Cocina Hermanos Torres amb nivell de cuina molt alt. Servei atent i agradable. En un local molt especial. I amb RQP desestabilizada pel cost de les begudes.  

Cocina Hermanos Torres

Taquígraf Serra, 20

www.cocinahermanostorres.com

Tel.: 934 10 00 20

Cocina Hermanos Torres Esther

Cocina Hermanos Torres

Aquest post està escrit per l’Esther Meya, component de 3(o+)aTaula, que en ocasions escriu aquí com convidada. He de dir que jo NO he estat a Cocina Hermanos Torres, perquè em fa molta mandra. Potser un dia hi acabi anant, però ara per ara no em ve de gust. Em raca molt pagar un dineral, quan sé que en sortiré indiferent o potser emprenyat. Però em fa gràcia tenir-lo al bloc i l’Esther soluciona aquestes dilemes. I ves a saber si el Jordi hi fa una escapada i acaba apareixent a la Guia de 3(o+)aTaula, pel 66,6% dels vots 🙂

Esther dixit …. 🙂

Feia molt que no  feia de guest-blogger en aquest bloc. I en tenia ganes!. A més com aquest és el tipus de restaurant que queda fora de les preferències del Ricard, #allá_voy 🙂

Novíssim restaurant dels germans Torres, ex Dos Cielos. Tenia moltes ganes de tastar-lo i també veure evolució de la seva cuina. Perquè ja que feia força temps que no havia tornat al Dos Cielos.

Local espectacular, molt ampli, cuina oberta (no tota) al mig i les taules al voltant. Sonoritat perfecte. I força llum, tot i ser decorat molt fosc. Activitat de la cuina a la vista de tothom, on aquell dia hi havia un dels dos germans.

Cocina Hermanos Torres entrada

Cocina Hermanos Torres sala

Menús versus carta a Cocina Hermanos Torres …

Havia llegit que sembla que hi hagi “consigna” de que es tastin les degustacions. I vaig comprovar que sí. Tot i que nosaltres (anàvem 4) estem rodats i teníem clar que menú curt o carta. Però primer et posen el llarg (El Inicio). I nosaltres ja vam demanar que ens mostres el curt (treuen 4 plats del llarg), per decidir-nos o carta. Però al treure els 4 plats que ja vam decidir per unanimitat que el curt (El Origen). Amb alguns canvis per tres #pseudo_vegetes. I va ser tot un encert.

Cocina Hermanos Torres menú

Vam demanar varis cocktails, cerveses i copes de vi blanc, mentre miràvem menús.

Cocina Hermanos Torres Taleia

Per començar a dinar vam demanar ja vi negre, un Silici. Destacar tasca del sommelier, intervenint segons li vam preguntar, gens invasiu.

Cocina Hermanos Torres silice

Comença el menú de Cocina Hermanos Torres …

D’entrants per “picar”, un pa amb oli Piqual (espectaculars els dos) i un gelat de pipes (servit fantàsticament bé) lleugerament amarg, molt bo.

Cocina Hermanos Torres pipes

De primers a Cocina Hermanos Torres, ens van anar arribant verdures (amb una gelatina de base i plat amb molt color), molt bones, calamar (modo sushi) fermentat amb sake de molt nivell, sopa de ceba molt destacable (amb catxondeo. Per sort no ens van dur el cebollote gegant a la taula, de l’hort -està de moda la cosa… ;-).

Cocina Hermanos Torres verdures

Cocina Hermanos Torres calamar

Cocina Hermanos Torres sopa

I canvi de vi…

Passant a un més potent: Metamòrfic…

Cocina Hermanos Torres metamorfic

I seguint amb Clòtxines amb gazpachuelo (per mi, dels plats més normals), per acabar la gamma dels que podríem anomenar primers.

Cocina Hermanos Torres clotxines

I de segons, tota la taula vam fer el Cocido d’estiu. Espectacular. D’aquells fons de sabor molt profunds. Que et fan ganes de tastar la propera carta d’hivern de Cocina Hermanos Torres.

Els pseudo vegetas vam fer l’arròs (fals, eren verdures. Original, però poc destacable en sabor) i el salmó (jo el vaig deixar, no em va entrar pels ulls, però la resta van dir que molt bé). I el carnívor va tastar Ravioli de guatlla en escabetx (em va fer rabieta, en lloc del salmó 😉 i pit de guatlla Royal. De 10.

Cocina Hermanos Torres cocido

Cocina Hermanos Torres verdures

Cocina Hermanos Torres salmo

I acabant els salats amb una galete de tonyina de traca. En conseqüència, millor final, impossible.

Cocina Hermanos Torres tonyina

El passe als postres, molt ben trobat (per diferent, per lleuger però amb sabor) pastisset de formatge.

Cocina Hermanos Torres formatge

Però continuant amb flor d’ametlles de llet. Ametlla crua amb el repunt amarg, molt bé. I postre de xoco brutal, de “nube” amb cirera. Lleugeríssim.

Cocina Hermanos Torres ametlles

I copa de vi, altre cop diferent, també molt bé, un Pomerol ..

Vam demanar cafès. Molt bons. Caríssims. Fins i tot per un estrellat. I no petit fours. Malament!. Vaig fer servir el bombó de xoco i fruita de la passió com a tal, però els vaig trobar a faltar…

Preu dels menús a Cocina Hermanos Torres …

El menú Origen té un cost de 135 euros. I el menú El Inicio, 150 euros. Beguda a part i força inflats els preus de la beguda.

El resum és que tots els plats del menú estan a un nivell molt alt i un parell o tres fan pic de muntanya, aconsegueixen que el menú no enfarfegui i sigui prou lleuger. I en conseqüència,  acabis el dinar amb molt bones sensacions i ganes de tornar-hi!

RESUM de Cocina Hermanos Torres …

  • Altíssim nivell de cuina
  • Zona apartada
  • Servei jove, atent i agradable
  • Local molt especial
  • RQP desestabilizada pel cost de les begudes