Coure és un restaurant ja clàssic a Barcelona, amb una cuina de primer nivell. La seva poca exposició a les xarxes, fa que a vegades quedi com en un segon pla, però és un dels llocs de Barcelona, on anar sobre segur, per la seva bona cuina i el seu estil de  servei.

Coure

Passatge Marimon, 20

Web de reserva
Tel.: 932 00 75 32

Coure

Feia un parell d’anys que no anàvem a Coure i vam tornar-hi aquest cop amb els companys de 3(o+)aTaula, en una de les nostres trobades.

El lloc, pel seu bon funcionament, mereixeria que se’n parlés molt més, però com he dit al paràgraf d’entrada, viu d’esquena a les xarxes socials i sense web.

Tampoc el local hi ajuda molt, perquè en tractar-se d’un soterrani, que tot i ben arreglat, no permet el lluïment que tindria si es trobés en un local a peu de carrer.

Però tot i aquests factors, Coure continua molt viu i aquest darrer dijous, quan vam estar-hi, el local lluïa ple a vessar amb un públic que seria l’enveja de molts altres locals.

Que trobem a la carta de Coure

La carta actual és d’un estil molt més planer que la que recordo de fa anys. I ho dic en positiu, perquè les evolucions, i més si es manté el nivell de cuina, són sempre positives.

Es tracta d’una d’aquelles cartes que pràcticament tot ve de gust i soc conscient de la subjectivitat d’aquesta afirmació. Aquí en teniu la mostra i aprofiteu per mirar-la, perquè com he dit no tenen web i l’Instagram fa com tres anys que no l’actualitzen 🫢.

Coure carta

Com veieu, algunes coses informals per picar al principi i alguns suggeriments més, cantats en directe.

Que vam demanar

Aquest cop vam començar compartint tres plats: la burrata amb alfàbrega i olives de kalamata, les flors de carxofa amb un vel de cansalada que venien a la llista de suggeriments i no podien faltar les seves mítiques croquetes de pollastre rostit que han creat escola i són replicades als diferents spin-off que han sortit a partir de Coure. Curiosa la nissaga de restaurants de Barcelona, que llueixen haver passat per la seva cuina.

Coure burrata

 

Coure croquetes

Tres plats sense més complicació que a partir d’un bon producte, vam ben gaudir.

Pel que fa als plats principals, vam demanar els colomins rostits amb salsafins i espinacs, que el Jordi va alabar amb gran excitació, la brandada de bacallà amb mongeta verda i raifort per l’Esther, mentre que jo gaudia d’aquest magnífic arròs de conill de bosc i olives, que oferien fora de carta.

Coure colomins

Coure arròs

I en aquest punt, els tres vam reconèixer que havíem fet un «dinarasso» i que havíem gaudit de valent.

Vins i postres a Coure

La carta de vins molt correcta, de la que vam escollir aquest DOQ Priorat: el Pedrabona de Josep Grau, nom que és tota una garantia en tema vins.

No vam prendre postres però podeu veure la seva oferta en lla carta que he mostrat al principi. Dos de nosaltres, perquè normalment passem del tema i la fan de les postres, no tenia més gana.

Conclusions i reflexions a Coure

En primer lloc, i com ja hem dit, els plats que ens van arribar, eren tots destacables. El servei actualment, molt professional i encantador.

Pel que vam observar, el públic no els falta pas. Mai havia vist la sala tan plena. I potser per això ja no tenen cap ànsia publicitària. Però em costa d’entendre que un restaurant com aquest, no tingui una senzilla web de les que ara et fan per una misèria.

A nivell personal, i espero no ser una rara avis, a dia d’avui evito els restaurants que no tenen possibilitat de reserva en línia i potser amb menys rigorositat, evito també els que no tenen web amb la carta visible. Puc fer excepcions en llocs que ja conec, com és el cas de Coure en que ja sé que em trobaré, però llocs nous sense carta visible, no m’hi trobaran.

Coure avaluacio

RESUM

  • Cuina de primer nivell
  • Local soterrani però confortable
  • Bona relació qualitat-preu
  • Servei amable i professional
  • Un lloc que cal tenir sempre a l’agenda
  • En conseqüència molt recomanable

Finalment, si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.