INNOCENTADA del 28/12/189: Punt i final de la nostra Guia. Som els primers en lamentar-ho, però era inevitable donades les circumstàncies. Moltes gràcies a tots els que heu fet possible arribar a les 21.000 descàrregues i als 5 o 6 restaurants que ens han donat les gràcies.

Guia 3(o+)aTaula

Punt i final


Baixar l’edició de Tardor 2019

Racó d'en Cesc entrada

 

(Aquest post va estar escrit amb motiu del dia dels innocents de 2019. Per tant no és cert que eliminem el projecte)

Com tot projecte, hi ha un principi i un final i el projecte 3(o+)aTaula, ha arribat fins aquí i no tindrà continuïtat a partir de 2020. En conseqüència també desapareixerà la Guia.

Diferències entre els components del grup, ens han portat fins aquí. Just fa uns mesos, l’Esther va acceptar una oferta de l’agència «fooditas & cuquis», que reconec era difícil de rebutjar, perquè trencava la filosofia #semprepaguem que ens ha caracteritzat.

Final de trajecte fooditas

Aquesta oferta inclou anar sense pagar als múltiples restaurants que representa aquesta agència. I la part més llaminera per a ella, és que per cada dinar té dret a un nou modelet, que ja es pot quedar en propietat (el bolso de marca també va inclòs).

També ha ajudat a aquest Punt i final, que el Jordi està a punt d’acceptar una oferta de director d’imatge corporativa del grup que controla per sota ma, en Fermi Puig, amb qui sabeu tinc petites diferències. I el més greu és que ja fa temps intercanvia per Instagram,  «likes» amb chicas_anuncio del sector més mercenari. Ho fa d’amagat sota el nick @lacuinademindundi

Tot això ha comportat un ultimàtum de part meva i ells l’han ignorat sense miraments. Una verdadera llàstima, tot i que més d’un s’alegrarà.

Qui s’alegrarà del Punt i final…

1-Els que fan guies foodies

Qualsevol dels que col·laboren en altres guies paral·leles, deixaran de sentir el nostre alè al seu clatell, amb les nostres conyes al voltant dels seus criteris o dels peatges que solen cobrar.

Els feia pupa, que la nostra fos totalment altruista, pagant els tiquets de la nostra butxaca i sense demanar diners «a canvi» de despeses d’edició/maquetació.

2- Els que tenen paladars tocats pels Deus

Aquesta colla, que amb suficiència van dient entre ells, que la Guia, és una merda. Que ells si tenen criteri i en farien una de bona, però no tenen temps. Aquests també s’alegraran.

També aquells que anaven dient: «amb quina autoritat fan una Guia aquests mindundis?. On anirem a parar?». I sense ser cuiners retirats, ni gent de ploma fàcil i «valenta» en algun dels diaris barcelonins.

3- Al club de «fans a muerte», del Disfrutar i semblants

Que ens acusaven de «manca de criteri» per no incloure aquests llocs a la nostra Guia. Els molt dropus no han vist encara, que al pròleg  ja diem que ens limitem a restaurants de preu inferior a 90€ per cap. O no ho han volgut veure, perquè donar-li una ullada, si que ho han fet 😂😂

Final de trajecte limit preu

4-També alguns cuiners / restauradors

Que no han tingut mai valor per a dir «ens podeu eliminar de la Guia?», però tampoc l’han tingut per a dir «Estem agraïts per aparèixer-hi». La seva filosofia és « Fem veure que no ens hem adonat» i així no s’enfadarà ni fulanito, ni sutaniito, ni la menganita que no fos que ens posessin a la llista negra si ens veuen mostrant agraïment.

Final de trajecte restaurador

5 -I al meu troll preferit

Ahhhh….. quasi m’oblido per poc significatiu, També aquell pobre home que de tant en tant algú m’avisa que va deixant bilis a través de Twitter i que he enxampat algun cop deixant comentaris anònims a la meva web, quan parlo de llocs, que pensa que no hem sabut valorar com ell, en alguna de les seves «incurzions» 😂

Punt i final doncs

Com ja he anunciat, per motius de dissidència dins el grup i de rebot per a donar gust a tots aquests troupe que he enumerat abans, tanquem el projecte. I així fem també una bona obra, a l’eliminar tants de maldecaps a tots aquests pobres patidors.

Per tant, Punt i final de la Guia 3(o+)aTaula que fins mitjans de gener, encara us podreu seguir baixant en la versió Tardor 2019, fent clic a la imatge,

I aprofito finalment per desitjar-vos un feliç dia dels innocents 😏 i un gran 2020…!