Entrepanes Díaz és un lloc ben curiós on serveixen menjar informal, en una atmosfera amb aire retro. Amb bon producte i servei, que ens pot solucionar un àpat ràpid.

Entrepanes Díaz

Pau Claris, 189

La seva web de reserves

Tel.: 934 15 75 82

Capet-entrada

Entrepanes Díaz, és un lloc al qual difícilment hagués aterrat a dinar, sense els condicionants d’haver quedat amb el meu fill, que disposava de temps limitat entre dues reunions i em va dir que busqués un lloc «tocant a la feina».

I més que tocant, vaig trobar Entrepanes Díaz, a la mateixa illa on ell treballa. I com ell ja el coneixia i sabia que li donaria l’«aprovat», allà vam quedar.

Pertany a la mateixa propietat que Bar Mut, que està allà mateix només travessant el carrer. Bon lloc també Bar Mut, tot i que ara fa temps que no hi vaig. I bàsicament perquè trobo la seva relació qualitat-preu, no gaire ajustada i això per a mi, és un factor decisiu a l’hora d’escollir un restaurant.

Entrepanes Díaz, és un lloc ben dissenyat al que han sabut donar un aire retro i l’ambientació, així com l’estil de servei, dona el pego. Si això li afegim que el producte que arriba a les taules és bo, ja tenim la clau d’èxit d’aquest lloc al qual tot i llegir-ne cròniques, mai havia estat.

Que ofereixen a Entrepanes Díaz

Tot i que a partir del seu nom, es pugui pensar que només hi trobarem entrepans, podeu veure a la carta que ofereix més possibilitats. No moltes, però les suficients per poder fer un àpat sense pa, si així es vol.

Entrepanes Diaz carta

Que vam demanar

Quan vaig a llocs, on qui m’acompanya ja els coneix, sempre dic que poden escollir per a mi, a no ser que a la carta vegi plats que m’atreguin especialment o no em vinguin de gust. Per tant, via lliure i va anar arribant tot això

En primer lloc, el que a Entrepanes Díaz anomenen Ensaladilla de Cadis. Molt bona.

Entrepanes Díaz ensaladilla

I un parell de tortas de camarón, que estaven també cruixents i realment bones.

Entrepanes Díaz camaron

Un parell de croquetes de pernil, ben correctes.

I finalment per tal de no sortir sense haver tastat cap entrepà, en vam demanar un parell, que ja vam preguntar si podien arribar tallats per tal de poder-los compartir. Van arribar el de calamars a l’andalusa i el de costella de porc a la BBQ.

Entrepanes Díaz calamares

Realment bons els dos i no hauria tingut pas problema en repetir d’un o demanar un tercer ?.

Vins i postres a Entrepanes Diaz

El tema vins a copes el tenen ben resolt i ja a la carta de vins, arriba molt ben especificat. Vam demanar una copa de Penedès i una de Montsant, que així mateix venen especificats a la carta, sense donar més detalls. Però ja ho signaria jo per altres llocs on sembla que els vins a copes siguin la ventafocs.

I en quant a les postres a Entrepanes Díaz, n’ofereixen 4 i va arribar el pastís de formatge, que vaig tastar una mica i estava prou correcte.

Entrepanes Díaz formatge

Conclusions i Reflexions

El lloc està prou bé, amb una decoració forçadament retro i taules minúscules de marbre, que em feien recordar alguns bistrots de França. El producte que ofereixen és prou bo i el servei proper i amable.

Entrepanes Diaz, és d’aquells llocs, que de tenir-lo a prop, més d’un cop m’hi deixaria caure per algun entrepà. I quan fa bon temps, la seva terrassa exterior, es veu ben agradable. I tot i ser a Pau Claris, en estar a dalt de tot, els vehicles encara no han agafat embranzida i el soroll pot ser acceptable.

No us puc dir gaire cosa dels preus, que podeu veure a la carta, perquè no estic al dia dels preus d’entrepans amb cuina. Just a continuació, teniu el tiquet.

En definitiva, un lloc que si teniu clara la seva oferta i busqueu precisament un àpat informal, crec pot agradar.

Entrepanes Díaz tiquet

RESUM a Entrepanes Diaz

  • Local petit amb decoració agradable
  • Bon producte
  • Servei eficaç i amable
  • Recomanable per àpats informals o fer un mos