Can Vallés, ofereix cuina de sempre, ben executada, i cuidant el producte. La sala pot resultar aclaparadora pel poc espai entre taules i si els veïns demanen carn a la llosa, els fums poden molestar. Però té un públic fidel i en general està ple.  

Can Vallés

Aragó, 95

No tenen web

TEL.: 932 26 06 67

Can Vallés-entrada

Can Vallés

Primera trobada de3(o+)aTaula d’aquest 2018. La tria del restaurant ha estat a càrrec del Jordi i la redacció del post conjunt és meva, amb el consens del grup.

Personalment ja coneixia Can Vallés i tenia el record d’un lloc amb bon menjar, però també com una mica angoixant. I desprès del darrer àpat, la meva opinió no ha variat. I segueixo dient que té el seu public i que en funció de qui em demana recomanació, el puc recomanar amb convicció. Però passa a la meva llista de desitjos.

Els plats, les seves fotos, el preu, els podreu trobar a l’enllaç a 3(o+)aTaula, que trobareu al final de la pàgina. I en conseqüència, jo em limitaré a dos detalls que no m’agraden gens del lloc.

El (no) sistema de reserves…

El primer cop que volíem anar, ara fa unes setmanes, vaig fer un munt de trucades sense resposta. I per la meva part ja el vaig deixar a banda, doncs les heroïcitats sempre les he deixat pels lluitadors nats.

El Jordi, més pacient que jo, crec que els va trucar amb un sistema d’aquells automàtics, que insisteixen fins que contesten. I per tant van acabar responent i dient que com tenien molta demanda, ja no despenjaven el telèfon.

I és que al 2018, existeixen un munt de tecnologies per gestionar reserves. A determinats tipus de públic rústic, això li pot arribar a fer gràcia… “Mira… de tanta gent que tenen, ja ni contesten“. Però jo personalment ho trobo lamentable.

La distribució de la  carta de vins…

El segon detall, que em sembla impresentable, és la distribució de la carta de vins. Secció “Riojitas“, Secció “Riberitas” i secció calaix de sastre, contenint els vins catalans, entre d’altres i sense cap coherència… Però barrejats amb un “Hombre Bala” i amb un únic vi italià… #Déu_nos_en_guard

No m’allargaré…. si és per ignorància o per descuit, ja és prou greu… i si és per despit a les DO`s d’aquí (que espero que no), ja m’autoimposaria boicot al lloc.

Can Vallés-carta

Can Vallés-vins

I tot això, amb un bon assortiments de vins d’aquí i a preus raonables. Vam demanar un Furvus de la DO Montsant, però vam oblidar fer la foto.

Can Vallés-preu

Al post conjunt, que també he escrit jo, surten més ben parats, doncs reflectim una opinió de consens. I en conseqüència, fent clic al següent link, podreu veure la versió “poli bueno”: