Casa Masala és un lloc prou correcte. Però segurament la diferència entre el que trobes allà i els «anuncis» que han fet aparèixer per les xarxes, fa que surtis d’allà, dient «un cop més m’han colat un gol». I no és pas que el menjar sigui dolent, ni que el servei no sigui bo. En resum, un indi més a BCN, amb ínfules de lloc especial.

Casa Masala

Carrer Muntaner, 152,

Web del lloc

Tel.: 937 97 87 02

Atzucac-entrada

El primer cop que em vaig fixar en Casa Masala, va ser a partir de Twitter, on algú compartia una d’aquelles penoses llistes a l’estil «Cinco sitios que te van a sorprender en Barcelona». I evidentment feta per algun #chico_anuncio o per algun periodista gastronòmic mercenari, que no deixa de ser una redundància ?.

I com sempre amb el meu estil provocador / transgressor, vaig fer conya de la llista, perquè recordo que hi havia algun lloc infumable. La sorpresa va ser que «Casa Masala», va respondre de manera educada i ben raonada, que no sol passar sempre així.

I content de rebre una interacció educada i que em deien que anés a comprovar la seva cuina, els vaig prometre que un dia aniria, però de sorpresa total. Anar-hi avisant, com pretenien ells, ja saps que et trobaràs un «muntatge idil·lic», com el que preparen quan hi va un #chico_anuncio

I mireu si va ser sorpresa la meva visita, que ni els anava l’ordinador per a comprovar la reserva, ni tampoc la màquina d’imprimir tiquets. Per sort el datàfon si els funcionava.

Però ara que he anat i he vist les seves reaccions, perquè no els va agradar la meva crònica, puc dir que molta comèdia tot. Estan acostumats als elogis dels opinadors a sou i es pensen que poden teledirigir totes les opinions.

Que ofereix la carta de Casa Masala

No és una carta massa llarga, però la meva inexperiència en aquest tipus de cuina, fa que no sàpiga què escollir. I no tenen la carta a la web, com per poder arribar «preparat». Aquí us mostro una imatge.

Casa Masala carta

Però com diuen per les Espanyes «Dios aprieta pero no ahoga» també ofereixen un menú anomenat «maharajà» que ens va solucionar el problema de la tria.

Casa Masala menu maharajà

Que va anar arribant a la taula

En primer lloc, i seguint l’ordre del menú, va arribar els Dahi Puri, les bombes Bombay i les pakores de ceba. Al menú que teniu més amunt, hi ha la descripció del que és cada plat.

casa Masala primers

Curioses i bones les tres coses, per continuar tot seguit amb un bol d’arròs basmati els naans de formatge i la raita de cogombre a la primera imatge. Mentre que a la segona tenim els plats forts: el pollastre tikka massala i el biryan de ploma ibèrica.

Tots els plats bons i no vam poder acabar ni l’arròs, ni els naans, que estaven bons. Van insistir en que els emportéssim i així va acceptar el meu fill, que m’acompanyava en aquest sopar.

Vins i postres a Casa Masala

Com faig darrerament als restaurants, tret d’excepcions, vaig a copes i en van servir un Penedès blanc.

Pel que fa a les postres, vam tastar el Lassi de Mango, que tocava per menú i tot i que vaig pensar que el deixaria perquè estàvem molt plens, en tastar-lo ens va sorprendre per refrescant.

Casa Masala postres

Conclusions i reflexions

El servei ens va sorprendre per proper, amable, amb ganes d’ajudar i l’atenció en català. Avui en dia és difícil trobar un servei que t’atengui totalment en català. Pots tenir sort i que el que pren nota ho faci, però ja el que et porta els plats, costa més. Però aquí eren tots.

Els plats com he dit eren bons, tot i que sense poder oferir comparativa i el conjunt del menú era voluminós. Jo soc de vida, però malgrat no acabar tot el que ens van portar, conduïa per l’AP-7 de tornada i a l’altura de Vilafranca, encara em sentia l’estómac endurit ?. En positiu cal dir, que cap regust o dificultat de digestió.

Un dels punts negatius del sopar, aliè al restaurant i en part culpa meva, va ser que cap a la meitat, va arribar una taula com de 10/12 persones, noies majoritàriament, que van convertir la sala en un espai sorollós.

I dic culpa en part meva, perquè no em vaig adonar que a prop hi havia una taula gran preparada perquè hauria demanat canvi. I és que a banda del soroll, destaroten el servei, cada una amb les seves «intoleràncies alimentàries».

Però globalment el lloc està bé i el puc recomanar ara que coneixeu els paràmetres. Perquè si heu llegit «meravelles»  del lloc, penseu que han tirat de #chicos_anuncio i només cal mirar el seu Instagram/ubicació, per veure «cares conegudes» i algun «nom conegut», tot i que si un d’ells és el CM de Casa Masala, se li perdona ??.

Casa Masala Instagram

Avui no tinc tiquet ?

Com us he dit abans, els vaig agafar en un mal dia informàticament parlant. I no els anava la impressora dels tiquets. Però us he capturat el càrrec de la targeta per recordar el total (2 menús i begudes). I ara que hi penso, quasi és més fiable això que mostrar un tiquet, que tots sabem d’algun que s’els fa fer simulats  ?.

Casa masala avaluació

Resum de Casa Masala

  • Cuina índia prou adaptada als nostres gustos
  • (aquest punt els va emprenyar, tot i que és així)
  • Servei professional i molt agradable
  • Plats ben presentats

Finalment, si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.