Germans Miquel’s és un Restaurant a Cambrils, senzill i entranyable. Bons peixos, arrossos i marisc, a preus continguts atès la qualitat del producte. I amb un tracte excepcional.
Germans Miquel’s
Consolat del Mar 28 (segona línia de mar, al bell mig de Cambrils)
el seu Instagram
TEL.: 977 79 16 53
Normalment en la meva ruta de restaurants, em dono un espai d’uns dotze mesos entre les respectives publicacions. Però Germans Miquel’s, és un lloc especial per a mi, perquè el tinc associat a molts moments de felicitat i celebracions. I aquest cop, també hi anàvem a celebrar alguns cosa.
A Germans Miquel’s, trobo bon producte i tracte afable per a tothom, cosa que s’agraeix. I el tipus de cuina que t’esperes trobar a Cambrils, en uns temps que més d’un restaurant vol jugar en una lliga d’innovació i creativitat mal entesa.
Com he explicat en anteriors posts del mateix lloc, Germans Miquel’s permet anar-hi a molts nivells. No és un lloc que es pugui definir com econòmic, perquè el producte que treballen és de nivell, però permet moltes opcions que m’agradaria resumir.
Opcions a Germans Miquel’s
1-Anar a fer un arròs…
És molt típic allà anar a fer un arròs dels diferents que ofereix i demanar alguns plats inicials per a compartir. Recomano especialment els llucets fregits, els musclos a la marinera, els caragols de punxes i evidentment qualsevol marisc.
2-Anar a fer uns entremesos…
Els entremesos de peix, es demanen com plat únic, com ja he descrit en diverses ocasions. En resum, són una seqüència de plats, primer freds i després calents i tal com diu el nom, a base de peix i marisc. Si no ho heu provat mai, ho recomano especialment.
3-Anar a fer una mariscada
També la mariscada a Germans Miquel’s, és molt recomanable i amb una relació qualitat-preu molt bona. Una mariscada que està al voltant dels seixanta i pocs €. I en la que evidentment, no tots els productes poden ser prèmium a aquest preu, però si més que bons. Una opció perfecta per a qualsevol celebració.
4-Anar a compartir plats, estil pica-pica
I ja la darrera opció que hem fet moltes vegades, que va de compartir plats a l’atzar i en què el preu dependrà del que escollim. No és el mateix demanar la seva sèpia a la planxa trossejada, que demanar ostres o els seus escamarlans a la planxa que arriben tallats longitudinalment.
Que vam demanar a Germans Miquel’s
En aquesta ocasió vam entrar amb la idea de demanar el variat un peix fregit i de segon, una mariscada. Com podreu veure, els dos plats són complets i vam compartir-los.
Com entreteniments, ens van oferir aquestes sardines en escabetx que estaven espectaculars com sempre. Aquí les veieu amb les dues salses habituals, que són de vici 😍. Amb el pa i les salses, ja podria dinar.
I el variat de peix fregit que vam gaudir molt. Quina diferència entre algunes fritangues i els fregits bons!.
Tot seguit van anar arribant els plats que configuren la seva mariscada i que arriben per etapes, començant pels musclos i els caragols de punxa. Hem demanat un munt de cops els caragols de punxa a Germans Miquel’s i sempre sorprenen per bons.
Algun secret deuen tenir, perquè a casa, no ens queden al mateix nivell. I crec que comprem al mateix proveïdor 🤷🏻♂️.
I ja a continuació, arriben els primers serveis calents de la mariscada: canyuts, escopinyes i cloïsses.
Per a continuar amb els llagostins, gambes i escamarlans.
I finalment el mig llamàntol, perquè recordem que es tractava d’un única mariscada a compartir.
Vins i postres
També la carta de vins és senzilla, però ha anat millorant amb els anys, fent l’esforç d’anar incorporant vins de proximitat, escollint en aquesta ocasió aquest DO Priorat Artigues, que demanem sovint i fins i tot tenim per casa.
La carta de postres a Germans Miquel’s, és molt clàssica i la Marta va demanar el seu habitual bescuit amb xocolata calenta, que com sempre tasto i puc donar fe del bon nivell.
