs que van resultar ben sorprenents i un seitons fregits amb bona elaboració i gens oliosos.

Born Voraz bunyols
Born Voraz seitons

Vam demanar una truita de bacallà, plat que quan veiem en una carta, no dubtem en tastar i que històricament i en més d’un lloc, ens ha portat decepcions. Aquesta no passarà a ser la millor de la nostra vida, però quedaria en bona posició en un hipotètic ranking.

Born Voraz truita

També un ceviche molt correcte i ho dic jo, que soc poc amant d’aquest plat, però venia de gust a qui m’acompanyava i un tataki de tonyina de bon nivell.

Born Voraz ceviche
Born Voraz tataki

La carta de vins deBorn Voraz, és un dels punts forts d’aquest local. Així com la seva aposta per vins de proximitat. Vam gaudir d’un DO Montsant, el Buil & Giné 17.XI, fet a base de garnatxa, carinyena i ull de llebre, que es va mostrar fresc i harmoniós, ben estructurat i amb l’acidesa ben integrada. Un vi que no havia tastat i que passa a la llista dels que m’han agradat.

Born Voraz vi

I pel que fa a les postres a Born Voraz, vam compartir un bon pastis de formatge.

Born Voraz pastis formatge
Born Voraz compte
Born Voraz preu

RESUM de Born Voraz

  • Un lloc a tenir en compte al Born, tot i trobar-se al carrer Princesa
  • Platets molt ben resolts
  • Local ampli i agradable
  • Servei amable i eficaç
  • Bona oferta de vins de proximitat, a preus ajustats. També a copes
  • Recomanable