Deu anys de restaurantscat.cat

Deu anys de restaurantscat.cat, vol ser un post de mini celebració. Setmana darrera setmana, durant aquests 10 anys, he anat explicant les vivències als diferents restaurants.  

Deu anys de restaurantscat.cat

va començar el 21/3/2009

restaurantscat.cat

Deu anys de restaurantscat.cat

Deu anys de restaurantscat.cat, vol ser una mini celebració. Setmana darrera setmana, he anat explicant les vivències en diferents restaurants. I amb dos propòsits: #sinceritat #semprepaguem.

Vaig publicar el primer post el 21/març/2009. Fins el 2017, el bloc funcionava sobre una plataforma blogger,  fins que vaig decidir passar-lo a WordPress, per poder afinar més alguns aspectes de SEO. Han estat 10 anys de creixement continuat en audiència.

Els 5 primers que vaig publicar al març-2009

Van ser en aquest ordre i de tres d’ells, continuo sent-ne client.

1- La Estrella

lloc del que segueixo sent client i l’he publicat en diverses ocasions:Deu anys de restaurantscat.cat R1i fins i tot el tenim a la Guia 3(o+)aTaula. Recordo que la podeu baixar fent clic a:
Guia_3aTaula

2- Germans Miquels a Cambrils

Deu anys de restaurantscat.cat R2També hi continuo anant i fins i tot ens hem convertit en bons amics.

3- Octubre, al carrer Carrer de Julián Romea

Des de 2012, funciona amb una nova direcció i no he tornat. Però veure’l actualment amb oferta de descomptes, no em resulta massa atractiu.

4 -Murivecchi

Deu anys de restaurantscat.cat R3

També continuo de client i precisament l’he tornat a publicar fa pocs dies.

5 -Japonès Ken

A aquest no he tornat i tampoc sabria explicar el perquè, doncs ens agradava prou. O potser perquè era freqüent sortir-ne amb la roba una mica fumada.

Visites / clics i altres mesures relacionades amb «Deu anys de restaurantscat.cat»

No us parlaré massa de visites o clics, perquè d’això cada un coneix els seus números i cada un pot inventar el que vol. No hi ha cap mesurador extern fiable que mostri el número de visites.

El darrer cop que la meva web va assolir una xifra «bonica», va ser el setembre de 2017 amb 2.000.000 de clics. Actualment he superat els 2.500.000, però amb el canvi de plataforma quedaria una mica xapussero, mostrar una suma de comptadors. Aquest va ser el post de «celebració» al 2017. Per tant a «Deu anys de restaurantscat.cat», no mostraré comptadors.

En tot cas (i ara provocant al meu anònim preferit del B.S. ), puc afirmar que el meu bloc lidera el micro sector de blocs parlant de restaurants , en l’àmbit Barcelona /Catalunya. Som pocs els que actualment escrivim de restaurants. I si descartem el sector #chic@_anuncio, que té zero credibilitat, encara menys.

He fet un estudi utilitzant eines públiques com Alexa.com o Feedly i fins i tot Gmetrix, que demostren aquest lideratge del que us parlava fa unes línies. I com són eines públiques podeu fer proves. Per exemple, proveu de posar qualsevol web de la que tingueu dubtes a:

www.alexa.com/siteinfo/

Trobareu la valoració del lloc que testeu, a partir de les visites estimades dels darrers 3 mesos. Proveu, proveu i veureu quins resultats. Com més petita és la valoració, millor considerada està la web. Evidentment la qualificació de Google, és “1”.  Actualment la meva està cap a la posició 1.800.000 del món, però això va oscil·lant.

Tocant de peus al terra en els Deu anys de «Els meus restaurants»

Soc ben conscient de que alguns dels que escriuen, tenen més criteri gastronòmic que jo. Ja sigui paladar més afinat o saber més de cuina. Però sigui pel que sigui, i no pas pels conflictes, com demostro més avall, el meu «abast mediàtic» és superior com podeu comprovar amb les eines que us he mostrat.

No presumeixo de fer millors escrits ni de tenir millor criteri, doncs conec bé les meves limitacions. L’únic que presumeixo és de sinceritat i admeten sempre el risc d’errar. Per tant, puc presumir d’una millor gestió del SEO, es a dir de coneixements informàtics en aquest àmbit.

Com millor cuides el SEO (temps de càrrega, optimització d’imatges, frases curtes, però  relacionades, control de Caché, estructuració… etc.), Google et premia. I quan Google et premia, vol dir que surts “abans” a les cerques i llavors és quan obtens més clics. En conseqüència, aquest és el mèrit real, que ha permés arribar a «Deu anys de restaurantscat.cat»

Que diuen els detractors de «Els meus restaurants»…

Que l’èxit de la meva web, es degut a les rajades que faig…

RESPOSTA: Els pocs cops que he rajat, si que ha millorat la mitjana de visites durant uns dies. Però si feu una anàlisis estadístic de les 10 darrers publicacions (per exemple) , no en trobareu cap de negatiu. I tampoc cal que tots tinguin un 10 no?. Per tant, això de rajar, tampoc aporta.

També que en em burlo de la fauna chic@_anuncios

RESPOSTA: Pos si… No és pot?. 😂😂😂  #je_suis_Ricard

He escoltat més d’un cop “Dius veritats, però no m’agrada com dius les coses”.

RESPOSTA: No em llegeixis…. de nou #je_suis_Ricard

En conseqüència, moltes gràcies a tots els que em llegiu. I esperem poder fer més post tipus «Deu anys de restaurantscat.cat»