Elche restaurant, és un lloc que suposem va tenir temps millors. Actualment no deixa de ser un lloc apte per turistes que busquen un lloc d’arrossos.

Elche restaurant interiorELCHE

 

Carrer de Vila i Vilà, 71

TEL.: 934 41 30 89

http://elcherestaurant.es/

Una nova visita de 3(o+) a Taula, que no ha estat gaire afortunada. Fem la tria de manera rotatòria i aquest, no el vaig pas triar jo. Però he d’admetre que tenia curiositat per anar-hi, doncs de fa molts anys.

Elche restaurant, es venia com un temple dels arrossos i crec recordar que amb bones referències, però per diferents motius, mai vaig acabar anant-hi.

Potser hagués calgut fer una mica de recerca abans o tant sols mirar el seu Facebook, que ja ens hagués donat pistes i tirat enrere,  veient algunes de les imatges que mostren. Però no ho vam fer i allà vam anar a parar… #culpa_nostra

Just entrats i ubicats a Elche restaurant, ja vam veure que no anàvem bé i que ens havíem ficat en un lloc que no calia. Una mica la mateixa sensació del dia de la visita al ja desaparegut Pitarra. Tot i que allà la cosa va quedar agreujada pel tema descomptes. Aquest aperitiu que ens van oferir, ja parlava sol i ens va activar les alarmes.

 

Elche restaurant entreteniments

Sensacions a Elche restaurant

Els plats, dels que alguns destacaven negativament, els podeu veure al post de 3(o+) a Taula, així com el que ens va costar, que sense ser car, resulta que costa pràcticament el mateix, que en llocs en que la qualitat i el servei estan a anys llum.
No deixa de ser curiós, com llocs com aquests, entren en decadència, després d’haver estat ben considerats durant anys… Deu ser llei de vida, però sap greu.

Realment al sortir ens sentíem molt tontos, tot i que aplicant la dita castellana de “al mal tiempo, buena cara”, ja vam donar-hi la volta i vam riure de les anècdotes observades, que tampoc quedaria bé descriure aquí. Però al final vam acabar així després del gag de las “galletitas de rigor“, que si expliquem a 3(o+) a Taula.

 

Elche restaurant sensacions

Punt de vista de 3(o+)aTaula de Elche restaurant

Per tant, si voleu saber-ne més de Elche restaurant, a través de l’opinió del grup, feu clic a:

 

 

 

I finalment i per acabar….