Dos Palillos, porta 10 anys a BCN, i amb un estil molt personal.  El que era trencador, amb els anys s’ha anat difuminant entre tanta oferta de fusió. Però mantenen el nivell, estant un esglaó pel damunt de la mitjana.  

Dos Palillos

Elisabets, 9

www.dospalillos.com

Tel.: 933 04 05 13

Dos Palillos cuina

Dos Palillos

Tocava de nou dinar de 3(o+)aTaula i la tria era a càrrec del Jordi. I ens va portar a Dos Palillos. El post conjunt ha estat escrit per l’Esther, tot i que aquest em tocava a mi. Vam fer una excepció.

Quan em van dir que anàvem a Dos Palillos, vaig recordar que feia temps que no hi anava. I ho tenia previst de feia bastants mesos, però va ser precisament la celebració del desè aniversari i tot el seguit d’esdeveniments que van fer per celebrar-lo, que em va tirar enrere. Masses reportatges so exciteds… 🙂

El meu darrer escrit de d’aquest lloc, és de fa quasi 7 anys. Posteriorment he tornat allà, però no sempre faig crònica de les vistes.

Com resum del lloc i sense entrar en els detalls de cada plat, que els trobareu al post conjunt que teniu enllaçat al final del text, dir-vos que el lloc ens va agradar i a mi en especial.

Dos Palillos ous-salmo

Dos palillos pesosl

Potser ha perdut l’encant que tenia al principi en que el lloc semblava un concepte trencador. Però els plats un a un, els vaig trobar de força nivell. Potser algun va desentonar una mica, però tampoc vam agafar cap menú dels més llargs.

Segurament el tema de que sigui una barra, és el que em fa més mandra. I especialment si vas més de dos, doncs dificulta el diàleg. Però quan reserves allà, ja saps el que hi ha. I vull deixar clar que no em queixo pas de la incomoditat, doncs fins i tot m’agrada la posició, però si que trenca molt la comunicació.

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Dos Palillos tres-a-taula