Coure és un restaurant ja clàssic a Barcelona, amb una cuina de primer nivell. Però en un local una mica trist, per aspirar a posicionaments superiors, que per estil de cuina, es mereixerien. Servei professional, però caldria una mica més de modernitat.  

Coure

Passatge Marimon, 20

www.restaurantcoure.es/

Tel.: 932 00 75 32

Coure-sala

Coure

Feia temps que no anàvem a Coure. Havíem fet i publicat visites a la barra, però feia temps que no anàvem a la sala que es troba baixant unes escales.

Algunes reflexions amb ànim constructiu..

Coure és un lloc ben curiós, amb una cuina de primer nivell que contrasta amb un espai que no està a l’alçada. Potser no es pot treure profit més d’un soterrani, però acabes pensant que estàs en un lloc amb un toc ranci. Tampoc hi ajuda molt el servei, que tot i oferir correcció extrema i gran professionalitat, dona sensació d’antiquat. I això dit i percebut per mi que no soc cap model de modernitat, encara és més greu :).

Penso que amb una mica de canvi de look i unes sessions de formació, seria solucionable, doncs reitero que res a dir en quan a amabilitat i professionalitat.

Però el menjar és un festival…

La veritat és que els plats que ens van arribar, van ser de gran nivell i d’aquells que es gaudeixen.

Vam començar compartint algunes coses. Les croquetes de Coure que són addictives, no podien fallar i en vam demanar un parell per començar. També albergínia amb parmesà, olives, tomàquet i tàperes i el verat escabetxat amb llenties i amanida.

Coure-croquetes

 

Coure-verat

Coure-alberginia

 

Com segons vam demanar uns lletons de vedella, amb nyoquis de llimona i berros. Estaven realment espectaculars i com és un plat que demano sovint, quan el trobo en llocs amb garanties, puc dir fent la comparativa, que són dels millors que he menjat mai. L’altre segon era el peix de llotja amb cus-cous de verdures i curry, que aquell dia el peix era llobarro. També molt bo, tal com ha de ser quan el peix  és de nivell.

Coure-lletons

Coure-llobarro

A nivell de postres, vam compartir un cremós de xocolata negra, amb avellanes, cruixent de praliné i gelat, que ens va sorprendre en positiu.

Coure-postres

La carta de vins és amplia i variada. Vam escollir un DO Terra Alta, l’Edetària.

Es tracta d’ un lloc que ofereix una cuina de molt bon nivell i que en aquest aspecte, crec mereixeria més lluiment. No sé si degut als aspectes que comentava o a certs altibaixos que ha tingut la seva cuina, en alguns moments passats i ja superats, però no llueix com podria lluir. Per la cuina, dius “he de tornar”, però quan fas balanç de tots els aspectes generals que he comentat, et refredes una mica i quedes amb dubtes.

RESUM

  • Cuina de primer nivell
  • Local una mica trist
  • Degut al binomi anterior, no llueix globalment com la cuina mereixeria
  • RQP correcta
  • Servei professional, però caldria una mica d’actualització