Fonda Espanya, és un restaurant, que té com valor afegit, l’estar ubicat en un espectacular edifici modernista, que per ell mateix, ja mereixeria una visita. Si li afegim que la cuina ofereix bon nivell, ja passa a la categoria de recomanables

Fonda Espanya

Carrer de Sant Pau, 9-11

www.hotelespanya.com/

TEL.: 935 50 00 00

Fonda Espanya-interior

Fonda Espanya

Nova trobada amb els de 3(o+)aTaula i aquest cop lo va tocar escollir al Jordi. El post comú que trobareu al link, ha estat al meu càrrec i com sempre amb el consens del grup.

Aquesta ha estat la tercera visita, que he fet a la Fonda Espanya, en els darrers temps. La primera, no em va acabar de convèncer i de fet va ser quan encara no havien canviat l’equip de cuina. La segona va tenir lloc ara no fa massa i tot i que ens va agradar, al fer el menú de migdia, vaig preferir no publicar-la. I aquesta tercera, amb els amics de 3(o+)aTaula i ja escollint a la carta, m’ha convençut en positiu. D’aquí el títol “A la tercera va la vençuda”.

La cuina està ben treballada, el servei professional i proper i les presentacions ben cuidades. A ben segur algunes estan pensades pel públic visitant, però són ben acollides pel públic local.

Fonda Espanya-galeta

Molt interessant també que l’hotel que ubica el restaurant, disposa d’una molt agradable terrassa, on gaudir de sobretaules, prenent els cafès o les copes corresponents.

Fonda Espanya-terrassa

Quan us fixeu en el tiquet que mostrem al post conjunt, veureu que el preu va ser força moderat. Més que el que mostro tot seguit com a preu mitjà. I això és degut a que enlloc d’escollir els típics plats principals de carn o peix, vam optar per plats de la secció entrants. Vaja… que ens venien més a gust, que els clàssics de la secció principals.

Fonda Espanya-preu

Fonda Espanya: Post conjunt de 3(o+)aTaula

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link: