El Cercle Restaurant, tot i que degut a la seva ubicació, pot donar la imatge de restaurant adreçat a l’oferta turística, en realitat és un lloc ben recomanable i amb bona oferta.

El Cercle Restaurant

Carrer dels Arcs, 5

www.elcerclerestaurant.com/

Tel.: 936 24 48 10

El Cercle Restaurant

El Cercle Restaurant

Nou dinar amb els de 3(o+)aTaula a Cercle Restaurant. Amb la tria a càrrec del Jordi i el post conjunt l’he escrit jo, amb el consens del grup.

No és pas la primera vegada que publico el Cercle Restaurant. És un lloc que m’agrada per la pau que transmet i per la sensacions que aporta l’edifici. L’havia publicat aquí i més recentment en el QueFEM, quan travessava moments més creïbles que els actuals. Ara com sabeu, ja els he abandonat 🙂

El Cercle Restaurant

Resulta interessant la seva doble oferta. És com si hi haguessin dos restaurants, en un mateix espai. O en realitat tres, si considerem la seva oferta més informal a la magnifica terrassa, encarada a Portal de l’Angel.

Possibilitats que ofereix el Cercle Restaurant

El Cercle Restaurant com restaurant mediterrani

Ubicat el la sala anomenada biblioteca, en un entorn càlid i acollidor, podem gaudir de les dues cartes. A més en la crònica conjunta veureu com vam demanar primers de la carta japonesa i segons de la que podem anomenar mediterrània.

El Cercle Restaurant arros

També El Cercle Restaurant ofereix cuina japonesa

Just a l’entrada que fa d’antesala del restaurant clàssic, trobem una barra japonesa, prou àmplia i en una zona que destaca per la seva lluminositat, on podem demanar les típiques especialitats japoneses. Podem fer-ho a la barra o en les taules. I imagino que en aquesta zona, també tenim accés a l’altre carta, però no ho he preguntat mai.

El Cercle Restaurant japonès

I finalment El Cercle Restaurant com terrassa «guai»

Per últim, si aconseguiu lloc a la terrassa, teniu a l’abast i en horaris amplis, tots la secció més pica – pica de la carta. I també un petit assortiment d’entrepans o molletes, tal com ara s’ha posat de moda la denominació. Per tant, un lloc ben envejable d’aconseguir taula quan el temps acompanya.

Conclusions a Cercle Restaurant

Un lloc prou interessant i que de moment sembla fer mèrits per aparèixer en la nostra Guia de 3(o+)aTaula de la propera edició d’hivern. I no oblideu que la podeu baixar lliurement fent clic a:

El Cercle Restaurant, tal com hem dit, és un lloc polivalent , en que en una mateixa taula pots gaudir de diferents cuines. I no pas a l’estil que avui en dia s’anomena fusió, sinó que estem parlant d’un restaurant amb «dues cuines» i fins i tot amb «tres estils». En conseqüència, el recomano sense masses dubtes.

Per acabar i com sempre dic, si voleu saber més de qui escriu i els seus criteris, feu clic en la següent imatge:

El Cercle Restaurant jo

I finalment, el punt de vista global de 3(o+)aTaula

Si voleu veure les fotos dels plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link: