Germans Miquel’s és un Restaurant a Cambrils, senzill i entranyable. Bons peixos, arrossos i marisc, a preus continguts atès la qualitat del producte. En dies de temporada alta, imprescindible reservar. La tardor s’allarga a Cambrils i fins i tot l’hivern pot ser un bon moment.

Germans Miquel’s

Consolat del Mar 28 (segona línia de mar, al centre-centre)
Facebook
TEL.: 977791653

Germans Miquels entrada

 

Els que m’aneu llegint, sabeu que aquest lloc és especial per mi, doncs està associat a molts moments de felicitat i celebracions. Segurament el miro amb bons ulls i és possible que alguns  punt de vista puguin arribar a ser esbiaixat.

Feia més d’un any que no publicava Germans Miquel’s i penso que mereix un nou post.

Bon producte, ben presentat, tracte afable, és el que necessito i agraeixo. I de tants cops que he estat, ens hem convertit en amics i fins i tot algun cop hem fet algun àpat fora de les seves instal·lacions.

Com he explicat en anteriors posts del mateix lloc, German’s Miquels permet anar-hi a molts nivells. Econòmic no és, perquè el producte amb que treballen és de nivell. Però permet moltes opcions que m’agradaria resumir.

Opcions a Germans Miquel’s

1-Anar a fer un arròs…

És molt típic allà anar a fer un arròs dels diferents que ofereix i demanar alguns plats inicials per a compartir. Recomano especialment els llucets fregits, els musclos marinera, els cargols de mar i evidentment qualsevol marisc.

2-Anar a fer uns entremesos…

Els entremesos de peix, es demanen com plat únic, i que ja he descrit en diverses ocasions. En resum, són una seqüencia de plats, primer freds i després calents i tal com diu el nom, a base de peix i marisc. Si mai ho heu provat, ho recomano especialment. Són 32€ i no cal demanar res més.

3-Anar a fer una mariscada

També la mariscada a Germans Miquel’s, és molt recomanable i amb una qualitat – preu molt bona. Una mariscada que aquest darrer cop vaig veure tenien a 49 €. I en la que evidentment no tots els productes poden ser prèmium a aquest preu, però si més que bons.

4-Anar a compartir plats

I ja la darrera opció que he fet moltes vegades, que va de compartir plats a l’atzar i en que el preu dependrà del que escollim. No és el mateix demanar la seva sèpia a la planxa trossejada, que demanar ostres o els seus escamarlans a la planxa que arriben tallats longitudinalment.

Que vam demanar en aquesta ocasió

Volíem no sortir massa tips perquè el vespre era castanyada i volíem fer un bon sopar a casa.  Per aquest motiu vam optar per compartir plats. Com entreteniments ja ens van posar uns seitons i ja les dues salses habituals, que són de vici😅. Amb això i el pa, ja podria haver dinat.

Vam començar amb els seus excel·lents llucets fregits i també uns cargols de punxes, sempre recomanables allà. I com sempre acompanyats del duet de salses característic de Germans Miquel’s.

Germans Miquel's peixet

I tot seguit vam compartir el turbot, fet a l’estil Orio. La foto mostra ja la ració compartida.

Germans Miquel's turbot

Vins i postres

La carta de vins és senzilla, però ha anat millorant any darrera any.  Tot i que el public d’aquest lloc, no sol ser gaire exigent en el tema vins, han fet l’esforç d’anar incorporant vins de proximitat i amb una certa gràcia. En aquesta ocasió i pel motiu abans comentat, vam prescindir del vi i demanar cerveses.

La carta de postres a Germans Miquel’s, és molt clàssica i vam demanar un músic. Sempre arriba acompanyat de moscatell, però com coneixen la meva poca afició al moscatell, ens van oferir com obsequi de la casa o premi a la fidelitat, un parell de copes d’aquest vi de Capçanes.

Germans Miquel's pansal

Conclusions / Reflexions a Germans Miquel’s

Es tracta d’un lloc portat per dos germans, un a la cuina i el Xavi a la sala. I amb una clientela fixa, en la que el turisme llunyà és molt poc freqüent. I bona part dels clients que van entrant, el Xavi els coneix pel nom, el que és tota una garantia de fidelitat.

Germans Miquel’s llueix d’honestedat i aquest és un dels seus valors principals, juntament amb el bon producte.

I no dic massa més per no semblar un publi-reportatge, que en realitat no ho és. Però com deia al principi del post, és un lloc al que tinc especial estima.

Aquest va ser el cost, més econòmic que l’habitual al prendre 4 cerveses  en lloc de vi, i compartir 3 plats.

Resum d’aquest Restaurant a Cambrils

  • Restaurant a Cambrils senzill i entranyable, amb clientela habitual
  • Bon peix, arrossos i marisc
  • Preus continguts atès la qualitat del producte
  • En temporada alta i caps de setmana, molt recomanable reservar
  • Germans Miquel’s , és un dels llocs en que globalment gaudeixo mes, per producte, tracte i senzillesa
  • En conseqüència, un Restaurant a Cambrils, molt  recomanable

Finalment us vull recordar, que la zona és molt bona a nivell gastronòmic. I us deixo un link, a un post que vaig dedicar a la zona costanera de Tarragona. Feu clic al mapa i teniu un bon repertori,