Fermí Puig. Un paio ben curiós que fa de cuiner. I mostrant rancúnia al fer-me fora del seu restaurant, per una crònica meva de feia 4 anys 🙂

Fermí Puig m’expulsa  i i jo celebro els 1.750.000 clics 🙂

(de fet va ser negació de servei)
……..I’m so excited 🙂

Fermí Puig imatge

Abans de començar a explicar la meva primera expulsió, agrair-vos les vostres visites, que sense vosaltres, mai hagués arribat a aquests MILIO i TRES QUARTS,  xifra, que no deixa de ser una anècdota. De fet, no pensava fer cap post especial, però el passat dijous, va passar un fet entre curiós i divertit que ha donat joc per a publicar-lo.

Fermí Puig enfurismat , va i em fa fora…  🙂

Si… em van fotre fora d’un restaurant o millor dit, es van negar a donar-me dinar... I tot per culpa entenc, d’un post que vaig escriure al 2013, en que com sempre vaig donar la meva visió, després d’anar-hi i veure que les meves percepcions, no coincideixin amb les cròniques exciteds, llegides post inauguració. Per si algú té curiositat, el podeu llegir a Fermí_Puig_2013  🙂

Algun dels meus detractors… (sé que em llegiu!!!  ??), pensarà que com és que vaig tornar Fermi Puig. I amb raó, doncs no soc massa de tornar a llocs que no m’han convençut. Però amb un bon amic, quedem per dinar periòdicament i un dia tria un i l’altre dia tria l’altre i aquest cop li tocava a ell. I vaig pensar… perquè no?. Feia més de tres anys que no hi havia anat i igual havien millorat i podria publicar-lo en positiu

Descripció dels fets a Fermí Puig 

Vam entrar  i el meu amic que és ben conegut en aquests àmbits, es va saludar efusivament amb el cap de sala, ens van col·locar en una taula de la zona VIP (just al costat hi havia en Basté de RAC1), vam demanar algunes begudes i passats alguns minuts i mentre llegíem la carta, va aparèixer el cap de sala i va dir al meu amic “si podia anar un moment a la cuina, que el xef el volia saludar”.

El meu amic va entrar a la cuina de Fermí Puig i en va sortir al cap d’una estona, i entre compungit i enfadat, em va dir “hem de marxar”…. Primer vaig pensar que es tractava d’un broma, però ja vaig veure que no…

He de confessar, que sempre he pensat que algun dia passaria, però ho imaginava en un lloc menys (teòricament) professional. I els que em coneixeu, ja imagineu que em va fer riure, tot i que vaig guardar les formes, per respecte al meu amic, que penso va passar un mal tràngol i més quan ell ni sabia que jo, havia publicat aquest restaurant, feia més de tres anys 🙂 .

I em va fer pena el tal Fermí Puig…

I vaig pensar que tenint una oportunitat de millora, ho va tirar tot per terra. Després intercanviant privats amb amics del sector gastronòmic, ja he descobert, que en rauxes d’aquestes, és veu que hi té una certa experiència. Jo ni el conec, ni sé, la cara que fa… Com a molt li conec la veu, d’un programa de RAC1, on l’escolto algun dia mentre condueixo i discuteix amb les senyores que truquen parlant de “trucus” per fer canelons i plats així..

En quant al nostre dinar, ja us imagineu que no és cap drama trobar llocs alternatius per la zona del Eixample, un dijous migdia. No ens vam quedar pas sense dinar i tampoc vull quedar ara, com la faula de la guineu i el raïm. Però mireu de quin menú em vaig salvar.

 

Fermí Puig guineu

El menú que ofereixen allà 🙂

Vaig fer foto del menú a Fermí Puig que tenen exposat al carrer. Mentre esperava al meu amic i ja veieu de que va: Un menú de 35€, que ben bé podria ser de 15€. Però té el reclam, de “barra libre de vinos“, per cert de gamma baixa, que nosaltres no haguéssim pas aprofitat, doncs ens venia de gust una mica més de nivell.

Fins i tot ja havíem demanat una ampolla d’un prestigiós xampany i el cambrer havia canviat les copes… que per cert en va trencar una, no sé si nerviós, perquè ja veia que passava alguna cosa..

Mireu una mica… sembla un menú de 15€… Botifarra amb mongetes, Sípia amb mandonguilles, Trinxat, Patates amb botifarra negra… Que no dubto que siguin bon plats eh?… però ja m’enteneu. I boníssim lo del cafè inclòs i en lletra petita servei de pa, 1,50€ 🙂 .

Fermí Puig carta

RESUM de les habilitats d’en Fermi Puig 🙂

Em costa d’entendre que, si el meu post de 2013, li va disgustar, i els robots de Google, el mostren a les cerques en els primers llocs, encara tres anys després, no m’ho hagués fet arribar d’alguna manera. El meu correu és públic i està visible al mateix lloc on apareix la meva foto, que li devia permetre identificar-me.  I jo tampoc tinc cap problema en retirar un post, un cop ha passat la punta de lectura. Doncs en aquest àmbit en pocs mesos una opinió pot quedar obsoleta. De fet jo no tenia ni idea de que al fer cerques, sortís als primers llocs. Just m’he assabentat ara, quan ho va manifestar com argument de no admissió.

En cap cas pretenc disgustar a ningú, que fa la seva feina. Jo em limito a explicar com m’ha anat la festa. Però quan veig que la realitat, no té res a veure amb la realitat paral·lela, que s’ha publicat, ho manifesto… I cada un que cregui a qui vulgui. I a més estic en minoria, que de panxa_agraïts, fent de ‘palmeros’, en hi han un munt.

Realment em va fer MOLTA, MOLTA pena el Fermí Puig…:

  • per la manca de capacitat de resoldre conflictes
  • per l’amargor de “recordar-se de”, quasi 4 anys després
  • per no tenir la capacitat de donar-hi la volta
  • per ser tant covard de no atrevir-se a dir-ho personalment

Ahhhh… per acabar, que us hi jugueu de que abans d’un mes, apareix alguna crònica excited d’aquest lloc?. Podríem fer apostes de quins seran els PALMEROS que sortiran d’allà exciteds-exciteds.. 🙂