Dos Pebrots és un lloc curiós i que pot resultar sorprenent per la seva oferta original i ben resolta. El servei es veu preparat i eficient i amb les seves explicacions al voltant dels orígens històrics de cada plat, segur que satisfan als que estan encuriosits en aquests temes. Un lloc original, que cal conèixer. 

Dos Pebrots

Doctor Dou, 19

www.dospebrots.com

Tel.: 938 539 598

Dos Pebrots

Dos Pebrots

En aquesta ocasió, amb els de 3(o+)aTaula, vam anar a Dos Pebrots. La tria la va fer l’Esther, i el post conjunt, l’ha escrit el Jordi i com sempre amb el consens del grup.

Ens va acompanyar un convidat, en Manel Xicota, al que volíem agraïr el seu desinteressat assessorament en l’edició de la Guia, que hem publicat recentment i que recordeu podeu descarregar gratuïtament, fent clic a Guia_2018_primavera.

Personalment anava una mica desmotivat, degut a les informacions que havia llegit del lloc. Ja sabeu que no soc massa fan de les historietes i contes a la vora del foc, relacionats amb la gastronomia. Però ja avanço que no va ser tant greu… 🙂

Tots els plats venien amb l’explicació del seu origen històric. I si que en alguns plats les explicacions eren obvies. Però en altres vam aprendre detalls curiosos.

Una de les coses que em feia rebuig del lloc, era el conegut i sobre-fotografiat plat dels mugrons de porca. Mira que és estrany que jo rebutgi un plat, però ho vaig fer per primer cop en un 3(o+)aTaula. I com podeu imaginar, el Jordi, ja va entrar amb la idea de demanar-lo.

Dos Pebrots-mugrons

Però del conjunt de plats que vam demanar, si que alguns eren força ben aconseguits. I potser el mes destacat al meu criteri, va ser el bacallà al pil pil. Molt melositat degut a que el fan amb el cap del bacallà. I imprescindibles les patates fregides, que serveixen per acompanyar la emulsió un cop servit el bacallà.

Dos Pebrots-preu

Si voleu veure el post conjunt

Amb les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link: