China Crown és una novetat a Barcelona amb oferta de cuina xinesa de qualitat i emmarcat en un edifici noble, com és la Casa Calvet  

China Crown

Carrer de Casp, 48

www.restaurantechinacrown.com/

Tel.: 933 15 80 95

China Crown és un projecte que desitjo acabi quallant a BCN i que q a trets generals, pinta bé. Barcelona necessita d’un restaurant de cuina xinesa de referència, que aporti una mica d’aire nou.

L’edifici emblemàtic de Casa Calvet, obra de Gaudí, havia albergat fins no fa massa, el restaurant que prenia el nom de l’edifici. Servien plats de la cuina tradicional catalana i creacions amb un toc d’innovació. Però va acabar tancant.

Quan va aparéixer la noticia,  que tornaven a obrir, feia patir, que una obra de Gaudí, es convertís en un restaurant xinés dels que estem habituats a BCN. Però vist el resultat, la decoració del nou China Crown, ha resultat molt acurada i s’ha superat amb èxit, el risc d’enfrontar-se a un mite com Gaudí.

No tinc gaire experiència en cuina xinesa i per tant el que diré, ho he llegit de notes de premsa, que tenen la credibilitat que tenen. Però sembla que un dels objectius, és el recuperar receptes de la poc coneguda per nosaltres, cuina imperial. Per tant, no hi trobareu els famosos  arròs 3 delicias o els wok de ternera con bambú 🤣.

Vam anar a China Crown per a celebrar el meu aniversari, buscant un lloc diferent. I érem 4 comensals… és a dir tota la família 🤣. Vam mirar la carta, els menús i com que jo tenia una mica de desig de “pato imperial”, vam escollir el menú degustació, al voltant d’aquest palmípede.

China Crown menú

 

Recull d’imatges del menú «pato imperial»

No us descriuré plat a plat i amb les imatges i el menú que veieu, just al damunt, ja us podeu fer una mica d’idea de com funciona. I tots els mos que van anar arribant, presentaven excel·lent nivell.

China Crown te d'ànec

China Crown primers

China Crown colunnes 1

China Crown columnes 2

Finalment,  arriba tot el cerimonial de l’ànec,  que et venen a tallar a la taula i que de fet era el meu objecte del desig…

China Crown anec

Conclusions a China Crown

Ignoro el pla de negoci que porten i com pensen fer-ne difusió. De moment ha sorgit sense fer massa soroll i el dia que vam anar (un dimarts vespre), tampoc estava massa ple. Per tant, tot dependrà del límit de temps que s’han marcat per assolir l’èxit desitjat.

En tot cas i si mireu la seva localització Instagram,  fent clic aquí, (**)veureu que no han fet passar (de moment), la troupe d’instagramers, ni tant sols els escrividors de referència (no dic pas més llegits 😅) tipus Sorrós o en Regol…

(**) Epsss… just l’acabo de publicar, ja apareix per instagram, un sorteig  de «una cena para dos por todo lo alto», auspiciada per un d’aquests concursants de TV i programes de cuina, que rendibilitzen el concurs, mendicant sopars gratis a canvi d’accions publicitàries. I aquí teniu una acció… cal etiquetar i seguir a sum sum corda 🤣🤣

Deixant a banda aquesta «acció», tampoc sé massa el target de públic que busquen. El public local, no té molt la cultura de restaurant xines de luxe i els que la puguin tenir, crec deuen estar ja fidelitzats en alguns dels clàssics. Potser compten amb turisme d’un cert nivell. Ells deuen haver fet l’estudi…

El punt a millorar a China Crown, és el servei. Volen donar una imatge de servei molt al damunt del client i ara per ara (en tinc també referències de l’Esther de 3(o+)aTaula), no aconsegueixen la suficient coordinació. Com si faltés rodatge i amb algunes errades que a mi particularment no em molesten, però que poden no agradar a gent més tiquismiquis.

I finalment el compte, però érem 4. No us espanteu!

Resum a China Crown

  • Restaurant de cuina xinesa luxós
  • En el marc de Casa Calvet
  • Amb decoració respectuosa amb l’obra de Gaudí
  • Plats molt ben aconseguits
  • Servei a millorar. Potser falta rodatge
  • En conseqüència, esperem que en poc temps, sigui un lloc de referència

Finalment, si voleu veure altres llocs que tinc publicats de l’Eixample Dret, feu clic a: