Can Bosch Cambrils, és un restaurant del que la Costa Daurada, pot sentir-se orgullosa, lluint estrella Michelin i amb molt bon producte i tracte.

Can Bosch

Rambla Jaume I, 19 (Cambrils)

www.canbosch.com

Tel.: T. 977 36 00 19

Can Bosch Cambrils

 

Can Bosch Cambrils

Un altre cop publicant Can Bosch, però és un lloc que m’encanta. Vam tornar-hi amb l’excusa del meu aniversari. I  és sense cap mena de dubte la meva opció preferida, quan vull fer una celebració tranquil·la, estan a Cambrils.

A més d’un excel·lent producte, tens la garantia d’un servei professional i proper, així com una sala tranquil·la,  amb les taules grans i convenientment separades. I valoro de manera especial tots aquests factors,  igual que ho faig amb els plats que arriben a taula.

Si observeu l’oferta de Can Bosch a la seva web, a més d’una breu carta, tenen alguns menús. Per aquells que sou més aficionats al que s’anomena cuina creativa, trobeu el que anomenen estàndard. També un altre a base de peix, tot al voltant del producte de mar i per tant més costós i un de més econòmic anomenat tradició que per arrodonir-ho és el que em fa més gràcia i he demanat les 3 darreres vegades que he estat allà.

Ja vam fer una visita amb els de 3(o+)aTaula, ara fa uns mesos, quan em vaig traslladar a viure a Cambrils i ells que són més fans de llocs Michelin, que no pas jo, al·lucinaven veient un menú a només 43€ i que a més venia molt de gust.

La seva composició és manté més o menys estable en esquema, tot i que s’adapten a mercat i a temporada.

El menú tradició

Comença amb el que anomenen cruixents i aperitius.

Can Bosch Cambrils-cruixents

Can Bosch Cambrils-aperitius

Can Bosch Cambrils-aperitius2

Can Bosch Cambrils-aperitius3

Continua amb un plat fresc, que en aquesta ocasió era un ou cuit a baixa temperatura, amb llagostins, cruixent ibèric i consomé de pernil i alfàbrega. Un plat excel·lent que serveix per a començar el festival.

Can Bosch Cambrils-llagostins

Pop a la brasa, puré d’albergina fumada… Un clàssic d’aquest menú i que serveix per a recordar que encara queda pop bo…  🙂

Can Bosch Cambrils-pop

Arròs negre Can Bosch, un clàssic que no pot faltar..

Can Bosch Cambrils-arros-negre

I com darrer plat, donen sempre a escollir entre un peix o una carn. I en aquesta ocasió,  Lluç de palangre amb guarnició o jarret de vedella cuit a baixa temperatura, amb suc del seu rostit i guarnició de temporada.

Can Bosch Cambrils-peix

Can Bosch Cambrils-jarret

I finalment les postres, amb la seva versió del mític pijama i els Petits fours

Can Bosch Cambrils-postres

Can Bosch Cambrils-petits-fours

La carta de vins de Can Bosch, ha estat sempre destacable, amb gran varietat de vins, de tots nivells i amb un excel·lent assessorament. Però teníem al cap un vi de la DO Priorat i en concret La Basseta  del celler Mas Alta, que com sempre va resultar excel·lent , amb un cupatge de carinyena, garnatxa i sirà.

Algunes reflexions

Podem afirmar que Can Bosch és una verdadera joia al sud de Catalunya i tampoc massa lluny de BCN. Està a uns 70’ en cotxe. I sense entrar en polèmiques geogràfiques, si estès al nord de Catalunya, brillaria amb molta més força. Perquè a voltes dona la sensació que el Nord, està més valorat. 🙁

Queden lletges les comparatives, però just fa poques setmanes, vam estar en un estrellat no massa lluny d’Olot. I ni tan sols m’he dignat en publicar-lo. Si que la sala i l’edifici eren “de luju”, però el seu menú degustació, tenia molt poc sentit, a més de miserablement escàs. I mai he estat dels garrulos que expliquen que sortint d’un estrellat, van haver d’anar a fer un entrepà. Però hi ha uns mínims que no arribar-hi, és pura misèria.

Can Bosch Restaurant, és realment un lloc molt recomanable. I a més, amb la incorporació de l’Arnau a la cuina, fill d’en Joan, han guanyat en muscle. I això ha permés que el Joan, s’hagi pogut alliberar parcialment de l’estrès de portar la cuina. I per tant, pot dedicar-se una mica més a la sala, oferint les seves explicacions, que de gastronomia en sap molt…

I tot això ens porta a recomanar el lloc sense cap mena de dubte. Evidentment no és massa el complement adequat per un dia d’excursió a la platja. Però Cambrils té prou d’atractius com per fer-hi sortides diferents a “un dia de playa”.

I aquí teniu el compte per a 3 persones…

Can Bosch Cambrils-tiquet

RESUM

  • Un dels estrellats Michelin més planers de tracte i amb menys teiatru que trobareu
  • Producte de proximitat
  • Cuina molt ben treballada
  • Servei professional, amable, proper i sense gilipollades
  • Recomanable 100×100