Goliard restaurant, és un lloc ben tranquil al barri de Gràcia. La majoria de plats permeten mitges racions i la sala és relativament amplia i confortable.

Goliard Restaurant

Carrer del Progrés, 6
goliard.cat/
TEL :. 932 07 31 75

Goliard restaurant entrada

Goliard restaurant

Barcelona ofereix infinitat de restaurants, que juguen en una lliga diferent, de la de les novetats que apareixen contínuament, envoltades de soroll mediàtic i en moltes ocasions,  de bombardeig intens a través de les xarxes socials.

Dels restaurants que podríem anomenar “silenciosos”, de tant en tant ens arriben noticies, ja sigui  a travès del boca orella o d’alguna “publicació esporàdica” com la que ara estic fent de Goliard restaurant.

Sense ser cap lloc top, ofereix cuina i serveis molt correctes, en un espai prou còmode. I segons tinc entès, des de fa més de 20 anys.

Quines opcions ofereixen a Goliard restaurant …

Allunyats de qualsevol pretensió mediàtica, ofereixen una sèrie de racions i mitges racions, basades en el producte, i en elaboracions més que correctes. Es interessant remarcar que el tema de les mitges racions, no es limiten a oferir-les d’uns pocs plats, sinó que són majoria a la carta

Pot resultar interessant el menú degustació, que ofereixen a Goliard restaurant, també els vespres amb un preu prou ajustat. Podeu veure el que oferien el dia que vam anar i que vam observar que tenia el seu èxit. Per 25,90€, beguda a part, la pinta és prou bona.

Goliard restaurant menu

Ens vam decantar per anar a la carta. No soc massa aficionat als menús degustació que cada cop em cansen més, a no ser que es tracti de llocs, en que per la seva filosofia, són quasi obligats. I qui m’acompanyava, també li venia més de gust anar a la carta.

Que vam demanar…

Vam començar a Goliard restaurant, amb unes crestes japoneses cruixents de verdures. Tot i que prou correctes, no vam acabar d’entendre que hi feien en un lloc sense trets orientals, quan tampoc resultaven res de l’altre món.

L’altre primer que vam compartir, van ser uns embotits catalans artesanals, acompanyats de pa de vidre. Que en canvi ens va sorprendre per la seva qualitat. I vam filosofar una mica, pel fet que sembla hagin desaparegut de les cartes, aquests plats senzills, que de tant en tant venen de gust. El més semblant que trobes arreu, són les ja reiteratives “tabla de ibéricos”, que en més d’una ocasió, no donen la talla.  Per tant, reivindico els entremesos de tota la vida, elaborats amb embotits de qualitat! ?.Com segons, vam optar per la tonyina curada amb sal i romaní, amb salsa de tomàquet fresc. I també pel bacallà confitat amb pil-pil i romesco. Els dos de bon nivell i segurament, més la tonyina que el bacallà, en que resultava poc melós, tot i que globalment prou bé.


Vam demanar un vi prou conegut, el Dido de la DO Montsant. La carta de vins, tot i que curta, era prou correcta, tant en varietat com en oferta de vins catalans.


Vam prescindir de postres a Goliard restaurant, passant directament als cafès.

Recordem que aquest preu pot baixar, si es demanen mitges racions

I el compte a Goliard restaurant, va ser aquest


RESUM a Goliard restaurant

  • Un lloc per sopar tranquil al barri de Gràcia
  • Per una primera incursió, pot resultar interessant el menú degustació
  • La majoria de plats permeten mitges racions
  • La sala és relativament amplia i dona confort
  • En conseqüència, és un lloc que puc recomanar