Ca l’Estevet és un restaurant amb molta història i que segueix ben viu a Barcelona, amb plats clàssics, elaborats a partir de bones matèries primeres.  

Ca l’Estevet

Valldonzella, 46

www.restaurantestevet.com

Tel.: 933 02 41 86

Ca l'estevet entrada

 

Amb els de 3(o+)aTaula, vam anar a un clàssic de Barcelona, que ja coneixia d’altres ocasions. En aquest cas la tria va ser a càrrec del Jordi i el post conjunt l’he escrit jo.

I poca feina m’ha portat, doncs he recuperat el text de quan el vaig publicar al QueFEM i pràcticament m’he limitat a actualitzar els plats i a donar la visió concreta d’aquesta darrera visita.

Em va fer gràcia trobar penjat i emmarcat a la paret de Ca L’Estevet, l’article anterior que comento. I com podeu imaginar, no vaig fer de foodie tonto (o de foodie), comentant o agraint aquest fet al restaurant. Vull dir que com sempre discreció total, tot i que això que faig per pura prudència, hi hagi algun restaurador que no ho interpreta bé

Degut a que vam anar un migdia, ja ens van posar sobre la taula el menú, que de fet és quasi una mini carta. Un menú de plats clàssics i atractius, que ve complementat amb uns plats amb suplement.

Ca l'estevet menu

Sé que això que jo agreixo de trobar a Ca l’Estevet, plats amb suplement, no a tothom li sembla bé. Però poder donar-te una alegria amb un d’aquests extres i amb un suplement raonable en funció dels costos de matèries primeres, m’agrada. Perquè sinó vull pagar suplement, també tinc prou opcions.

Però cal dir que per a poder jutjar si un suplement és correcte o no, cal saber els preus de les matèries primeres, cosa que hi molt foodie, que no sap ni on es compren. En tot cas i deixant anar la meva vocació didàctica, us proposo un exercici: Esbrineu quan costen 7 sardines i també una espatlla de cabrit. I resteu els dos preus. No és difícil no? 😅

Ca l'estevet espatlla

Ca l'estevet sardines

CONCLUSIONS a Ca l’Estevet

És un d’aquells llocs que viuen en paral·lel a les tendències de cuina i que el tema sembla funcionar-lis. Es una mica anar a pinyó fix, sense sorpreses. I el més important, que sense sorpreses negatives.

Amb un públic fidel, entre el qual sempre pots trobar-te cares conegudes. Però de les que van amb discreció i no pas a «ser vistos».

Amb plats clàssics, però adaptats a les coccions actuals i un servei professional i experimentat que va per feina.

En conseqüència, Ca l’Estevet, és un lloc que cal tenir a  l’agenda i potser us tregui d’algun apuro, en un dia de dubtes.

Si voleu veure la crònica global amb les fotos dels plats que vam demanar, feu clic a:

Finalment si voleu veure altres restaurants de la zona que tinc publicats, feu clic a: