Casa Coder amb estil de cafè -restaurant de tota la vida, amb menjador interiors, còmodes i ben decorats. Servei amable i professional. RQP molt bona.

Casa CODER

Plaça del Mercadal, 16 (Reus)
http://www.casacoder.com/
TEL.: 977 34 07 07

Casa Coder entrada

Fa uns dies, per un tema professional de la Marta, estàvem a Reus i es va fer hora de dinar. Coneixíem prous llocs que ens venien de gust, però sempre fa il·lusió descobrir coses noves, i com quedava estona per dinar, vam passejar xafardejant menús i locals.

Panorama gastronòmic per dinar a Reus i com vam decidir Casa Coder…

Vam trobar molts llocs en els quals haguéssim entrat sense problemes, amb menús amb bona pinta i preu raonable. I fugint de les baratures, que tots sabem no hi han duros a 4 pessetes i les baratures solen pagar-se amb algun dels pecats capitals… menjar deficient, local incòmode i sorollós o servei de patacada.

El ràtio de llocs amb bona pinta, atenent a la mida de Reus com ciutat, ens va sorprendre positivament i m’agradaria tenir-lo a Sabadell. Reitero que es tracta només intuïció a través de la lectura de la carta, imatge del local i target de públic que hi entrava.

Després de passejar amunt i avall, per anar fent temps, vam decidir-nos pel menú de Casa Coder, que ja coneixíem d’altres ocasions, tot i que ara feia anys que no anàvem i així poder verificar si mantenia el nivell.

Menú recomanable ….

El menú , podria ser ben bé una carta, on el nom menú indica que saps el que pagaràs. Ja que està configurat per 7 primers i 7 segons, tots de tall clàssic. Però que arriben a la taula ben presentats i amb qualitat considerable.

Ens vam decidir com primers a Casa Coder, per una sopa de ceba (de fet era un dia que feia fred i anava de cap a una sopa ceba clàssica) i per una canelons gratinats clàssics.  Els dos plats ben presentats i notablement bons.

Casa Coder menú
Casa Coder canelons
Casa Coder sopa ceba

Tot seguit un saltat de calamar amb botifarra negra, carxofes i alls tendres, de bon nivell i jo vaig optar per substituir el meu segon a Casa Coder, per un primer que m’havia fet gràcia: el carpaccio de peu de porc amb salsa romesco, que quan va arribar, era més un peu de porc desossat i “aplanat”, que un carpaccio, però el sabor era el mateix i em va agradar igualment, tot i que aquest fet, li donava menys presència.

Casa Coder calamar
Casa Coder peu porc

Com postres a Casa Coder, et deixen escollir qualsevol de les postres de la carta. Que van ser un trencadís de fruites naturals amb gelat i Cointreau i un pastis d’avellanes amb crema anglesa.

Casa Coder postres
Casa Coder pastis avellanes
Casa Coder trencadis

Molt bon menú a Casa Coder, que podria ser una carta i que pot alegrar un migdia. I més tenint en compte, que amb les postres, aigua, una ampolla d’un senzill DO Terra Alta, surt per 16,50€ amb iva inclòs. Un autèntic regal que els dies feiners ofereixen també,  amb un petit suplement.

 

Casa Coder tiquet

RESUM de Casa Coder

  • Local tipus cafè -restaurant de tota la vida
  • Sales menjador interiors, còmodes i ben decorades
  • Servei amable i professional
  • RQP molt bona
  • En conseqüència, recomanable Casa Coder, per un dia de visita a Reus