Conclusions / Reflexions a Germans Miquel’s
Es tracta d’un lloc portat per dos germans, un a la cuina i el Xavi a la sala, amb clientela bàsicament fixa i on el turisme llunyà és molt poc freqüent. I amb el detall que bona part dels clients que van entrant, el Xavi els coneix pel nom, que és tota una garantia de fidelitat.
Per sort a Cambrils, queden alguns restaurants d’aquest estil. Acuamar és un d’ells i tinc notícies d’un parell més, però com no he estat, no puc dir noms. i tampoc vull diversificar molt més, perquè el meu objectiu, tampoc és la descoberta de llocs, activitat que deixo pels que en treuen alguna cosa a canvi 😉.
I segurament us estranyarà que comenti un tema poc habitual en mi, però que dona pistes del lloc. En pocs restaurants (tret dels estrellats i semblants), trobareu uns serveis tan pulcres. He estat més de 50 vegades a aquest lloc i mai ha fallat el sabó, ni l’assecador, ni el dispensador de tovalloles.
Resum d’aquest Restaurant a Cambrils
- Restaurant a Cambrils senzill i entranyable, amb clientela fixa
- Bon peix, arrossos i marisc
- Preus continguts atès la qualitat del producte
- En temporada alta i caps de setmana, molt recomanable reservar
- Germans Miquel’s , és un dels llocs en que globalment gaudeixo més, per producte, tracte i senzillesa
- En conseqüència, un Restaurant a Cambrils, molt recomanable
Finalment us vull recordar, que la zona és molt bona a nivell gastronòmic. I us deixo un enllaç a un post que vaig dedicar a la zona costanera de Tarragona. Feu clic al mapa i teniu un bon repertori,
Finalment, si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?
Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.
Totalment d’acord , et sents com a casa , tracte afable i profesional , menjar mai falla , la propera probarem la mariscada , el sistema de portar plat rera plat m’agrada , no la demano mai perque solen portar una gran safata amb tot junt i m’estresa i refreda .
Salut.
Bona tarda Sergi,
Aquest sistema del plat a plat, també el fan amb els entremesos i és bon sistema.
Salutacions
Doncs nosaltres no vam tenir la mateixa sensació ni realitat.El tracte normal i correcte això si però la calitat del menjar va deixar molt que desitjar.Pot ser era l’agost i a les zones turístiques per massificació els productes i el personal pateixen transformacions que si no estàs alerta pot fluctuar el servei i la qualitat de les viandes.En el seu dia ja vaig deixar constància per escrit a la pàgina d’opinions.Productes no de proximitat a preu de turista.Pot ser vam tenir un mal dia tots plegats……
Sap greu… En tot cas i per les xarxes, sempre deixo anar que les meves opinions sóm a partir de visites en moments no punta. Ara ho puc fer amb més llibertat, però de tota la vida he evitat els restaurants, en festius i encara més en agost.
En tot cas, lamento que la teva experiència no vagi ser satisfactòria.
Salutacions,
Els cargols de punxa són una delícia, no com els de terra, que no puc amb ells 😅
En tots els anys que porto a Cambrils no hi he anat mai, sempre hi penso tard i sense reserva res de res.
M’alegra la netedat dels lavabos, encara que sempre prefereixo tovallola o paper, aquests bufadors mai deixen les mans eixutes…
Salut!
Els lavabos són modèlica i en realitat tenen assecador d’aire i també dispensador de tovalloles de paper 😊
Salut!
Estic totalment d’acord, et sents com a casa, tracte molt amable i també molt professional, totes les vegades que hi he menjat, tant per mi i com els acompanyants un 10, és igual el que demanis que la qualitat és perfecte.
És un goig tenir aquests restaurants, i poder-hi anar.
Salut.
La veritat és que és un goig.
Abans de jubilar-me, anava només els caps de setmana a Cambrils i et diré que hi anava al menys, un cop cada mes. Ara ja jubilat, vivint a Cambrils i amb el hobbies de publicar cada setmana, hi vaig només 1 o 2 cops l’any.
Si vull publicar un restaurant cada setmana, l’economia, arriba fins on arriba…
Salutacions,
Cert!! Bon Llo, un clàssic de C a mbrils amb bona gent i producte.
Una abraçada.
Josep Carles
Just com ho dius i el tema «bona gent» el fa més atractiu encara.
Abraçada!