Germans Miquel’s és un Restaurant a Cambrils, senzill i entranyable. Bons peixos, arrossos i marisc, a preus continguts atès la qualitat del producte. I amb un tracte excepcional.

Germans Miquel’s

Consolat del Mar 28 (segona línia de mar, al bell mig de Cambrils)

el seu Instagram
TEL.: 977 79 16 53

Germans Miquels entrada

 

Hem deixat passar la Setmana Santa i hem tornat a Germans Miquel’s, ara que  en primavera, Cambrils està impactant. A més calia felicitar-los pel seu 25é aniversari, treballant amb passió i durament, al seu restaurant.

Al final d’aquest post, teniu un enllaç que us mostra de manera detallada, tots els llocs que m’agraden de la zona sud de Catalunya. Sense més pretensions que voler-los compatir i amb el risc d’ignorar-ne d’altres que potser mereixerien ser-hi.

Germans Miquel’s a Cambrils, és un lloc especial per a mi, que està associat a molts moments de felicitat i celebracions. I amb bon producte i tracte afable per a tothom, que s’agraeix. La senzillesa que menciono al títol, és una de les virtuts del lloc.

Com he explicat en anteriors posts del mateix lloc, Germans Miquel’s permet anar-hi a molts nivells. No és un lloc que es pugui definir com econòmic, perquè el producte que treballen és de nivell, però permet moltes opcions que m’agradaria resumir.

Opcions a Germans Miquel’s

1-Anar a fer un arròs…

És molt típic allà anar a fer un arròs dels diferents que ofereix i demanar alguns plats inicials per a compartir. Recomano especialment els llucets fregits, els musclos a la marinera, els caragols de punxes i evidentment qualsevol marisc.

2-Anar a fer uns entremesos…

Els entremesos de peix, es demanen com plat únic, com ja he descrit en diverses ocasions. En resum, són una seqüència de plats, primer freds i després calents i tal com diu el nom, a base de peix i marisc. Si no ho heu provat mai, ho recomano especialment.

3-Anar a fer una mariscada

També la mariscada a Germans Miquel’s, és molt recomanable i amb una relació qualitat-preu molt bona. Una mariscada que està al voltant dels 60 €. I en la que evidentment no tots els productes poden ser prèmium a aquest preu, però si més que bons. Una opció perfecta per a qualsevol celebració.

4-Anar a compartir plats, estil pica-pica

I ja la darrera opció que hem fet moltes vegades, que va de compartir plats a l’atzar i en què el preu dependrà del que escollim. No és el mateix demanar la seva sèpia a la planxa trossejada, que demanar ostres o els seus escamarlans a la planxa que arriben tallats longitudinalment.

Que vam demanar a Germans Miquel’s

En aquesta ocasió vam entrar amb la idea de demanar 2 plats inicials i després compartir la mariscada. No tenien els llucets fregits que demanem habitualment, però si un variat de fregits, que vam acceptar. I ja ens va dir el Xavi, que no demanéssim més.

Com entreteniments,  ens van oferir aquestes sardines en escabetx que estaven espectaculars. Aquí les veieu amb les dues salses habituals, que són de vici 😅. Amb el pa i les salses, ja podria dinar.

I el variat de peix fregit que vam gaudir molt. Quina diferència entre algunes fritangues i els fregits bons!.

GermansMiquels freginada

Tot seguit van anar arribant els plats que configuren la seva mariscada i que arriben per etapes, començant pels musclos i els cargols de punxa. Hem demanat un munt de cops els cargols de punxa a Germans Miquel’s i sempre sorprenen per bons.

Algun secret deuen tenir, perquè a casa, no ens queden al mateix nivell. Per cert, la foto vam recordar fer-la quan ja havíem menjat alguns musclos 😅.

i ja a continuació arriben els serveis calents de la mariscada: canyuts, escopinyes i cloïsses.

Per continuar amb els llagostins, gambes i escamarlans.

Germansmiquels mariscada

I finalment el mig llamàntol, perquè recordem que es tractava d’un única mariscada a compartir.

Germans Miquel's llamantol

Vins i postres

També la carta de vins és senzilla, però ha anat millorant amb els anys, fent l’esforç d’anar incorporant vins de proximitat, escollint en aquesta ocasió un DO Terra Alta, que ens agrada molt i que ha anat guanyant terreny els darrers anys. 

Germans Miquel's vi

La carta de postres a Germans Miquel’s, és molt clàssica i en aquesta ocasió la Marta va demanar el seu bescuit amb xocolata calenta, que vaig tastar i puc donar fe del bon nivell. 

Germansmiquel postres

Conclusions / Reflexions a Germans Miquel’s

Es tracta d’un lloc portat per dos germans, un a la cuina i el Xavi a la sala, amb clientela bàsicament fixa i on el turisme llunyà és molt poc freqüent. I amb el detall que bona part dels clients que van entrant, el Xavi els coneix pel nom, que és tota una garantia de fidelitat.

I just el passat divendres migdia, superada la Setmana Santa, el local feia goig de clientela i tota de proximitat-proximitat 😏 i és que Germans Miquel’s llueix d’honestedat i aquest és un dels seus valors principals, juntament amb el bon producte.

I no dic massa més per no semblar un publireportatge, que no ho és, però tinc especial estima a aquest lloc.

I una cosa que segurament us estranyarà que comenti, però que dona pistes del lloc. En pocs restaurants (tret dels estrellats i semblants), trobareu uns serveis tant pulcres. He estat més de 50 vegades a aquest lloc i mai ha fallat el sabó, ni l’assecador, ni el dispensador de tovalloles, que queda fora de la foto.

Per últim dir que en cap cas,  competeix en la lliga d’«aspirants a Michelin», que sembla ser una «tendència» actual a Cambrils, on més d’un lloc intenta jugar en aquesta lliga i els va una mica ample. Però cada un sap el que ha de fer i qui soc jo per dir-ho 😅.

Germans Miquel's tiquet

Germans Miquel's avaluacio

Resum d’aquest Restaurant a Cambrils

  • Restaurant a Cambrils senzill i entranyable, amb clientela fixa
  • Bon peix, arrossos i marisc
  • Preus continguts atès la qualitat del producte
  • En temporada alta i caps de setmana, molt recomanable reservar
  • Germans Miquel’s , és un dels llocs en que globalment gaudeixo més, per producte, tracte i senzillesa
  • En conseqüència, un Restaurant a Cambrils, molt  recomanable

Finalment us vull recordar, que la zona és molt bona a nivell gastronòmic. I us deixo un enllaç a un post que vaig dedicar a la zona costanera de Tarragona. Feu clic al mapa i teniu un bon repertori,

Finalment, si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.