Capet és una molt bona opció a la zona del barri Gòtic, amb molt bona cuina. Un lloc del qual no es parla massa i que mereix molta més rellevància.

Capet

Cometa, 5

www.capetrestaurant.com

Tel.: 937 20 44 21

Capet-entrada

Capet és un d’aquells llocs del que es parla menys del que es mereixeria o almenys aquesta és la sensació que em dona.

Curiosament, és un restaurant que en què cada estada, em comporta algun record especial, aliè al restaurant. El darrer sopar abans dels tancaments per la pandèmia, algun retrobament dels que fan il·lusió i fins i tot, altres records que ara no són al cas, a l’antiga ubicació a Gràcia.

I al títol poso «fora del circuit», en el sentit que no és dels llocs que es vegin més representats a les xarxes socials. I segurament la seva ubicació, tot i que el local és supercòmode, no ajuda a arribar-hi. Perquè tot i estar a pocs metres de Via Laietana, el seu accés requereix algunes ziga-zagues.

I no ens oblidem que Capet, està en la llista de recomanats per 3(o+)aTaula. Si feu clic a la següent imatge, la podeu veure.

Que ofereixen a Capet

Conec Capet dels temps en què estava a Gràcia, on ara hi ha el Morralet. Allà els plats ja destacaven, però aquell espai sorollós feia una mica de mandra. Quan va canviar de lloc al Gòtic, les sensacions van passar a ser molt positives.

Tenen bastants primers que venen de gust i les seccions de carns i peixos, ofereix varietat suficient per a poder escollir a gust de cada un. Us mostro una porció de la secció «primers» perquè ajuda a interpretar l’estil de Capet. D’aquells llistats que podria dir «porteu-me el que us sembli»

Capet carta

També és important que esteu atents als suggeriments del dia que mostren en una pissarreta. Sempre pot aparèixer alguna sorpresa.

Que vam escollir

No podíem començar sense la seva clàssica croqueta de pollastre amb kimchi. Vam demanar-ne un parell per obrir boca abans dels primers.

Capet croquetes

 

I ja com a primers, vam demanar les carxofes amb consomé de ceba i anguila fumada i per a mi la perdiu desossada amb la seva salsa agredolça, amb garoina.

Els dos plats van merèixer elogis i la meva opció de perdiu desossada, que en realitat era una galantina feta amb la perdiu, em va encantar. Tot i no acabar d’entendre que podia aportar la garoina, tret de donar color.

Capet carxofes

Capet perdiu

Tot seguit i com a plats principals, qui m’acompanyava,  em va «trepitjar»  els tortel·linis farcits de faisà, salsa al vi ranci i parmesà, dignes d’un plat d’alta cuina i que guardava en la meva memòria del darrer cop que els vaig demanar. Un altre dia serà ?. He posat una foto de l’àpat anterior, perquè l’actual em va quedar una mica deficient.

Capet tortellini

I vaig optar per bacallà confitat amb cigrons i tripa de bacallà, que coincidia amb els meus gustos pel que fa a punt de sal i cocció. I això, ja és prou satisfacció per a mi ?.

Capet bacalla

Vins i postres a Capet

La carta de vins la vaig trobar molt coincident amb els meus gustos. Varietat i molts vins de proximitat. Tal com sol ser habitual darrerament,  vam demanar vins a copes i vam escollir la carinyena de la DO Montsant, Maria Ganxa, del celler Pascona. Un vi senzill, que passa prou bé.

La carta de postres, ofereix no gaires opcions, tot i que originals. Vam escollir per a compartir, el milfulls de cafè.

Capet Postres

I els cafès van arribar ben acompanyats.

Conclusions i reflexions

Capet és un restaurant ben recomanable, que queda una mica amagat, però a poca distància de la Via Laietana, en un local agradable i ben espaiós.

Amb cuina oberta presidint la sala, cosa que fa les delícies de més d’un. Els plats estan molt ben elaborats i com he dit abans, és d’aquelles cartes, que la majoria de coses vénen de gust.

Capet és un lloc del qual s’havia parlat molt en els seus inicis i ara funciona més en silenci. I això no ho dic pas en sentit negatiu, perquè segons quines referències, fan més mal que bé ?.

Resum de Capet

  • Un restaurant ampli i agradable per la zona Gòtic
  • Taules de diferents formats, convenientment separades
  • Molt bona cuina
  • RQP correcta
  • En conseqüència, molt recomanable

Voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.


 

Finalment si voleu veure més restaurants que tinc publicats de la zona, feu clic a,