Casa Tejada


Casa Tejada, havia estat un lloc mític fa anys i ara intenta obrir-se pas de nou. Un lloc més en la lliga dels  «ver y ser visto» i actualment de la ma d’una nova direcció.  

Casa Tejada

Tenor Viñas, 3
Facebook Casa Tejada

Tel.: 937 82 12 36

Casa Tejada entrada

Amb els 3(o+) a Taula, vam anar aquest cop a un clàssic de Barcelona, que ha tornat a la vida de la mà del xef/empresari Romain Fornell. De fet i en aquest cas, més empresari que xef, doncs no l’imaginem cuinant allà.

La tria va ser a càrrec de l’Esther, addicte a novetats i riscos. I la redacció del post l’ha fet  el Jordi, amb la benedicció de la resta del grup.

Quan vaig rebre la convocatòria a Casa Tejada, tampoc em va desagradar. Em permetia un exercici de nostàlgia, tornant a un lloc, al que anava sovint deu fer uns 30 anys. Tots tenim un passat… 😓

Divagacions al voltant de Casa Tejada 2019..

A Casa Tejada, pot aplicar-se aquella frase mítica, «no està bé ni malament, sinó tot el contrari». Els plats que arriben a la taula són correctes i fins i tot algun prou bo, però surts d’allà sabent que no tornaràs.

Potser el local, o potser el servei, fa que diguis «no cal». I no ho interpreteu com malt servei, sinó com un estil, tant llunyà en molts sentits, que fa que sigui impossible cap empatia. Ja l’estil de preguntar «¿toman vino?» i al rebre l’afirmació afegir «Que vino?», sense haver triat cap plat, dona pistes.

A ben segur encaixarien bromes més pròpies de discoteca, que no pas la que va fer el Jordi, quan li van preguntar com volia el tàrtar i ell va respondre «cru». Ja enteníem que la pregunta anava de quin grau de picant, però nosaltres tenim aquest humor.

Per cert, fan ells tàrtars imitant l’estil clàssic, és a dir al costat de la taula dels comensals. Però crec que és més a nivell de postureo, que no pas per voluntat d’agradar. Vull dir que quan has definit si picant o no, fan un procés una mica rutinari. I de fet, tampoc dona el preu per massa postureo.

La carta de vins de Casa Tejada , ofereix molt poca varietat i està bastant desequilibrada. Amb tants poc vins, el percentatge de vins (presumptament) prèmium, és massa elevat. Tampoc esperes més del lloc, però una mica més de varietat s’agrairia.

I ja perquè us feu idea de com van les coses, la manera de servir l’ensaladilla, dona pistes. De fet quan va arribar, vam exclamar els tres «plat instagramer !!». I vam començar a fotografiar-lo sense manies 😂.

Casa Tejada ensaladilla

Conclusions Finals de Casa Tejada

Com he dit al principi, res destacable (segurament tampoc ho pretenen), però tampoc res malament. En tot cas la zona necessita un lloc d’aquests, però si un dia, estic pel barri, tinc altres opcions molt més equilibrades, sense allunyar-me gaire.

Punt de vista conjunt de 3(o+)aTaula,

El podeu veure amb les fotos i tiquet, fent clic a,

Finalment, queda clar que Casa Tejada, no va a la Guia, que recordem podeu baixar la NOVA versió Primavera 2019,  fent clic a la següent imatge,

Si voleu veure més llocs publicats de la mateixa zona, feu clic a,