Germans Miquel’s és un Restaurant a Cambrils, senzill i entranyable. Bons peixos, arrossos i marisc, a preus continguts atès la qualitat del producte.

Germans Miquel’s

Consolat del Mar 28 (segona línia de mar, al centre-centre de Cambrils)

Facebook
TEL.: 977 79 16 53

Germans Miquels entrada

 

Feia 3 mesos i un dia que no anava a cap restaurant per culpa del confinament coronavirus. I tenia ganes de tornar-hi per solidaritat i intentar donar una mica d’ànims.

No puc anar encara a BCN, que és el meu hàbitat natural de restaurants, però si tinc al meu abast els del sud de Tarragona i vaig voler fer-ho amb un de molt especial per mi, que ja he publicat un munt de vegades. Va ser un dels 3 restaurants amb què vaig començar la web, ara ha fet 11 anys.

Els que em coneixeu, encara que no hagués posat títol, sabríeu que parlo de Germans Miquel’s a Cambrils. És un lloc especial per mi, ja que està associat a molts moments de felicitat i celebracions. I amb bon producte i tracte afable per a tothom, que s’agraeix.

Com he explicat en anteriors posts del mateix lloc, Germans Miquel’s permet anar-hi a molts nivells. No és un lloc que es pugui definir com econòmic, perquè el producte que treballen és de nivell, però permet moltes opcions que m’agradaria resumir.

Opcions a Germans Miquel’s

1-Anar a fer un arròs…

És molt típic allà anar a fer un arròs dels diferents que ofereix i demanar alguns plats inicials per a compartir. Recomano especialment els llucets fregits, els musclos a la marinera, els caragols de mar i evidentment qualsevol marisc.

2-Anar a fer uns entremesos…

Els entremesos de peix, es demanen com plat únic, i que ja he descrit en diverses ocasions. En resum, són una seqüència de plats, primer freds i després calents i tal com diu el nom, a base de peix i marisc. Si mai ho heu provat, ho recomano especialment. Són 32 € i no cal demanar res més.

3-Anar a fer una mariscada

També la mariscada a Germans Miquel’s, és molt recomanable i amb una qualitat – preu molt bona. Una mariscada que aquest darrer cop vaig veure tenien a 49 €. I en la que evidentment no tots els productes poden ser prèmium a aquest preu, però si més que bons.

4-Anar a compartir plats, estil pica-pica

I ja la darrera opció que hem fet moltes vegades, que va de compartir plats a l’atzar i en què el preu dependrà del que escollim. No és el mateix demanar la seva sèpia a la planxa trossejada, que demanar ostres o els seus escamarlans a la planxa que arriben tallats longitudinalment.

Que vam demanar a Germans Miquel’s

En aquesta ocasió vam entrar amb la idea de demanar arròs i un parell de plats previs per a compartir. Van ser els seus excel·lents llucets fregits i també unes escopinyes obertes a la planxa.  També i com entreteniments,  ens van oferir uns seitons i les dues salses habituals, que són de vici 😅. Amb això i el pa, ja podria haver dinat.

Germans Miquel's llucets

I com plat principal, l’arròs que vam demanar caldós i de marisc. Mostro la imatge abans i després de servir.

Germans Miquel's arròs caldós

 

Vins i postres

La carta de vins és senzilla, però ha anat millorant amb els anys.  I tot i que el públic d’aquest lloc, no sol ser gaire exigent en el tema vins, han fet l’esforç d’anar incorporant vins de proximitat i amb una certa gràcia. En aquesta ocasió vam agafar el Rebels de Batea blanc.

La carta de postres a Germans Miquel’s, és molt clàssica i per la meva part, n’hauria prescindit, però no sempre la companyia ho veu igual. En conseqüència em va tocar compartir unes lioneses banyades amb xocolata 😅.

Germans Miquel's lioneses

Conclusions / Reflexions a Germans Miquel’s

Es tracta d’un lloc portat per dos germans, un a la cuina i el Xavi a la sala. I amb una clientela fixa, en la que el turisme llunyà és molt poc freqüent. I bona part dels clients que van entrant, el Xavi els coneix pel nom, el que és tota una garantia de fidelitat.

Per tant, Germans Miquel’s llueix d’honestedat i aquest és un dels seus valors principals, juntament amb el bon producte.

I no dic massa més per no semblar un publi-reportatge, que en realitat no ho és. Però com deia al principi del post, és un lloc al que tinc especial estima.

 

Resum d’aquest Restaurant a Cambrils

  • Restaurant a Cambrils senzill i entranyable, amb clientela habitual
  • Bon peix, arrossos i marisc
  • Preus continguts atès la qualitat del producte
  • En temporada alta i caps de setmana, molt recomanable reservar
  • Germans Miquel’s , és un dels llocs en que globalment gaudeixo mes, per producte, tracte i senzillesa
  • En conseqüència, un Restaurant a Cambrils, molt  recomanable

Finalment us vull recordar, que la zona és molt bona a nivell gastronòmic. I us deixo un link, a un post que vaig dedicar a la zona costanera de Tarragona. Feu clic al mapa i teniu un bon repertori,