Can Vilaró és un lloc entranyable, amb producte econòmic i amb plats en consonància amb els costos. I amb un servei que et fa sentir com a casa.

Can Vilaró

Comte Borrell, 61

Facebook

TEL.: 933 250 578

Can Vilaró  entrada

De nou ens vam tornar a trobar els de 3(o+)aTaula per anar a Can Vilaró, que alguns components del grup, coneixíem d’altres ocasions.

Precisament feia tres setmanes, que vaig anar a Can Vilaró amb un bon amic i l’hagués publicat, sinó fos perquè amb l’animació de la conversa, ens vam oblidar de fer cap foto, fins que els respectius plats, estaven ja pràcticament acabats.

Quan t’oblides de fer fotos… 🙂

Només vam aconseguir fer una foto, que va ser la dels cervellets a la romana… Però he de confessar el truco: Vam demanar una segona ració i llavors ja estàvem mentalitzats de no atacar-la fins que haguéssim fet la foto, de la que dono fe aquí

Can Vilaró cervellets

Aquesta vegada amb els de 3(o+)a Taula i amb l’ajuda de la disciplina del Jordi, vam aconseguir fotos. I en el link del post conjunt, veureu que en van ser un munt.

Can Vilaró és un lloc entranyable, d’aquells que seria bo que tothom conegués alguna vegada. I així per veure com es pot fer restauració, amb producte econòmic i amb plats en consonància amb els costos. Però per si això fos poc, amb un servei que et fa sentir com a casa.

En conseqüència és el pol oposat de les noves tendències, que en més d’una ocasió, passant-se de frenada, cauen en el ridícul. I el més lamentable és que ningú els ho diu… 🙁

En el link, veureu com a mostra, les sardines en escabetx que va demanar l’Esther i que al veure-les i saber el seu cost, ens va venir a tots al cap, la sardina (si, si… en singular), de fa no massa a la Barra de l’Abellan….

Visió global de 3(o+)aTaula a Can Vilaró

Si voleu veure les fotos dels plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a