Coure és un restaurant ja clàssic a Barcelona, amb una cuina de primer nivell. Però en un local una mica trist, per aspirar a posicionaments superiors que per l’estil de cuina, es mereixerien. Servei correcte i professional.

Coure

Passatge Marimon, 20

Sense web actualment

Tel.: 932 00 75 32

Coure-sala

Feia temps que no anàvem a Coure. Havíem fet i publicat visites a la barra, però feia temps que no anàvem a la sala que es troba baixant unes escales.

Vam anar a Coure en una trobada amb els companys de 3(o+)aTaula, una mica per verificar que mereixia continuar en la nostra llista de llocs recomanats a BCN. Si feu clic en el text anterior o en la següent imatge, hi podreu accedir i aprofitem per dir que anem cap a les 5.000 descàrregues, 3 mesos després d’haver-la publicat de nou.

Coure a la llista

Coure, com deien al principi, és un lloc que mereixeria més reconeixement. I de fet no el té per la seva ubicació en un soterrani, que tot i ben arreglat, és el que és.

Que trobem a la carta de Coure

D’abans de la pandèmia que no havíem estat cap dels tres i ens va donar la sensació que la carta havia evolucionat cap a un estil més planer. I ho diem en positiu, perquè les evolucions, i més si es manté el nivell de cuina, són sempre positives.

Aquí en teniu la mostra,

Coure carta

Com veieu, algunes coses informals per picar al principi i alguns suggeriments més, cantats en directe, així com un plat que faltava.

La reflexió seria, i no és positiva, per què la carta a Coure no pot estar actualitzada? L’any 2022, tothom sap utilitzar un editor de text i prémer el botó d’imprimir. De veritat cal cantar 4 plats de més i dir d’un altre que no en tenen? I menys a primera hora del migdia, quan la «carta» és un senzill full?

I posats a demanar, oferir la versió en català també. Igual la tenien, cosa que dubto, però per defecte i més amb gent com nosaltres, que no parlàvem pas en castellà, caldria que fos automàtic.

Que vam demanar

Aquest cop cada un de nosaltres, va anar als seus plats, sense compartir res com fem habitualment. Els primers van ser, l’escalivada amb anxoves, les carxofes amb tàrtar de tonyina al damunt i un plat a base d’espàrrecs, escarola i verat, que va ser un suggeriment del dia dels de fora carta.

Coure carxofes

La veritat és que els plats que ens van arribar a Coure, van ser de gran nivell i d’aquells que es gaudeixen. I ja com a plats principals, un tàrtar de vedella, els lletons amb nyoquis de patata i albergínia amb tomàquet confitat, parmesà i  alfàbregaI també elogis per part dels tres, en els respectius plats.

Coure lletons

Vins i postres a Coure

La carta de vins prou correcta, de la que vam escollir aquest DO Montsant

Coure Pascona

No vam prendre postres i aquesta era la carta. Dos de nosaltres perquè normalment passem del tema i la fan de les postres, no tenia més gana.

Coure carta postres

Conclusions i reflexions a Coure

En primer lloc, i com ja hem dit, els plats que ens van arribar, eren tots destacables. El servei correcte, millor que el record que en tenia de fa uns tres anys, en què vaig comentar que era una mica démodé.

Ja he comentat el tema de la carta «desactualitzada» i en castellà, que al meu criteri és més greu que trobar-ho a la web. Puc entendre que en petites empreses, les webs estiguin desactualitzades, perquè prou feines tenen algunes en el seu dia a dia i no tothom es veu capaç de modificar una web, tot i que avui en dia sigui senzill. Però un editor de text i imprimir, ho sap fer tothom.

Com exemple d’aquestes dificultats, Coure no té web actualment i la seva presència a les xarxes, és testimonial.

Coure tiquet

RESUM

  • Cuina de primer nivell
  • Local una mica trist
  • Degut al binomi anterior, no llueix globalment com la cuina mereixeria
  • RQP correcta
  • Continua a la nostra llista 3(o+)aTaula