Aquest post va estar publicat el dia 28/12 (dia dels innocents) i per tant l’heu de llegir en aquest context… #eraunabroma… 😉

 

—————————————————–

Heu  llegit bé. Em prendré un període de descans al meu bloc en el que porto des de el 2009 publicant  un restaurant per setmana, sense fallar pràcticament mai a la cita.

Però aquest darrer 2014, ha estat una mica nefast per mi i he decidit anar reduint la meva càrrega de treball i encarar el 2015, amb millor nivell de vida, fent coses que fins ara eren fantasies o desitjos ocults, però que ara he decidit fer aflorar.

Tot i que és cert que mai miro televisió, si que estic al dia de les programacions que ofereixen, a través de les crítiques que escolto per RAC1, en que m’informen dels diferents realitys que es fan i desfan.

I en una vida en que no he deixat cap fantasia per provar, no volia deixar aparcada, una que em provocava tremenda passió i per la que ara per ara no m’ha vetat ningú.

Vull anunciar que em vaig presentar  al càsting i he estat seleccionat per la propera edició de Gran Hermano VIP. No soc VIP, però tinc la meva trajectòria i després del darrer post de “Disfrutar”, en que em vaig enfrontar al món (només  al de la cuina tecnoemocional eh?), van pensar que ja era prou freak poder participar.

 

Realment estic molt il·lusionat i ‘so excited’ de poder compartir i competir amb gent que si són VIP’s de veritat i penso serà una experiència inoblidable. M’han autoritzat a anunciar-ho, justament ara que ja ho han anunciat a  la seva web. Altres participants confirmats, són els germans Juan Salazar y José Salazar, més coneguts com Els Chunguitos.

 

Em fa molta il·lusió conèixer-los en persona, doncs de sempre a casa hem estat fan d’aquest grup. Aquí us deixo una mostra del seu art. I em farà gràcia perguntar-lis en persona si és veritat que  aquest nom els ve de quan de petits apedregaven els trens que passaven prop del seu poblat i la mare els cridava “Qué chunguitos que sois”

 

També m’ha fet il·lusió assabentar-me a través de RAC1, que estava confirmada la participació a Gran Hermano VIP, del prestigiós futuròleg Sandro Rey. Ho van comentar dimarts al programa del Basté. Crec que farem bones “migas” també.

 

També i només a nivell de rumor, diuen que hi anirà una representació del món dels blocaires panxa- agraïts. Crec que amb aquests no tindré massa bon rollo, però amb els Chunguitos per allà, tot quedarà  pacificat, “echando unas parmas”… 😉

Per tant i mentre estigui en el concurs, ja sabeu que el reglament no permeten comunicacions amb el món exterior  i encara que deixes algun post programat, no podria respondre els comentaris.

També i fins que comenci el concurs, em vull concentrar en preparar-me i fer un curs intensiu de “Barriobajerismo for Dummies”, que tot i que alguns penseu que ja tinc prou nivell, sempre m’agrada superar-me i arribar als límits.

En fi… que espero que em seguiu per Tele-Sinco, que tinc clar que teniu sintonitzada com emissora “favorita” i m’acomiado amb un “fins que m’expulsin”, desitjant-vos un gran dia dels innocents… i un gran 2015.