Direkte Boqueria, és un local minúscul ubicat en un lateral del Mercat. Destaca pels seus plats molt ben resolts, per l’amabilitat de qui el posta, així com pel fet de disposar de només de 8 pax.

Direkte Boqueria

Cabres 13 (Mercat Boqueria)

Pàgina web del lloc/

Tel.: 931 14 69 39

Direkte Boqueria portada

Direkte Boqueria

Vam anar a Direkte Boqueria amb els de Tres(o+)aTaula. Aquest cop vam ser dos, degut a que en Jordi estava de viatge. La tria va ser a càrrec de l’Esther i a mi m’ha tocat el post conjunt. Ens vam oblidar de fer foto del local i l’Albert de Elcoladorchino.com, ens ha cedit una seva 🙂

Direkte Boqueria és un petit espai, que fa les funcions de restaurant, amb una barra i capacitat per a 8 persones. És un format no massa habitual en que dona la sensació que estàs dinant en la mateixa cuina. I ho dic en positiu per la proximitat física que aporta amb els cuiner, que amb la seva naturalitat i afabilitat, ajuda a que l’experiència sigui positiva.

Direkte Boqueria va aparèixer al meu bloc, no fa masses dies, amb un post escrit per l’Albert de elcoladorchino.com. Va ser un post guest bloguer que a ell li va fer gràcia escriure i jo content de que a ell li vagi venir de gust.

Que vam escollir…

Vam demanar el menú curt, consistent en 7+2 serveis, que podeu veure al post conjunt.

Tots els plats a Direkte Boqueria, molt ben elaborats i com a plat estrella, en la meva opinió, el bacallà al pilpil que va tancar l’àpat. Potser algun altre no em va arribar a convèncer, com per exemple l’ostra que incorporava carabassa. Però un cop més vull recordar, que aquestes coses són subjectives. I de la mateixa manera que a mi no m’agrada l’aportació dolcenca que aporta la carabassa, a un altre li pot encantar.

Direkte Boqueria ostra

I el mateix us puc dir del pastis de formatge de Direkte Boqueria, que segons he llegit posa excited a molta gent i fan analogies amb la paraula coulant. També el vaig trobar dolcenc i la cremositat interior, em va portar masses records de la llet condensada. Però reitero lo de la subjectivitat i em va semblar original i tot.

Direkte Boqueria formatge

Vaja, que ja sabeu que no m’agrada parlar dels detalls dels plats. Que no vull fer #regolazos i encara menys #sorrades

CONCLUSIONS de Direkte Boqueria

Personalment no soc gens fan de les barres i menys de l’entorn actual del Mercat de la Boqueria, convertit en parc temàtic. Però sé extrapolar i valorar l’esforç que representa mantenir obert un lloc com Direkte Boqueria. També us he de dir, que com persona de números, tinc els meus dubtes de les possibilitats de futur d’un lloc com aquest. Però si s’han atrevit, suposo que han ben calculat la seva rendibilitat. I en conseqüència, no dubteu que els desitjo tota mena d’èxits.

Punt de vista global

Si voleu veure les fotos dels plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link: