El Com Restaurant, està realment ubicat a l’Hospitalet, però tocant BCN. Un bon lloc per torrades, formatges, embotits, etc.  

El Com Restaurant

Progrés  11 L’Hospitalet (a un tir de pedra de BCN)

www.llesqueriaelcom.com

Tel.: 934 48 06 16

El Com Restaurant sala

El Com Restaurant

Comentar que malgrat aquesta crònica estigui datada en 2015, tinc feed backs de persones molt properes, que em tenen al dia del lloc. Normalment esborro les cròniques amb més de tres anys, per obsoletes. Però aquesta l’he actualitzat i en realitat, el lloc continua igual de recomanable.

El Com Restaurant, també és conegut de manera col·loquial col La llesqueria degut a la seva oferta.

Es troba a pocs metres de BCN, però pertany a L’Hospitalet, on la frontera crec la marca la carretera de Collblanc que és la prolongació natural del carrer de Sants (i si vaig errat, tampoc ve d’un pam).

El títol original del post, tenia la llicencia de creuant el Mississipi, però heu d’entendre que els que vivim fora de BCN, un cop “baixem a Barcelona”, la fugida radial cap a una altre ciutat fronterera, ens costa una mica, ja sigui Hospitalet, Badalona, Santaco o la que sigui…

Descripció del lloc

Vaig saber de El Com Restaurant a partir d’un Twit que em va enviar @esthergonzalvo, que com agraïment a una recomanació meva, i em retornava una recomanació seva.

El Com Restaurant és un lloc agradable en que la cuina està just en un extrem de la barra, tocant el carrer.

És una cuina molt reduïda, però que a més de les típiques torrades, ofereixen altres plats com els que veureu tot seguit. Al servei hi ha una persona que vaig deduir és la parella de la que està a la cuina (ja sabeu que la meva extrema discreció -que us
garanteix una crònica no influenciada- té el problema de que aquestes coses, mai passen de les suposicions).

Vaig deduir de la conversa quan triàvem el vi, que la persona que serveix, és un bon expert en vins i disposen d’un bon assortiment. Després m’he assabentat que ja en tenen fama i organitzen activitats de tast i altres relacionades.

Que vam demanar a El Com Restaurant

Tot i que és un lloc en que es pot anar a menjar una torrada, nosaltres anàvem més forts i vam agafar primers i segons. Els primers van ser un agradable carpacció de carbassó, amb un lleuger toc de cocció i en que s’havia fos per sobre el stilton que l’acompanyava.

I també uns rillets que tenia por de l’excés de greix típic d’aquest producte. Però  van resultar molt poc greixós i agradables. Aquí teniu les imatges.

El Com Restaurant carbassó

El Com Restaurant rilletes

Com segons a El Com Restaurant, vam triar dues torrades. Jo vaig buscar la més light de tota la llista, doncs ja venia d’un divendres una mica carregat. La meva és la senzilla amb llom de dos colors i raça Duroc. I de la segona, ja veieu que és potent amb truita de mongetes i botifarra negra.

El Com Restaurant torrada truita

El Com Restaurant torrada llom

Com postres vam compartir uns carquinyolis i el vi va ser un Llepolia de la Terra Alta que va
resultar molt afruitat i agradable. No el coneixia i ens va sorprendre.

El Com Restaurant -vi-llepol

 

El Com Restaurant carquinyolis

No dic pas que El Com Restaurant, sigui un lloc per anar-hi expressament venint de lluny. Però atès que actualment em bellugo per Sants, s’hi arriba amb un agradable passeig per Avinguda Madrid. O també seguint el carrer de Sans direcció muntanya. Si hi aneu, segur que en sortiu ben satisfets. I el preu no és pas dels que et deixen fred….

El Com Restaurant tiquet

 

Finalment si voleu saber més de qui ho ha escrit, feu clic a: