Fragments Cafè, és un lloc ben recomanable. Ubicat a Les Corts, en una plaça molt agradable, amb carta curta, però ben dissenyada i un pati interior que per si sol, mereix la visita.  

Fragments Cafè

Plaça de la Concòrdia 12

Pàgina web del lloc

Tel.: 934 19 96 13

Fragments Cafè-pati

Fragments Cafè

Fragments Café a la Plaça de la Concòrdia a les Corts, dona la sensació de ser un bar més d’aquesta agradable plaça, ubicada a dos passos de l’Illa i el Corte Inglés. Just darrera de l’hotel Hilton Diagonal.

Però a la que travesses la porta, t’adones de que estàs entrant en un restaurant amb aire de bistró. I les bones sensacions augmenten a la que travesses aquesta sala i passes al jardí de darrera, un petit oasis on poder dinar i sopar a l’aire lliure. I fer un àpat en una torre noucentista, que fa cantonada en aquesta plaça, és una agradable experiència.

La direcció de Fragments Cafè, la porta actualment el xef Salva Gálvez, que comparteix les dues tasques. El conec d’etapes anteriors i és una persona que amb total discreció, coneix la feina que té entre mans. I ha sabut adaptar una oferta, adequada a aquest lloc, amb una carta reduïda, però alhora amb plats ben atractius per sopars informals o no tant. La carta és molt senzilla i adequada a l’entorn i públic. Amb plats molt ben pensats per a compartir, com poden ser el plat d’antipasti que vam demanar o el de vermut, en que ofereixen un combinat amb dau de salmó, croqueta, seitons, manxego, pebrotet picant i ensaladilla.

Que vam escollir a Fragments Cafè…

Després de mirar la carta, vam optar per compartir els antipasti, que recomano per la qualitat dels components. Prèviament ens havien servit com entreteniments, unes excel·lents olives i un salmorejo amb sardina fumada.

Fragments Cafè-olives

Fragments Cafè-salmorejo

Fragments Cafè-antipasti

I ja tot seguit els plats principals que van ser el peix de llotja, corball era el del dia. I jo vaig optar per una tagliata de tonyina amb sake vermell. El corball excel·lent tot i que presentat en un punt de cocció, una mica superior als nostres gustos. Però és el que sempre dic, que si el serveixen al meu gust, més d’un client el retornaria. I com sempre faig la reflexió –de fet burla- de que mai deixaran de meravellar-me, aquests presumptes gurus foodies, que critiquen els punts de cocció, com sinó hi hagués més món que ells… I algun d’aquests fins i tot feia abans de cuiner 🙂 🙂  La meva tagliata, em va sorprendre i agradar.

Fragments Cafè-corball

Fragments Cafè-tonyina

Vam compartir unes postres. Una sopa d’alfàbrega amb cremós de xocolata blanca i maduixes.

Fragments Cafè-postres

La carta de vins de Fragments Cafè, està ben dissenyada amb referències properes ben escollides. I la secció de vins naturals, també hi té cabuda, però permeten al client, decidir si escull o no aquesta opció. Que m’emprenya bastant quan em trobo només vins naturals, perquè l’il·luminat del restaurant així ho ha decidit. O perquè fa modern… #llibertat_en_escollir_el_vi 🙂

Fragments Cafè-Furvus

I recordem finalment, que Fragments Cafè, no és només un restaurant. S’hi pot anar a fer una cervesa, un vinet, un cocktail o un vermut, en la seva envejable terrassa que dona a la Plaça. I degut al seu horari, també a berenar, doncs hi han dies que no tanquen per la tarda. A la web, teniu els horaris…

Fragments Cafè tiquet

RESUM de Fragments Cafè

  • Ambient jove i molt agradable
  • Servei atent i amable, tot i que en moments de màxima afluència l’atenció lògicament pot disminuir
  • Carta curta , però molt ben pensada.
  • Interessant menú de migdia a preu molt raonable
  • El pati interior, és realment un objecte de desig
  • Preus moderats i amb producte de qualitat.