Due Spaghi és un restaurant italià a BCN, però amb moltes arrels catalanes. Molt compromesos amb el producte i la proximitat. En conseqüència, un lloc ben recomanable, així com també el seu annex Santo Porcello, amb entrepans italians temptadors.

Due Spaghi salaDue Spaghi

 

Sepúlveda, 151

TEL.: 935031930

www.duespaghi.es

Feia temps que no anava a Due Spaghi. Vaig fer un intent fa uns mesos, però en aquell moment no obrien tots els vespres, que és quan jo podia. Si que faig dinars a BCN amb els de 3 (o+)a taula, però fins el moment actual, no repetim restaurants. Tot i que he de dir que he vist per les xarxes, que a partir de setembre, tornen a obrir de vespres.

I aprofitant el dia de la Diada, que la Marta volia anar al tram 17, que estava a tocar, va ser l’oportunitat de tornar – hi. I també la de conèixer en directe el seu annex Santo Porcello, que ens va semblar una molt bona idea i només de veure el panorama, quasi ens va temptar de canviar la reserva.

L’oferta de Santó Porcello , és basa en productes selectes italians, bàsicament embotits de qualitat, que configuren entrepans. Quan els veus passar et surten els ulls, però vam aguantar la temptació i ens vam quedar a Due Spaghi Us poso un link al Facebook del lloc i així us feu idea: Santo Porcello.

Que ofereix la carta actual de Due Spaghi

La carta és senzilla i pel que fa als plats d’entrada,són els mateixos de sempre i els veureu a la secció següent, doncs vam demanar pràcticament quasi la totalitat de plats a compartir. De fet només vam obviar un que anava d’amanida de tomàquet, cogombre, alfàbrega i molles de pa, la panzanella.

Pel que fa a l’oferta de plats principals, actualment és limiten a un llistat de plats de pasta, dels que vam demanar tres de diferents.

Que vam demanar en aquesta ocasió

Vam començar amb la seva clàssica Tatin de ceba de Figueres caramel·litzada, stracciatella de burrata i pebre rosa. Tot seguit van arribar tres croquetes de polenta Taragna, amb formatge de vaca del Ripollès, melmelada de pebrot i ricotta fumada.

Due Spaghi tatin ceba

Les sardines en saor que van ser l el plat més fluix dels quatre primers. O potser és que estem més acostumats a la versió del saor, tal com  la fem a casa o trobem en llocs de referència amb més abundància de ceba i per tant més amorosides. Finalment els bunyols de bacallà.

Due Spaghi bunyols

Ja com plats principals, els tres a base de pastes van ser uns Spatzle amb speck i gorgonzola, sorprenents i bons i uns Raviolis.

Mentre que la meva opció va ser un cop més, els Parppadelle dels records al ragú de conill que és el plat que he demanat la majors de vegades que he estat a Due Spaghi.

Due Spaghi ragu conill

Vins i postres a Due Spaghi

L’oferta actual de vins, és molt reduïda. Vam escollir un DO Terra Alta el Tres de Tres del celler Bernadí. Un vi que porta aquest nom, amb motiu de provenir de 3 parcel·les, 3 varietats de raïm: Garnatxa, Sirà i Merlot

Due Spaghi vi

Com postres, vam compartir un Semifred d’ametlla i llimona que va resultar molt bo i un tiramisú de pistatxo.

Due Spaghi semifredo

Due Spaghi tiramisu

Reflexions / Conclusions

Due Spaghi està ubicat en un espai especialment acollidor. Molt ben decorat i distribuït, amb servei amable i plats que venen de gust.

Vam trobar faltar a la carta i en la secció anti pasti, un parell d’opcions a base dels excel·lents embotits italians, que llueixen just al costat a Santo Porcello que pertany també a ells. Alguna raó estratègica deuen tenir per no fer-ho, però ho vam trobar faltar i pensem que seria positiu.

Mostro el tiquet i recordeu que érem tres,

Due Spaghi tiquet

Resum de Due Spaghi

  • Local amb encant
  • Servei amable i diligent
  • Plats que venen de gust
  • Bona RQP
  • i no us oblideu del seu annex Santo Porcello on trobareu oferta més informal

Vam publicar aquest restaurant amb els companys de 3(o+)aTaula, fa uns 3 anys. Si voleu llegir la nostra crònica, feu clic a,

I tot i que la seva ubicació balla entre Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni, el tinc ubicat a la primera. Per tant si voleu veure que més tinc publicat, feu clic a ,

Sense Pressa barri