Can Josep, és una bodega familiar, per la zona  del Passeig Sant Joan. Amb decoració senzilla però amb encant i amb alguns plats ben atractius.

Can Josep

Roger de Flor, 237

Sense web ni facebook

TEL.: 630 816 565

Can Josep interior

 

Can Josep és una bodega familiar, que ja he publicat en més d’una ocasió. Pel Passeig Sant Joan, amb decoració senzilla, de la que destaca  la mítica bandera republicana a la paret.

Can Josep és un lloc al que tinc estimació. El seu aire de bistrot li dona un encant especial i el tracte afable que reps, quadra totalment en el lloc i et fa sentir còmode.

Passant pel davant pel carrer Roger de Flor, no t’imagines que allà pot menjar bé i ben atès. De fora dona la sensació de bar de barri, però quan travesses la porta, ja notes que estàs en un lloc especial.

El vaig publicar amb els de 3(o+)aTaula i al final del post trobareu un link a aquesta publicació. I el tenim a la Guia conjunta, versió primavera 2019. Si no la teniu, fent clic a la imatge, podeu baixar-la.

Que vam menjar a Can Josep

En aquesta ocasió van anar a compartir plats i aquesta va ser la nostra elecció, després del platet de fuet de benvinguda. I agraeixes que et rebin amb un detall senzill i que agrada a quasi tothom.

Vam començar amb uns porros confitats, amanits amb una vinagreta, que de fet va ser l’únic plat «refrescant» del sopar.

Tot seguit de la seva oferta de croquetes, vam demanar un parell de cada: bolets, brandada i formatge. No hi posen cap problema en servir-te la combinació que demanis.

També un paté artesanal, en que vam fer la foto, quan ja havíem fet estralls. La fletxa indica una de les porcions que ja estaven a la boca 😓.

Can Josep pate

I finalment el plat que genera desig a Can Josep del que mostro foto estàtica i vídeo del procés i és la Morcilla de Lleó.

Can Josep ,orcilla

 

 

I a l’hora de les postres, vam prendre unes torradetes d’un excel·lent gorgonzola que oferien com entrants, però que van fer la funció de postres. I perquè ja les havíem demanat, doncs vam acabar molt tips. Plats com el paté i la morcilla, requereixen torrades o pa i omplen més del que pot semblar per les imatges.

Can Josep gorgonzola

La carta de vins és curta, però amb opcions de proximitat i ben escollida. Vam optar pel DO Terra Alta La Fou que va acompanyar bé la contundència d’alguns dels plats.

Conclusions

Can Josep és una petita joia de les que a BCN marquen diferències amb la uniformitat imperant. És un lloc d’aspecte senzill, però amb un grau de dignitat, que ja voldrien molts llocs de més renom a la ciutat.

El seu aire de Bistrot dels de  veritat (no de cartró pedra), et fa sentir bé. I des de que ja fa uns anys, s’ha incorporat com cap de sala, el fill de qui cuina,  encara ha guanyat més. Doncs és una persona afable i propera que fa sentir els clients a gust.

Per tant, un lloc que si algú el desconeix, us el recomano amb convenciment. Tot i que compte que si hi aneu buscant plats vegans, poca cosa trobareu.

Són aquests llocs entranyables que té BCN i que com sempre comento, si no t’ho diu algú pots passar pel davant cada dia i ni fixar-te. I tampoc és fàcil trobar-lo per les xarxes. Fins i tot el telèfon és un mòbil que si no vaig errat, només està accessible en horari de restaurant.

Resum de Can Josep

  • Ubicat més amunt de la Diagonal, per la zona Passeig Sant Joan
  • L’interior té encant
  • Imprescindible la seva «morcilla de Leon»
  • Permet un àpat sense gastar massa
  • Tracte molt afable
  • En conseqüència a la llista de recomanables

Opinió del grup 3(o+)aTaula del lloc

Finalment, per veure l’opinió de 3(o+)aTaula de Can Josep, així com els plats i tiquet, feu clic a:

Can Josep link
Per acabar, si voleu veure altres restaurants que tinc publicats per la zona, feu clic a: