Costa Pacifico

Costa Pacifico és un lloc amb l’etiqueta chevicheria-mexicana, però que resulta prou recomanable, amb bon producte i servei molt amable. 

Costa Pacifico

Plaça de Sant Agustí Vell, 13

http://www.costapacifico.es

Tel.: 936 31 70 62

Costa Pacifico logo

Costa Pacifico, és un d’aquells llocs, que sense que m’hi portessin, mai m’hagués passat pel cap anar-hi. I encara menys amb el subtítol cheviceria-mexicana

Aquestes barreges em recorden quan fa anys a París (i suposo que altres llocs de França), trobaves restaurants que lluïen com especialitat «cus-cus et paella».

Però era un dia en que no estava previst sopar a BCN, vam arribar tard i m’hi van portar. I he de dir que prou bé i a més em va agradar veure un estil de restaurant, allunyat del meu target. I que consti que el nom em sonava de les xarxes i d’alguna crònica excited,  de les de sempre.

Hi he de dir que globalment, Costa Pacifico , em va semblar molt ben dissenyat i amb un servei molt atent i amb ganes de que el client surti satisfet. Vaig interactuar zero, atès que són llocs en els que m’adono que estic fora de la franja d’edat. Però si vaig observar i molt bé el funcionament.

Que vam menjar a Costa Pacifico

Vaig deixar la tria a càrrec de qui m’acompanyava, que no era pas el seu primer cop allà. I tots els plats a compartir.

Per començar,  guacamole, realment bo

Costa Pacifico guacamole

Tot seguit, cheviche rasurado de pop i gamba, on les gambes estaven realment bones. O potser li vaig trobar més a l’anar amb poques expectatives 😅

Costa Pacifico ceviche

El taco de xipirons de Costa Pacifico, ens va encantar. Potser el millor plat junt amb el cheviche.

Costa Pacifico tacos

I el mixiote de pescado, que veieu em dues fases: El farcellet inicial i després obert. No em va fer massa el pes, a diferència de la resta de plats. Però això va a gustos i aquest no coincidia amb els meus.

Finalment com postres a Costa Pacifico, Carlota de lima

Per un cop vaig prendre cervesa. No és habitual en mi, però havia dinat amb vi i estava assedegat. I vaig sopar amb dues cerveses Pacífico, mentre que qui m’acompanyava, va demanar una copa de vi. I va arribar el blanc «petit clos dels oms», que em sembla una opció prou interessant, com oferta estàndard de vi a copes. Molt millor que allò de #tenemosunriojita 😂

Conclusions

Costa Pacifico, és un lloc modern i desenfadat i molt adequat per generació milenial. Amb plats ben resolts, possibilitats de compartir i preus prou ajustats.

Imaginava Costa Pacifico, en un local més gran. Segurament degut a algunes cròniques, però tot i que espaiós no ho és, el lloc és acollidor.

Per tant, ben recomanable, pel sector d’aquesta franja d’edat que em seguiu. Que aprofito per dir, que segons indica l’Analytics de Google, el pic del ventall de seguidors, que mostra, està en una franja d’edat, propera als 30. I he de dir que el primer cop que ho vaig veure, em va sorprendre. I també afalagar una mica 😏.

Costa Pacifico tiquet

RESUM de Costa Pacifico

  • Ubicat en aquesta plaça amb encant i fins i tot amb mini terrassa exterior
  • Amb uns dels cebiches més encertats (al meu gust), que he tastat per Barcelona.
  • De la mateixa gent que Tlaxcal al carrer Comerç
  • Amb un servei molt amable
  • I amb preus ben ajustats
  • En conseqüència recomanable per gent jove i amants d’aquesta cuina

Si voleu veure altres llocs que tinc publicats de la zona, feu clic a,