Casa Masala és un lloc prou correcte. Però segurament la diferència entre el que trobes allà i els «anuncis» que han fet aparèixer per les xarxes, fa que surtis d’allà, dient «un cop més m’han colat un gol». I no és pas que el menjar sigui dolent, ni que el servei no sigui bo. En resum, un indi més a BCN, amb ínfules de lloc especial.

El primer cop que em vaig fixar en Casa Masala, va ser a partir de Twitter, on algú compartia una d’aquelles penoses llistes a l’estil «Cinco sitios que te van a sorprender en Barcelona». I evidentment feta per algun #chico_anuncio o per algun periodista gastronòmic mercenari, que no deixa de ser una redundància ?.
I com sempre amb el meu estil provocador / transgressor, vaig fer conya de la llista, perquè recordo que hi havia algun lloc infumable. La sorpresa va ser que «Casa Masala», va respondre de manera educada i ben raonada, que no sol passar sempre així.
I content de rebre una interacció educada i que em deien que anés a comprovar la seva cuina, els vaig prometre que un dia aniria, però de sorpresa total. Anar-hi avisant, com pretenien ells, ja saps que et trobaràs un «muntatge idil·lic», com el que preparen quan hi va un #chico_anuncio
I mireu si va ser sorpresa la meva visita, que ni els anava l’ordinador per a comprovar la reserva, ni tampoc la màquina d’imprimir tiquets. Per sort el datàfon si els funcionava.
Però ara que he anat i he vist les seves reaccions, perquè no els va agradar la meva crònica, puc dir que molta comèdia tot. Estan acostumats als elogis dels opinadors a sou i es pensen que poden teledirigir totes les opinions.
Que ofereix la carta de Casa Masala
No és una carta massa llarga, però la meva inexperiència en aquest tipus de cuina, fa que no sàpiga què escollir. I no tenen la carta a la web, com per poder arribar «preparat». Aquí us mostro una imatge.
Però com diuen per les Espanyes «Dios aprieta pero no ahoga» també ofereixen un menú anomenat «maharajà» que ens va solucionar el problema de la tria.
Que va anar arribant a la taula
En primer lloc, i seguint l’ordre del menú, va arribar els Dahi Puri, les bombes Bombay i les pakores de ceba. Al menú que teniu més amunt, hi ha la descripció del que és cada plat.
Curioses i bones les tres coses, per continuar tot seguit amb un bol d’arròs basmati els naans de formatge i la raita de cogombre a la primera imatge. Mentre que a la segona tenim els plats forts: el pollastre tikka massala i el biryan de ploma ibèrica.
Tots els plats bons i no vam poder acabar ni l’arròs, ni els naans, que estaven bons. Van insistir en que els emportéssim i així va acceptar el meu fill, que m’acompanyava en aquest sopar.
Vins i postres a Casa Masala
Com faig darrerament als restaurants, tret d’excepcions, vaig a copes i en van servir un Penedès blanc.
Pel que fa a les postres, vam tastar el Lassi de Mango, que tocava per menú i tot i que vaig pensar que el deixaria perquè estàvem molt plens, en tastar-lo ens va sorprendre per refrescant.
Conclusions i reflexions
El servei ens va sorprendre per proper, amable, amb ganes d’ajudar i l’atenció en català. Avui en dia és difícil trobar un servei que t’atengui totalment en català. Pots tenir sort i que el que pren nota ho faci, però ja el que et porta els plats, costa més. Però aquí eren tots.
Els plats com he dit eren bons, tot i que sense poder oferir comparativa i el conjunt del menú era voluminós. Jo soc de vida, però malgrat no acabar tot el que ens van portar, conduïa per l’AP-7 de tornada i a l’altura de Vilafranca, encara em sentia l’estómac endurit ?. En positiu cal dir, que cap regust o dificultat de digestió.
Un dels punts negatius del sopar, aliè al restaurant i en part culpa meva, va ser que cap a la meitat, va arribar una taula com de 10/12 persones, noies majoritàriament, que van convertir la sala en un espai sorollós.
I dic culpa en part meva, perquè no em vaig adonar que a prop hi havia una taula gran preparada perquè hauria demanat canvi. I és que a banda del soroll, destaroten el servei, cada una amb les seves «intoleràncies alimentàries».
Però globalment el lloc està bé i el puc recomanar ara que coneixeu els paràmetres. Perquè si heu llegit «meravelles» del lloc, penseu que han tirat de #chicos_anuncio i només cal mirar el seu Instagram/ubicació, per veure «cares conegudes» i algun «nom conegut», tot i que si un d’ells és el CM de Casa Masala, se li perdona ??.
Avui no tinc tiquet ?
Com us he dit abans, els vaig agafar en un mal dia informàticament parlant. I no els anava la impressora dels tiquets. Però us he capturat el càrrec de la targeta per recordar el total (2 menús i begudes). I ara que hi penso, quasi és més fiable això que mostrar un tiquet, que tots sabem d’algun que s’els fa fer simulats ?.
Resum de Casa Masala
- Cuina índia prou adaptada als nostres gustos
- (aquest punt els va emprenyar, tot i que és així)
- Servei professional i molt agradable
- Plats ben presentats
Finalment, si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?
Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.
M’agrada la cuina índia o hindú. Aquest restaurant l’he sentit nombrar però no recordo haver-hi estat.
L’anoto.
Una abraçada!!
Josep
Crec que es relativament nou i prové d’un anterior amb nom semblant…. No en sé més ??♂️.
Salutacions!
jo he estat un parell de vegades, m’han sorprés que els curris no tinguin tots el mateix gust, producte ben bó i atenció en catalá força agradable, aneu.hi
No vaig poder fer comparativa de curris, ja que vam fer el menú aquest que mostro. Però és positiu el que dius,..!
Salutacions!
Recordo que quan vas criticar la llista, vaig escriure’t per dir qielcom positiu del Casa Masala. No soc chico anuncio, he de dir al meu favor. A mi m’agrada, perquè a part de cuina honesta i bona gent, fam coses prou sucoses. No hi demanaria vi però sí el Bon las de mango.
Bona nit,
Tens raó i ja ni em recordava com va anar….. De fet més que criticar aquella llista, el que faig és provocar…
I de la seva bona resposta, em vaig guardar el lloc per anar-hi.
El problema és que a partir de Twitter i el diàleg que s’ha generat, hem acabat com el rosari de l’aurora ?? a través de privats.
Com tants restauradors a BCN, només volen els textos que estan fets al seu dictat…. I m’ha emprenyat que comencessin a trobar pegues al meu escrit, sense un senzill «gràcies per la visita». Accepto que a partir d’una visita + post, no donin ni les gràcies, però que em comencin a trobar pegues, per aquí no passo.
Uns «amics» nous que fet ?
Sembla prou bo! L’haurem de provar.
Vas anar-hi a sopar, oi? No sé com estarà de ple per dinar.
Per cert, la mosca de la carta (s’està menjant la A de “mArinada”) és real o dibuixada? :=)
Sí, vam anar a sopar.
Els migdies pot estar més complicat, per la zona i per un menú ben atractiu que ofereixen.
En tot cas, tenen reserva en línia i suposo que pel migdia també.
Del tema mosca ni idea, però deu ser real… Sempre faig les fotos de carta una mica d’amagatotis i ni em vaig fixar ?.
Salutacions!
L’opció menú és bona idea si no saps què demanar.
Jo sempre defugeixo dels curris, massa cùrcuma per a mi i vaig a pels plats “korma”.
Molt bona pinta el biryan i els postres de mango!!!
Salut!
Jo sense comparativa d’aquest tipus de cuina, he dit el que m’ha semblat.
A ells i a través de Twitter, no els ha agradat i en privat hem acabat a pinyes…. ??.
Una mostra més de la «burreria» d’aquest sector que es fa més visible a BCN.
Salut!!
La pizzeria del costat d’el llagut també em va “dictar” per privat el que havia d’haver escrit.
I això que no vaig dir en cap moment que no estiguès bo el menjar.
Salut!
En aquestes ocasions em surt la vena #Mal_Carat i la cosa s’escalfa…. ?.
Però estan habituats a «dictar» i no saben diferenciar entre un puto #chico_anuncio i un client que ha pagat….
Salut!
Avui hi he anat i, per primer cop.
Bona recepció i atent servei. Els plats estan prou bé, molt europeïtzats, però no hem sembla malament.
El menú que vas fer a 28€ que és per un mínim de 2 persones, si vas sol, pagues el doble, a més treient inclús un parell o tres de plats que és necessari, doncs porten molt menjar i ni jo l’he acabat.
Tornaré….potser però no sol.
Ahh, per cert!, també taula de sis davant, tranquila però “toca pilotes” i això que feien el menú diari a 17€.
Salutacions
Ptsssss…. ??. Calla que si ho llegeixen et renyen…Amb mi el merder va començar quan em van començar a «renyar» per Twitter, dient que el seus plats estaven adaptats als gustos d’aquí…. Els vaig respondre que podrien haver començat per un «gràcies per la visita» i la cosa es va anar complicant fins acabar a bufetades virtuals ?? per DM.
Però lligant caps i relacionat amb un altre incident recent en un altre lloc, el que realment els emprenya -i no tenen collons de dir- és quan al meu post, destapo que tenen l’Instagram infestat de publicaciins exciteds de chico_anuncio o periodistes mercenaris…
Això els dol, però no hi ha collons de dir-ho, perquè no els convé la discussió…
A mi no em tornen a veure ??
Jajajaj.
Resulta que molts llocs on serveixen menjars -que no són ni restaurants- necessiten l’ajuda d’aqiesta plaga de burrus savis que no tenen ni idea de menjar ni tenen coneixements de res però cobren ines venen. No passa res donsc són ràpidament detectables.
El el tema del menú, ho he trovat injust. Simplement perquè anar sol no hauria de comportar que et costi el doble. No ho entenc. Pero en fi, ja he dit que no hi torno, sol, mai més.
Els palts adaptats ho estan en la majoria de restaurants hindús o indis. En aquest és bastant més accentuat que en mols altres.
Adéu, a disfrutar de l’istiu?
Gràcies!!
Els mateixos desitjos per a tu!!