El Tamboret a Cambrils, és un lloc molt recomanable, per un sopar informal a base d’embotits i formatge. En un local molt senzill, però amb tracte agradable. I amb bona selecció de vins i cerveses.  

El Tamboret

Carrer de les Barques,5 – Cambrils

El seu Facebook

Tel.: 628 10 93 54

Ja fa uns mesos vaig publicar El Tamboret i amb la promesa d’anar-hi més sovint, doncs el lloc m’encanta. Però no he complert massa bé, perquè de sempre m’ha fet mandra sopar a prop de casa. Per mi sopar va associat a anar una mica més lluny.

Vaig descobrir El Tamboret a partir de recomanacions de gent de total confiança, però al principi, que feia mandra, al ser un local molt bàsic i  en un carrer que tot i que cèntric, no és gaire acollidor.

Però quan passes pel davant de El Tamboret, et dona bones sensacions. Fins i tot el públic que està instal·lat en la seva poc acollidora terrasseta, notes que és diferent del que està instal·lat en la majoria de terrasses de Cambrils. I ho dic en positiu i sense definir-me més per no caure de nou, en alguna de les meves incorreccions polítiques. I #hastaaquipuedodecir 😅

També he de dir que en alguna ocasió, he anat a la part que funciona com botiga i ja ja veus la qualitat del producte. Recordo el primer dia, entrar a comprar un Reblochon, per fer una Tartiflette. I vaig entrar, pensant “quin reblochon tidran?” i vaig sortir amb un Reblochon fermier. Que pels que no sou del vocabulari, cal que ho traduïu com “nivell” 👍

Que es menja a El Tamboret

L’oferta és molt simplificada i queda resumida en la següent imatge. Ni més ni menys que això. Se suposa que qui hi entra, sap al que va….

O no 😅 doncs buscant si tenien pàgina web a El Tamboret, vaig caure a TripAdvisor i el morbo em va portar a buscar les negatives, que ja sabeu que segons com són, em motiven a anar. I quan amb estil tabarnio, veus que han escrit “to mu caro” o “dan poco queso y como muy normal”, et dius: “aquí cal anar” 😂

Vam escollir la Taula de Charcuterie amb producte francès (sinó ja hagués escrit xarcuteria) i la Taula de 4 formatges. No cal detalls dels components, doncs van variant en funció del que els arriba i pots negociar quins vols. Les taules arriben acompanyades de bones torrades…

Els vins a El Tamboret…

L’oferta de vins de proximitat, és un punt fort del lloc i a més servits a copes per si un tria aquesta opció. Aquest cop vam escollir ampolla sencera de Llepolia, un DO Terra Alta que ja coneixíem i al que l’aportació de Sauvignon blanc a la Garnatxa, li dona un caire especial, que va harmonitzar molt bé amb els plats.

El Tamboret llepolia

Resulta que no tenien l’ampolla sencera, doncs ja havien servit un parell de  copes. Però vam dir que ens anava bé així i veig que al tiquet ens han cobrat menys que el que val una ampolla sencera.  Pel que fa a postres, no em vam demanar.

Refelxions / Conclusions 

Penso que és un lloc molt interessant a Cambrils, per sopars informals a base de les seves especialitats. I amb un tracte planer que fa que et sentis a gust.

Vull reiterar que el local és molt senzill i amb «detalls» d’obra i mobiliari que s’han fet ells mateixos. per mi això no representa cap problema, però ho comento perquè a més d’amics i coneguts, em llegeixen molta gent, que igual els pot importar. Penseu que en el moment actual, moltes setmanes supero les 6.000 visites i ves a saber qui volta per aquí 😅 . Esperem no siguin els haters del TripAdvisor 😂.

La seva secció de botiga, que comunica a través d’aquesta obertura, té producte molt interessant per emportar a casa. A més de l’exemple del  Reblochon que ja he comentat, he fet compres de formatges per fer alguna fondue.

I quan els ha faltat algun dels que demano, m’han suggerit bones alternatives. Sinó fos perquè en les meves anades setmanals a BCN, passo sempre pel davant de VilaViniteca i alguna cosa porto, aniria molt més sovint a El Tamboret.

El tamboret tiquet

 

El Tamboret preu

RESUM de El Tamboret a Cambrils

  • A Cambrils en un carrer no gaire acollidor
  • Però amb molt bon producte i tracte
  • Vins de proximitat ben escollits i també cerveses artesanes
  • Un bon lloc per a gaudir de formatges
  • Ara tenen també un local a Tarragona
  • En conseqüència, molt recomanable per la zona

I si voleu veure altres llocs publicats de Cambrils o zona sud, feu clic aquí