Elche restaurant, és un lloc que suposem va tenir temps millors. Actualment no deixa de ser un lloc apte per turistes que busquen un lloc d’arrossos.
ELCHE
Carrer de Vila i Vilà, 71
TEL.: 934 41 30 89
Una nova visita de 3(o+) a Taula, que no ha estat gaire afortunada. Fem la tria de manera rotatòria i aquest, no el vaig pas triar jo. Però he d’admetre que tenia curiositat per anar-hi, doncs de fa molts anys.
Elche restaurant, es venia com un temple dels arrossos i crec recordar que amb bones referències, però per diferents motius, mai vaig acabar anant-hi.
Potser hagués calgut fer una mica de recerca abans o tant sols mirar el seu Facebook, que ja ens hagués donat pistes i tirat enrere, veient algunes de les imatges que mostren. Però no ho vam fer i allà vam anar a parar… #culpa_nostra
Just entrats i ubicats a Elche restaurant, ja vam veure que no anàvem bé i que ens havíem ficat en un lloc que no calia. Una mica la mateixa sensació del dia de la visita al ja desaparegut Pitarra. Tot i que allà la cosa va quedar agreujada pel tema descomptes. Aquest aperitiu que ens van oferir, ja parlava sol i ens va activar les alarmes.
Sensacions a Elche restaurant
Realment al sortir ens sentíem molt tontos, tot i que aplicant la dita castellana de “al mal tiempo, buena cara”, ja vam donar-hi la volta i vam riure de les anècdotes observades, que tampoc quedaria bé descriure aquí. Però al final vam acabar així després del gag de las “galletitas de rigor“, que si expliquem a 3(o+) a Taula.
Punt de vista de 3(o+)aTaula de Elche restaurant
Per tant, si voleu saber-ne més de Elche restaurant, a través de l’opinió del grup, feu clic a:
I finalment i per acabar….
Caram…tota una sorpresa. Jo hi vaig anar farà 7 o 8 anys i en vam tenir una molt bona impressió, menjant una paella d'alt nivell. Però hi vaig tornar farà uns 2 anys i la paella ja no em va semblar que fos res especial tot i la fama. Cada cop pitjor doncs….
Aniràs aviat al rest del Messi/Germans Iglesias?)
Adrià
Si Adrià… el mateix que em dius, m'ho han corroborat en privat altres amics…. Decadència seria la definició….
No crec que per iniciativa pròpia vagi a Can Mesi…. Però no es pot dir mai…. Tampoc volia anar a l'Estimar (òrbita Adriàs) i el tinc encarregat per un reportatge aliè al meu bloc…. Però seguint la meva filosofia, sinó m'agrada no envio el reportatge i em menjo la factura…. #quepocoslohacen 🙂 🙂
Quina fritanga!!!, però mirant el seu Facebook tal com suggereixes, podria haver estat pitjor. Encara com no vau demanar sangria 🙂
Ara que ho dius, si que penso que allà la sangria deu ser la beguda habitual…. Però vaig escoltar servir vins que pensava ja no existien, com "Gloriosos crianzas" i coses viejunes d'aquests… 🙂
Dius que no gaire car… pel que heu menjat sí és car. No hagués estat car si el menjar fos correcte.
Nosatres vam estar a punt d'anar abans de la vostra publicació i finalment vam triar un altre per allà a prop. Quin encert!!! 🙂
Salut!
Em referia a preus que se solen pagar, per sortir en "lugares elegantes"… 🙂
Si ho mires a nivell RQP, fatal….
Salut!!
Sí, pepa, per mi és caríssim! aquest preu a un altre loco em sembra normal, corrente i fantàstic. aquí em sembla un horror. casualment els dos pitjors llocs, mateix preu! :_)
Dèu haver-hi un "preu recomanat" per restaurants decrèpits…. 🙂
La menció gratuita al Pitarra, era només per enfonsar-me?
#quinamalapersona #quantamaldat…
Divertida la imatge dels 3(o+) rient… Quan ens la van fer?
De veritat que recordava més el Pitarra, com fiasco del reportatge que anava a fer, que no pas com idea teva…. però ara que ho dius…. 🙂 🙂
La foto dels 3, li vaig demanar al noi de las galletitas….
La cosa que surt al cost del pà… parlava?
La veritat és que feia una mica de fàstic…. 🙂
Sembla una lionesa de xocolata del Mercadona… però sense la lionesa.
Va ser una de les primeres senyals d'alarma…. De fet la primera va ser el traje del maître i la corbata torta… "que son estilos que ya no se yeban"… (La Y de yeban, és intencionada… 🙂
Muy demodé tot, jajaja