Capet és una molt bona opció a la zona del barri Gòtic, amb molt bona cuina. Un lloc del qual no es parla massa i que mereix molta més rellevància. Cuina molt destacable en una sala àmplia i confortable.

Capet

Cometa, 5

www.capetrestaurant.com

Tel.: 937 20 44 21

Capet-entrada

Capet és un d’aquells llocs del que es parla menys del que es mereixeria o almenys aquesta és la sensació que em dona.

Curiosament, és un restaurant que en què cada estada, em comporta algun record especial, aliè al restaurant. I si li sumes el bon nivell dels plats, fa que estigui a la llista de preferits.

Capet és un lloc, al que dec haver estat més de mitja dotzena de vegades i al meu criteri, té una trajectòria ascendent. Ja vam estar-hi quan estava a Gràcia, on ara hi ha el Morralet. Ara al Gòtic, l’espai és molt confortable i et fa sentir a gust.

Just aquest darrer cop que vam anar amb els companys de 3(o+)aTaula, sortírem dient que feia dies no fèiem un dinar d’aquest bon nivell.

No és dels llocs que es vegin més representats a les xarxes socials i segurament la seva ubicació, tot i que el local és supercòmode, no ajuda a arribar-hi. Perquè tot i estar a pocs metres de Via Laietana, el seu accés requereix algunes ziga-zagues.

I no ens oblidem que Capet, està en la llista de recomanats per 3(o+)aTaula, que podeu veure si feu clic.

Que ofereixen a Capet

A part d’un parell de menús degustació amb 5 i 8 plats respectivament, ofereixen una carta ben interessant, que és l’opció que vam escollir.

Tenen bastant primers que venen de gust i les seccions de carns i peixos, ofereix varietat suficient per a poder escollir a gust de cada un. Us mostro una porció de la secció «primers» perquè ajuda a interpretar l’estil de Capet i és d’aquells llistats que podria dir «porteu-me el que us sembli».

 

 

A la seva web, mostren la totalitat i també és important que esteu atents als suggeriments del dia que mostren en una pissarreta, que sempre pot aparèixer alguna sorpresa.

Que vam escollir

Després de l’excel·lent «aperitiu»

Com a primers, van arribar: La terrina de conill de bosc amb un vel de maduixa fermentada, amanida d’escarola i fruits vermells, l’amanida de moniato, ricota, gelat de pinyons i anxova i el rotllet de col farcit de careta de porc cruixent i maionesa de chipotle.

Capet terrina

Capet rotllet

Els tres plats molt destacables i la terrina de conill, especialment melosa. També el rotllet de col amb un farcit caramel·litzat que estava deliciós.

I ja com plats principals, el Jordi va demanar el colomí a la brasa amb remolatxa, mentre que l’Esther i jo vam optar per demanar dos primers més. En el meu cas la perdiu desossada amb la seva salsa escabetxada a la taronja, pastanaga adobada i fonoll, per curiositat i copiar-lo si em veia capaç, mentre que l’Esther va escollir el tàrtar de bonítol amb plàncton, rovell curat i caviar.

Capet colomi

Capet perdiu

Capet tàrtar

Pel que fa als plats principals, van destacar especialment el colomí i la perdiu.

Vins i postres a Capet

La carta de vins la vaig trobar molt coincident amb els meus gustos. Varietat i molts vins de proximitat. Tal com sol ser habitual darrerament,  vam demanar vins a copes i vam escollir la carinyena de la DO Montsant, Maria Ganxa, del celler Pascona. Un vi senzill, que passa prou bé.

La carta de postres, ofereix no gaires opcions, tot i que originals. Però estàvem plens, perquè a més vam trobar les racions prou completes i vam prescindir d’aquest apartat que de fet, quan anem els de 3(o+)aTaula, normalment l’Esther és l’única que demana.

Conclusions i reflexions

Capet és un restaurant ben recomanable, que queda una mica amagat, però a poca distància de la Via Laietana, en un local agradable i ben espaiós.

Amb cuina oberta presidint la sala, cosa que fa les delícies de més d’un. Els plats estan molt ben elaborats i com he dit abans, és d’aquelles cartes, que la majoria de les coses venen de gust.

Capet és un lloc del qual s’havia parlat molt en els seus inicis i ara funciona més en silenci. I això no ho dic pas en sentit negatiu, per què segons quines referències, fan més mal que bé?

Sempre he tingut bon tracte i servei a Capet, però he de dir que aquest cop ha estat impecable i proper. Vaja, millor que mai i això també ajuda en la percepció final.

Capet tiquet

Capet avaluació

Resum de Capet

  • Un restaurant ampli i agradable per la zona Gòtic
  • Taules de diferents formats, convenientment separades
  • Molt bona cuina
  • RQP correcta
  • Servei agradable i molt professional
  • En conseqüència, molt recomanable

Voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.


 

Finalment si voleu veure més restaurants que tinc publicats de la zona, feu clic a,