Buj Restaurant, és un lloc que s’ha quedat ancorat en el temps. En realitat en vam sortir decebuts per diferents motius i amb un cert mal gust de boca..  

Buj Restaurant

Provença, 73

www.restaurantbuj.com/

Tel.: 934 10 13 14

Vam anar-hi amb els de  3(o+)aTaula. La tria va ser al meu càrrec i el post conjunt, l’ha escrit el Jordi, amb el consens del grup.

Després de l’experiència positiva a Quilez, ens preguntàvem quants més llocs trobaríem a BCN, clàssics, que treballant en silenci oferissin bon nivell. I així a la cerca del Sant Grial, vam aterrar a Buj Restaurant.

I ja no vam començar bé

Havia fet reserva a través del seu formulari a la seva web i m’havien respòs per mail amb un lacònic missatge a l’estil de “Gracias”, sense l’habitual recordatori de dia i hora. I ja vaig pensar “aisss”.

El dia de la reserva, va arribar primer l’Esther i «no els constava cap reserva». Arribo als pocs segons, ja em poso una mica excited i els mostro el mail , que no llegeixen.

Reacció: “ahh… bé, no pateixi perquè tenim alguna taula lliure”. Però dit amb aquell aire en que et queda el dubte de si tot els dona igual o fins i tot pensen que t’inventes la reserva. Vaja, com si et fessin un favor, al donar-te taula sense reserva.

No he tingut mai restaurant, però si una empresa de serveis. I sempre que he/hem tingut una errada o hem intentat maquillar d’alguna manera. Tampoc cal humiliar-se, però qui té culpa l’ha d’assumir i en cap cas posar en dubte a l’altre.

Menú / carta a Buj Restaurant

Ens van oferir les dues opcions i vam escollir carta, doncs quan fem 3(o+)aTaula intentem descriure aquesta última. I de fet intentem evitar llocs de menú feiners, doncs comporten més aglomeració i en conseqüent soroll. En aquest cas era un menú de 20€ i ja solen ser menys massius.

I crec que aquí vam fer una errada, doncs veient el menú de les altres taules, els plats pintaven millor que alguns dels nostres. I crec que la totalitat de la sala, prenien menú

Els plats

A la crònica del grup, a la que teniu un link al final, veure els detalls i el preu. Però avanço alguna cosa aquí. El primeres eren correctes, tot i que amb una presentació que no concorda amb el que pretén el lloc. Fixeu-vos amb aquests calamars, per mostrar un exemple.

Buj Restaurant calamars

I com segons, amb el Jordi vam compartir un arròs d’espardenyes i em va recordar totalment el look dels arrossos que es feien abans. La foto ho diu tot. I amb les espardenyes passades de cocció i per tant xicletoses. I potser a la foto no es nota, però amb colorant pujat.

Buj Restaurant arros

Les copes a Buj restaurant

Feia temps que en un restaurant, no em trobava amb unes copes tant cutres. De propaganda d’un celler de vins.

Reflexió final a Buj Restaurant

No deu estar molt actualitzat el lloc, quan estant en una zona en ple eixample, hi havia absència total de gent en edat laboral. I a la zona trobem comerç i despatxos professional. Més aviat semblava el menjador d’una residència de 3a edat. I ho puc dir sense manies, doncs jo estic a la 3a edat.

Em va copsar quan vam arribar a les 13:30, trobar com 3 o 4 taules, ocupades per una sola persona, menjant escudella. Els dimecres crec que posen escudella al menú. No dic res més que «em va copsar».

Sabeu que rajo poc de restaurants, encara que alguns em vulguin penjar aquesta etiqueta. No cal ni argumentar-ho perquè l’estadística (una ciència exacta), demostra que no és aixó. Només cal analitzar els darrers títols de restaurants publicats. Però el dia no ens agrada un lloc, ho diem sense manies.

Just sortint de Buj Restaurant, el vam definir com un lloc ni-ni-ni…. Perquè no donava la talla en cap apartat. I lamentàvem haver llençat 40€ per cap d’aquesta manera.

Punt de vista global de 3(o+)aTaula: Feu clic a:

Feu clic per veure altres llocs de l’eixample, que tinc publicats.

Sense Pressa barri